Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

7 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες δήλωσαν το 2015 ετήσια καθαρά κέρδη < 5000 €

<< < (3/4) > >>

Denominator:
Το θέμα εδώ στην Ξάνθη έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, αφού όπου και να σταθείς ακούς αυτό.
Βέβαια στη Βόρεια Ελλάδα δραστηριοποιούνται πολλές εταιρείες που έχουν μέρος ή το σύνολο των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα ενώ δηλώνουν φορολογική έδρα στη Βουλγαρία.
Αυτό μπορεί να προκαλεί το κοινό αίσθημα, μολονότι μπορεί να μην είναι παράνομο - ένα πρόβλημα απέναντι στο οποίο το κράτος οφείλει να λάβει θέση. Αντ´ αυτού, επαφίεται ακόμη στον πατριωτισμό όσων επιμένουν να φορολογούνται με 29% και όχι με 10%, ο οποίος, σε συνθήκες οικονομικού στραγγαλισμού όπως αυτές που βιώνουν πολλοί στον ιδιωτικό τομέα ισοδυναμεί με αυτοκτονία.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του κ. Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Ελισσαίος Πατσέλας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Μega είπε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας.

«Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνουν δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του, φορολογούμαι εγώ. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια βουλγάρικη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά στο φόρο εισοδήματος. Μετά εκ των υστέρων έμαθα ότι έπρεπε να κόψω ένα τιμολόγιο με την αμοιβή μου σε μια βουλγάρικη εταιρεία η οποία είχε αναλάβει το φεστιβάλ των Γιορτών της Παλιάς Πόλης» είπε ο κ. Πατσέλας.
--- Τέλος παράθεσης ---

Και πώς φτάνει νόμιμα μέρος των χρημάτων στον κο Παπακωνσταντίνου αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπευθύνου του, είναι εκείνος που φορολογείται;

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτό μπορεί να προκαλεί το κοινό αίσθημα, μολονότι μπορεί να μην είναι παράνομο - ένα πρόβλημα απέναντι στο οποίο το κράτος οφείλει να λάβει θέση. Αντ´ αυτού, επαφίεται ακόμη στον πατριωτισμό όσων επιμένουν να φορολογούνται με 29% και όχι με 10%, ο οποίος, σε συνθήκες οικονομικού στραγγαλισμού όπως αυτές που βιώνουν πολλοί στον ιδιωτικό τομέα ισοδυναμεί με αυτοκτονία.

--- Τέλος παράθεσης ---
Το γιατί "προκαλεί το κοινό αίσθημα" κάποιος με εταιρία στην Βουλγαρία, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Είναι νόμιμος ; ΕΙΝΑΙ.

Π.χ το δικό μου αίσθημα το προκαλεί το ότι πρέπει να πληρώσω ληστρικά λεφτά στο ελληνικό Δημόσιο (τέλη κυκλοφορίας + φόρος πολυτελείας = 2,000€) για αμάξι 3,000 κ.εκ. εμπορικής αξίας 18,000€, την ίδια ώρα που ο συνάδελφος στην Γερμανία πληρώνει κλάσμα αυτού του ποσού, με υπερδιπλάσιο μισθό, γιατί κάποιοι εγκέφαλοι θεωρούν ότι η κατοχή ΙΧ με κινητήρα άνω των 2,000 είναι ένδειξη πλουτισμού κι πρέπει να αλλάξεις τα φώτα στον κάτοχο.

Οπότε, το να βάλει κάποιος βουλγαρικές πινακίδες είναι η αυτονόητη αντίδραση σ' αυτή την ληστεία.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο γιατί "προκαλεί το κοινό αίσθημα" κάποιος με εταιρία στην Βουλγαρία, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω.

--- Τέλος παράθεσης ---

Προκαλεί όταν γίνεται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο, γιατί ο Γάντζος έχει πουλήσει (ή έχει συνταχτεί με όσους πουλούσαν) τα τελευταία χρόνια πολύ παπατζηλίκι στους ιθαγενείς για εθνοκτόνα μνημόνια, μερκελιστές που δεν αγαπάνε την πατρίδα τους, αυτοκτονίες, γερμανοτσολιάδες, προδότες, ΟΧΙ, έξω από το ευρώ/ευρώπη κ.λπ.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Την δική του εκδοχή για το θέμα που προέκυψε σχετικά με την εμφάνιση που πραγματοποίησε πριν λίγους μήνες στην Ξάνθη και την αμοιβή του που κατατέθηκε σε νομικό πρόσωπο-εταιρία στη Βουλγαρία, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

"Ιδέα δεν είχα ειλικρινά. Ξέρω να ξεχωρίζω τι είναι το νόμιμο από το ηθικό. Αν το ήξερα, ειλικρινά σας λέω, θα είχα αντιδράσει", δήλωσε ο γνωστός καλλιτέχνης.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι από τα 16.500 ευρώ που πήρε για μία συναυλία τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Ξάνθη, στο πλαίσιο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, σχεδόν τα μισά πήγαν στην τσέπη τη δική του και των συνεργατών του.

"Είναι 8.000 και αυτό αφορά τη δουλειά 25 ατόμων. Μπορείτε να πάτε στην εφορία του Χολαργού και να δείτε εκεί κατατεθειμένη την αμοιβή μου", επεσήμανε.

Να θυμίσουμε ότι για άγνοια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, είχε κάνει λόγο και ο υπεύθυνος του καλλιτεχνικού γραφείου του τραγουδιστή, κ. Πατσέλας.

"Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τίποτα για το οικονομικό. Ο Βασίλης δεν ανακατεύεται με τα οικονομικά του. Εγώ έχω κάνει σύμβαση με μια άλλη εταιρεία και φορολογήθηκα όσον αφορά το φόρο εισοδήματος”.

Που πήγαν τα άλλα 8 χιλιάρικα άραγε; Στο πλυντήριο/μάνατζερ;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση