Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις
manospall:
Μια επεξήγηση κυρίως για τα bold μια και η αίτηση απλά δεν ισούται με υπογραφή σύμβασης; Λόγω αυτού άλλωστε πιθανότατα οι συμβεβλημένοι αυτοί καθεαυτοί θα είναι λιγότεροι από τις αιτήσεις.
....................λογικα θα ειναι κατα τι πιο λιγοι απο τις αιτησεις......αλλα θα ειναι αποκλεισμενοι απο τις μελοντικες αιτησεις.......για πραξη και περιπτωση.....για να γινει κατανοητο σε λιγο θα βγουν και αλλοι γιατροι στην παραγωγη εξετασεις ειδικοτητας κλπ κλπ.για να μπορει να τους βαλει στο συστημα θα τους πει εσεις κατα πραξη σου επιτρεπω 100 πραξεις μαξιμουμ ετσι ειναι και ο καλος πατερουλης υπουργος που φροντιζει τους νεους ιατρους.αλλα εσυ που εχεις κανει συμβαση γιατραρα μου θα σου πει σε εχω στα οπα οπα μισθουλαρα σου δεινω 1600 το μηνα.αν κανεις πως κουνηθεις(αυτο δεν θα στο πει)στο λακο με τα φιδια δεν σου κανω νεα συμβαση σαν τους νεους.το ειπα και θα το λεω σε ολους τους τονους το κλειδι ειναι η τελικη ημερομηνια της δευτερας εχεις αιτηση η δεν εχεις εκλεισε το συστημα με εσενα μεσα η οχι????επισης δεν εχουν κανει ολοι οι παλαια συμβεβλημενοι αιτηση.ουτε καν οι μισοι.δεν εχω ακριβη ηλικιακη εικονα ομως οι παλαιοι λιγο δυσκολο.δεν θα πεθανουν με ενα 500αρικο λιγοτερο.υπαρχει παραθαλασια πολη με 3 αυτη την στιγμη δεν εκανε ουτε ενας.στην πραξη ειναι γνωστο τι θα γινει.οσοι κανουν και μπουν θα βολευτουν ετσι.οι υπολοιποι θα δουλεψουν ιδιωτικα με οτι αυτο σημαινει.οταν τα αλλα ιατρεια θα ειναι προθαλαμοι ικα οι λιγοι θα δουλευουν με λιγους και σιγουρα καλυτερες οικονομικες απολαβες απο το 500
manospall:
η αιτηση εχει θεση υπευθηνης δηλωσης ως προς την ακριβεια των στοιχειων αν δεν το ξερεις.αλλα και στην πραξη δεν θα σου κανει τιποτα.δεν θες δεν πας.αλλα δεν θα πας και με τους επομενους.ειναι κατι οπως το αγροτικο την πηρες????δεν πας ????καλα οταν θα πας θα σου πουμε εμεις που θα πας .αν και δεν καταλαβα κανω αιτηση αλλα δεν στελνω τα χαρτια .κανω για να κανω.τιποτα δεν θα διαρευσει μεχρι την τελευται ημερα παραλαβης των δικαιολογητικων.μονο ο αριθμος των αιτησεων.θα διαρευσει.στις 2500 θα πουν ειχαμε 2000 καλος αριθμος ......για τους αλλους θα κανουμε προκηρυξη με τα τομυ.και τοτε ολοι θα σκεφτουν ρε θα τα στειλω και εγω τα χαρτια.οποτε σχεδον ολοι θα πανε.
manospall:
ενα πραγμα φοβουνται και μονο και δεν μπορουν να βρουν λυση.τον εφκα.στην περιπτωση που οι αποδειξεις ειναι μονο προς τον εοπυυ και σε κανενα αλλο ασθενη .δηλαδη αν ο γιατρος δεν εχει σε τριτους μονο στον εοπυυ εχει υποχρεωση ο εοπυυ να πληρωσει εφκα.εκει θα γινει η σφαγη του δραμαλη.αλλα δεν μπορει να υπαρξει μονο προς τον εοπυυ εξαιρεση.διοτι η σχεση ιατρου εοπυυ εφ οσον δεν βλεπει αλλους ασθενης ειναι σχεση εξαρτημενης εργασιας και πρεπει και ο επουυ να πληρωσει εισφορες.κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι σε λιγο θα βγει για διαγνωστικα κεντρα.κατα πραξη και περιπτωση.εκει θα μπορουν να κανουν και οι γενικοι ιατροι με την εταιρικη τους μορφη.ειναι λογω της πιεσης που ασκουν οι κλινικες και τα διαγνωστικα.το Χ διαγνωστικο θα κανει ιατρειο και προφανως θα κανει και συμβαση.αν και θα ηθελα πολυ δεν μπορουν να πουν κανω συμβαση με το ταδε διαγνωστικο αλλα με την ικε του γιατρου δεν κανω.ειναι παρανομο και δεν γινεται και το ξερουν
StGeorg:
Χμμ... Ενδιαφέρον.
Πάντως έχω την εντύπωση, αν και μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά θέση και ισχύ υπεύθυνης δήλωσης έχει αυτό που εκτυπώνεις μόλις οριστικοποιήσεις την ηλεκτρονική αίτηση. Το οποίο έντυπο οφείλεις και να το υπογράψεις όπως κάνεις με κάθε υπεύθυνη δήλωση και να το στείλεις μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
Ακόμα και αυτό όμως δεν ισούται με σύμβαση και υπογραφή αυτής.
Όπως είπα βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος. :)
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςοσοι κανουν αιτηση και δεν την παρουν πισω πριν απο την δευτερα ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ απο την επομενη φαση των συμβασεων κατα πραξη.
--- Τέλος παράθεσης ---
Απο νομικής πλευράς αυτά είναι μπαρούφες...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση