Γενικά > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Τεχνολογία αναίμακτης μέτρησης σακχάρου

<< < (4/4)

Argirios Argiriou:
Χρήσιμο βιντεάκι 3,5 λεπτών που δείχνει με πρακτικό τρόπο πως το εγκαθιστούμε στο σώμα μας το freestyle libre και πως το δουλεύουμε. Το ουσιαστικό μέρος του βίντεο αρχίζει από το 0,50

Get Started with your FreeStyle Libre 14 day System

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Στις 24/01/2020 τηλεφώνησα το Τμήμα Υποστήριξης Πελατών στο 210 9985220 και ρώτησα τι κοστίζει να αγοράσει κάποιος που ΔΕΝ έχει ΣΔ τύπου 1, αισθητήρες τοις μετρητοίς. (Την συσκευή ανάγνωσης την έχει ήδη ο ασθενής μου. Για την ακρίβεια πριν λίγες εβδομάδες είχε αγοράσει το κιτ εξοπλισμού, δηλαδή 1 συσκευή ανάγνωσης και 2 αισθητήρες για 169,90 €. Ο κάθε αισθητήρας έχει διάρκεια ζωής δύο εβδομάδων  ).


Μου είπαν ότι ο κάθε αισθητήρας κοστίζει 59,90 € και άρα αν πάρει κανείς δύο κοστίζουν 119,80 €. Έχουν όμως και μία προσφορά που τρέχει για λίγες εβδομάδες ακόμη που αν πάρεις 6 αισθητήρες, σου δίνουν και 1 ακόμη δώρο. Έτσι για 7 (6+1 δώρο) αισθητήρες πληρώνεις 359,41 €. ( Σου βγαίνει δηλαδή 51,3 € ο αισθητήρας ). Οι αισθητήρες αυτοί έχουν ημερομηνία λήξης τον Νοέμβριο του 2020.

Μου ζήτησαν ονοματεπώνυμο, διεύθυνση παράδοσης και τηλέφωνα του ασθενούς και υποσχέθηκαν να το στείλουν μέσω μέσω courier και να είναι μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες με την Γενική Ταχυδρομική από την Αθήνα στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Οι αισθητήρες πρέπει να αποθηκεύονται σε θερμοκρασίες δωματίου αλλά να αποφεύγουμε ακραίες θερμοκρασίες (π.χ. άνω των 40 βαθμών Κελσίου).

Argirios Argiriou:
Η συνεχής παρακολούθηση της γλυκόζης (CGM) μπορεί να ωφελήσει μια πολύ ευρύτερη ομάδα ασθενών με διαβήτη τύπου 2 από εκείνους για τους οποίους συνιστάται επί του παρόντος και που έχουν πρόσβαση σε αυτό, σύμφωνα με νέα έρευνα.

( Να μην σου πω ότι μπορεί να λειτουργήσει ως καμπανάκι να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες και άνθρωποι που δεν έχουν καν Σακχαρώδη Διαβήτη ακόμη π.χ. προδιαβητικούς ).

Miriam E. Tucker

June 02, 2021

Wider Use of CGM May Benefit People With Type 2 Diabetes

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση