Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αξια αγονου αγροτικου για θέση επιμ Β
dedeolga:
Ολοκαίνουργια στο forum. Συγχαρητήρια σε όσους δίνουν απαντήσεις σε όλους εμάς που δε βγάζουμε άκρη από μόνοι μας.
Έχω βάλει τα χαρτιά μου για θέση επιμ Β. Έχω 3 Χρόνια προϋπηρεσία στην Αγγλία και θεωρούσα οτι έτσι ήμουν πιο πάνω από άλλο υποψήφιο που είχε μόνο ένα χρόνο επικουρικό. Τώρα μου είπαν ότι επειδή ο άλλος υποψηφιος έκανε άγονο αγροτικό, εκείνος ο ένας χρόνος μετράει για εφτά!!! Ισχύει αυτό? Δηλαδή τα τρία χρόνια κατά τα οποία εφτυνα αίμα στην Αγγλία πάνω στην ειδικότητα μου, μετρανε λιγότερο από ότι ένας χρόνος αγροτικό? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.😯
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Κάτι δεν πάει καλά σ' αυτά που σας λένε.
Να κάνετε ένσταση.
Το μόνο που μπορεί να ισχύει είναι η υπηρεσία που έκανε ως επικουρικός (αν ήταν σε χαρακτηρισμένη άγονη περιοχή) να μετράει ως διπλή.
ΦΕΚ 1078/Β/2015
Απόφαση 2
Χαρακτηρισμός ως άγονων, απομακρυσμένων, νησιωτικών και προβληματικών περιοχών για την παροχή κινήτρων στους επικουρικούς ιατρούς
Άρθρο 2
dedeolga:
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Αυτό μου το είπε χθες ο επιμελητής που δουλεύουμε μαζί και είναι εισηγητής για τη θέση. Ότι Επειδή το αγροτικό ήταν άγονο, στο Αμυνταιο, μετραει για 7 χρονια προϋπηρεσία! Δεν καταλαβαινει τι διαβάζει? Μπορώ να βρω κάπου τις οδηγίες για τις εισηγήσεις για Β?
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Νεότερο!
Μάλλον έχουν δίκιο.
Το άγονο αγροτικό μετράει x 5.
Άρα αγροτικό (1 x 5) και επικουρικό (1 x 2) συνολικά 7 χρόνια.
Το μόνο που μένει να βρείτε είναι πότε ίσχυσε το x 5 στο άγονο αγροτικό, αν είχε αναδρομική ισχύ και πότε έκανε αγροτικό ο συνυποψήφιός σας. Αν π.χ. δεν έχει αναδρομική ισχύ και έκανε το αγροτικό του πριν τη θέσπιση του συγκεκριμένου κινήτρου, τότε δεν πρέπει να υπολογιστεί επί πέντε.
Βρήκα ένα Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος 22/11/13 που αναφέρει για την ψήφιση των σχετικών κινήτρων αλλά δε βρήκα το σχετικό ΦΕΚ.
dedeolga:
Απελπισία! Ευχαριστώ!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση