Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Το δημοψήφισμα της Κυριακης 5/7/2015

<< < (4/14) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είπα να αποκλειστούν οι γριούλες από το δημοψήφισμα. Πιστεύω όμως ότι η διατύπωση της ερώτησης, που εμπεριέχει και αγγλικές φράσεις, είναι ιδιαίτερα δυσνόητη, και αυτό ισχύει για όλους μας πόσο μάλλον για ηλικιωμένα άτομα που δεν ξέρουν Αγγλικά και δεν έχουν και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Όχι, γι' αυτό είμαι σίγουρος. Δεν σκόπευα σε προσωπική επίθεση, συγγνώμη.
    Δυστυχώς όμως πολλοί το υπονοούν (μάλλον το διακηρύσσουν) ότι δεν πρέπει να ψηφίσει όποιος δεν καταλαβαίνει και δη οι ηλικιωμένοι. Πάντα σε κάθε έκλογές υπάρχουν άτομα που ψηφίζουν απο άγνοια ή απο όποιο λόγο. Άτομα που ποτέ δεν ενημερώθηκαν για τι ψηφίζουν. Γιατί να αποκλειστούν τώρα; (φιλοσοφική ερώτηση προς εξυπνάκηδες δημοσιογράφους).

Argirios Argiriou:
01-07-2015

Διαβάστε τι γράφει σήμερα η μεγαλύτερη εφημερίδα της Σουηδίας, η κεντρώα Dagens Nyheter

(μετέφρασα με την βοήθεια του translate google τις πρώτες σειρές από τα Σουηδικά στα Αγγλικά):

The Greek government accepts almost all requirements from the lenders; demands they said no to as late as this weekend. It appears from a letter from Prime Minister Alexis Tsipras as the British Financial Times has seen.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Για γέλια ή για κλάματα;....
--- Τέλος παράθεσης ---
  Αγαπητέ Αργύρη επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου. Με την ίδια λογική οι συμπαθέστατες γριούλες και κάποιοι άλλοι ν Έλληνες θα έπρεπε να αποκλειστούν απο τις εκλογές. Η διακυβέρνηση της χώρας είναι πολυσύνθετη και λίγοι μόνο (πιθανότατα ούτε εγώ - ένας μέσος γιατρός είμαι) μπορούν να την καταλάβουν πλήρως...
   Θα έπρεπε μια ειδικά μορφωμένη elite να αποφασίζει για όλους;
   Όποιος θέλει μπορεί να ενημερωθεί, αναλύσεις έγιναν πάμπολες. Πάντα μπορείς να ψηφίζεις και υπεύθυνα και ανεύθυνα, εσύ αποφασίζεις.

--- Τέλος παράθεσης ---

Οι ηλικιωμένοι μπορούν κάλλιστα να καταλάβουν αυτό που ζουν: ότι ξεροσταλιάζουν μπροστά στα ΑΤΜ και ότι τους κατεβλήθη μόνο μέρος (120€) της σύνταξής τους !

Όσο μπορώ να θυμηθώ, ποτέ άλλοτε δεν έχει ξανασυμβεί αυτό, μόνο επί οικουμενικής του Ζολώτα υπήρξε ζήτημα πληρωμής μισθών και συντάξεων, αλλά δεν φτάσαμε ως εκεί...

Πολλοί εξ΄αυτών έχουν τους κόπους μια ζωής στις ελληνικές Τράπεζες (γνωρίζω ηλικιωμένους που έχουνε ακόμα και 200k σ' αυτές, ξέρω τρελό, αλλά υπάρχουν!) καθώς άλλα επενδυτικά προϊόντα δεν γνωρίζουν.

ΑΡΗΣ:
Αν υπάρχουν ηλικιωμένοι που έχουνε 200.000 ευρώ στην τράπεζα, ενώ εδώ και 6 χρόνια κάποιοι Έλληνες ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό, λυπάμαι αλλά η κατοχή δεν τους έδωσε κανένα μάθημα ανθρωπισμού και θα πρέπει να την ζήσουν (την κατοχή) πάλι, αυτοί, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, ώστε να κατανοήσουν την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Μέχρι τότε, δεν αξίζει να είναι Ευρωπαίοι.

Argirios Argiriou:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση