Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (41/144) > >>

manospall:
gate keeper κοντος ψαλμος αληλουια αλλα επειδη ισως να μην εχεις σχεση με νομικα οπως και εγω φυσικα θα μπορουσα να σου πω δεκα περιπτωσεις που μπορουν να σε αποκλεισουν.ο τροπος που το εγραψα ισως να ειναι απλος αλλα κατανοητος ελπιζω.με χιλους τροπους μπορει να βγαλει εκτος.τυπικα θα περιμενει και τα δικαιολογητικα που θα στειλουν.αλλα οσοι εκαναν σχεδον ολοι θα στειλουν δικαιολογητικα.και να εισαι σιγουρος οτι η μεγαλξ μαζα θα υπογραψει.δεν προτρεπω ουτε αποτρεπω καποιον.απλα αυτα που εμαθα ξοφαλτσα θεωρησα οτι πρεπει να τα πω.μην υποτιμας την δυναμη του κρατους.θα σου πω ενα παραδειγμα σε πληρωνει οποτε γουσταρει γιατι δεν πας στα δικαστηρια????σου αφαιρεσαν με χιλους τροπους αναδρομικα χρηματα σου απο το παρελθον με νομους με ισχυ αναδρομικη (clow back) τι εκανες??σου πηγαν την επισκεψη ενα καφεδακι σημερα εσυ τι εκανες???οταν λεω εσυ τι εκανες προφανως και δεν λεω εσενα μιλαω για τον μεσο γιατρο.να σου πω εγω τι εκανες και εσυ και εγω πλην ελαχιστων.καιθησες και απλα γκρινιαζες.διοτι αν ειχαμε τσιπα οι πολλοι θα ειχαμε κουνησει μαντηλι στο κολοταμειο τους.και δεν θελω να ακουω οτι το καναμε για το καλο του ασθενους και τετοια.για λογους επιβιωσης δικη μας το καναμε.οι προθεσεις του υποργειου και τα θελω τα δικα μας προφανως και ειναι αντιθετα.στην καριερα μου απο την εποχη γενηματα εως σημερα εχω δει δεκαδες υπουργους.ποτε μα ποτε δεν ειδα ουτε εναν να δει ουσιαστικα τα δικα μας προβληματα.προφανως και εισαι νεωτερος και δεν θημασαι τι ειχε γινει οταν ο γενηματας εκλεισε τα ιδιωτικα ιατρεια μεσα στα δημοσια νοσοκομεια τα παραμαγαζα τοτε.το κακο ομως για εμας τους γιατρους ξεκινα απο την αυξημενη παραγωγη ιατρων απο τα μεσα της δεκαετιας του 80 και εγινε χαμος με την αμφιβολου παραγωγη ιατρων απο τα πρωην ανατολικα κρατη υπερβολικος αριθμος ιατρων το συστημα αγαπητε συναδελφε εχει πιο πολλους ιατρους απο αυτους που πραγματικα εχει αναγκη.και οταν εχεις εργατικο δυναμικο δεν φοβασαι κανεις τι ς επιλογες σου και τον αριθμο που θες θα τον βρεις με τους ορους που θες.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος......

--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ Συνάδελφε,
Δεν ξέρω από που έχεις αυτές τις πληροφορίες. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι οι υπάρχουσες ολοκληρωμένες και ενεργές αιτήσεις στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ είναι λιγότερες από αυτές που είχε την 31-1-2018. Αυτό για τους γενικούς ιατρούς-παθολόγους. Για τους παιδίατρους δεν με ενδιαφέρει.
Το τι θα κάνει ο ΕΟΠΥΥ είναι δική του επιλογή.

manospall:
φιλτατε συναδελφε κουναλακη.εμενα με νοιαζει τι θα κανει ο <<εργοδοτης>> μου ΕΟΠΥΥ.οι αιτησεις ακουμπανε τις 2000.και αυτο ειναι πολυ απλο να το μαθεις και εσυ χωρις δυσκολια.κανε μια αιτηση να δεις τι αριθμο θα σου δωσει.οσο για τις αλλες πληροφοριες λογω της εργασιας που συμμετεχω  τις εχω.και ειμαι σε θεση να ξερω οτι αποτελουν ασκησεις επι χαρτου.η βαση οργανωσης του σχεδιου ΠΦΥ ειναι εργασια συναδελφου μας σε διατριβη υπο την επιβλεψη γνωστου καθηγητη γενικης ιατρικης.θα μπορουσα να γραψω αρκετα αλλα επειδη ο χωρος που μας φιλοξενει ειναι ορατος σε κοσμο και κοσμακη και δεν θελω να εχω προβληματα στην εργασια η οποια ειναι σημαντικη για εμενα και καποιο κοσμο.επισης εγω δεν ειπα να κανει η μην κανει καποιος αιτηση.εβαλα στο τραπεζι τις δικες μου πληροφοριες και μαλιστα λιγες ωρες πριν το τελος.σας ευχαριστω για την φιλοξενια των αποψεων μου
υγ
αγαπητε συναδελφε εγω χανω μια τσικουδια αν οι αιτησεις δεν ειναι κοντα στις 2000

Denominator:
Πάντως αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη περιουσία σε συμφέρει να ζεις με τα επιδόματα, τα κοινωνικά τιμολόγια και τα λοιπά παρά να δουλέψεις για 500 ευρώ σε μεροκάματο του τρόμου.
Ραδίκια να μαζεύεις τον ελεύθερό σου χρόνο (που θά ΄ναι πολύς) θα επιβιώσεις...

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςφιλτατε συναδελφε κουναλακη.εμενα με νοιαζει τι θα κανει ο <<εργοδοτης>> μου ΕΟΠΥΥ.οι αιτησεις ακουμπανε τις 2000.και αυτο ειναι πολυ απλο να το μαθεις και εσυ χωρις δυσκολια.κανε μια αιτηση να δεις τι αριθμο θα σου δωσει.οσο για τις αλλες πληροφοριες λογω της εργασιας που συμμετεχω  τις εχω.και ειμαι σε θεση να ξερω οτι αποτελουν ασκησεις επι χαρτου.η βαση οργανωσης του σχεδιου ΠΦΥ ειναι εργασια συναδελφου μας σε διατριβη υπο την επιβλεψη γνωστου καθηγητη γενικης ιατρικης.θα μπορουσα να γραψω αρκετα αλλα επειδη ο χωρος που μας φιλοξενει ειναι ορατος σε κοσμο και κοσμακη και δεν θελω να εχω προβληματα στην εργασια η οποια ειναι σημαντικη για εμενα και καποιο κοσμο.επισης εγω δεν ειπα να κανει η μην κανει καποιος αιτηση.εβαλα στο τραπεζι τις δικες μου πληροφοριες και μαλιστα λιγες ωρες πριν το τελος.σας ευχαριστω για την φιλοξενια των αποψεων μου
υγ
αγαπητε συναδελφε εγω χανω μια τσικουδια αν οι αιτησεις δεν ειναι κοντα στις 2000

--- Τέλος παράθεσης ---
1. Αυτός που μιλάει για 2000 αιτήσεις, τις αθροίζει με αυτές των παιδιάτρων που οι αιτήσεις είναι πάνω από τις θέσεις
2. Μέχρι χθες οι αιτήσεις μονο για τους γενικούς ιατρούς-παθολόγους δεν ξεπερνάγανε τις 800 και κάποιοι συνάδελφοι ακούω ότι πάνε να τις ακυρώσουν κιόλας.
3. Τσικουδιά κερνάμε οι κερδισμένοι το χαμένο. Εσένα θα σου κοστίσει αρκετά παραπάνω παραπάνω. 2000 αιτήσεις νομίζεις ότι έγιναν.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση