Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις
manospall:
καρεκλα..κερδισα????στην ελλαδα του σημερα δεν πας μπροστα μου τα ελεγε η γιαγια μου.ΜΑΘΕ ΤΕΧΝΗ και δεν εμαθα ο βλακας να αλλαζω λαστιχα !!! θα μπορουσα να γινω μεχρι διοικητης νοσοκομειου.αμα ξερεις να αλλαζεις λαστιχα μπορεις να αλλαξεις και τα φωτα του νοσοκομειου.αμα ξερεις απο βουλκανισμα και εχεις και βουλκανιζατερ τι να σου πει ο βλακας ο καρδιολογος που δεν ξερει να αλλαξει .βαλε αγορι μου ενα μπαλωμα στην καρδια και κατευασε και τον αερα λιγο.αλλα τι να περιμενεις οταν βοηθος και σοφος του τσιπρα ειναι ο καρανικας να μην βαλει και ο πολακης το δικο του καρανικα????ΒΑΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ.εδω ειναι βαλκκανια
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒΑΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ.εδω ειναι βαλκκανια
--- Τέλος παράθεσης ---
Μακάρι να ήταν Βαλκάνια .....
3.220 ευρώ (καθαρά) ο μισθός νεοδιοριζόμενου γιατρού στη Ρουμανία!
Εγγραφή ή Είσοδος
Μέχρι χθες, οι Ρουμάνοι βασίζονταν στο φιλότιμο των γιατρών τους, όπως και οι Έλληνες. Από σήμερα, θα αρχίσουν να τους καλοπληρώνουν κιόλας.
GirousisN:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒΑΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ.εδω ειναι βαλκκανια
--- Τέλος παράθεσης ---
Μακάρι να ήταν Βαλκάνια .....
3.220 ευρώ (καθαρά) ο μισθός νεοδιοριζόμενου γιατρού στη Ρουμανία!
Εγγραφή ή Είσοδος
Μέχρι χθες, οι Ρουμάνοι βασίζονταν στο φιλότιμο των γιατρών τους, όπως και οι Έλληνες. Από σήμερα, θα αρχίσουν να τους καλοπληρώνουν κιόλας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αναγκαστική κίνηση. Μέχρι σήμερα υπάρχουν περισσότεροι Ρουμάνοι γιατροί στη Γερμανία παρά στη Ρουμανία. ;)
Gatekeeper:
Που ειναι τα αποτελεσματα της προκηρυξης οεο ;
Μας πηραν το κεφαλι με τον ΟΙ και τωρα σιγη ασυρματου ...... :P
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠου ειναι τα αποτελεσματα της προκηρυξης οεο ;
Μας πηραν το κεφαλι με τον ΟΙ και τωρα σιγη ασυρματου ...... :P
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι πολλές οι αιτήσεις και περιμένουν να εκδικαστούν και οι ενστάσεις....
Πάντως πέρα από την πλάκα, έμαθα στη Λάρισα ότι έγιναν αρκετές "εκδηλώσεις ενδιαφέροντος" (έστω αιτήσεις) ακόμα και από παλιούς συναδέρφους... Ως πόλη είμαστε υποστηρικτές του ΕΟΠΥΥΥ.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση