Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (44/142) > >>

Gatekeeper:
Ανακοινώθηκαν αποτελεσμάτα για γίνουν ενστάσεις ?

silvertaur:
Συντονιστειτε συναδελφοι σημερα στη Νικολουλη που εχει ως πρωτο θεμα:" Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΟΠΥΥ"
Ποιος την ειδε τελευταια φορα, που και τι φερει.

Η συμμετοχη ολων των συναδελφων στην αναζητηση ειναι απαραιτητη!

Gatekeeper:
Σήμερα μίλησα με μια ευγενέστατη κυρία στο 210 8110608 , η οποία με ενημέρωρε πως ο ΕΟΠΥΥ έχει έτοιμα τα αποτελέσματα και περιμένουν το ΟΚ από τοπ υπουργείο για να τα ανακοινώσουν ...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος..." Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΟΠΥΥ"
Ποιος την ειδε τελευταια φορα, που και τι φερει....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Για ποια σύμβαση μιλάμε; Την αρχική, την παρούσα (παρατάσεις) ή τη μέλλουσα (οικογενειακού); Το θέμα είναι τρισυπόστατο...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα μίλησα με μια ευγενέστατη κυρία στο 210 8110608 , η οποία με ενημέρωρε πως ο ΕΟΠΥΥ έχει έτοιμα τα αποτελέσματα και περιμένουν το ΟΚ από τοπ υπουργείο για να τα ανακοινώσουν ...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Η άνω απάντηση μοιάζει να ανήκει στους ...ευσεβείς πόθους που αναφέρθηκαν αλλού: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι πληροφορίες για πολλές αιτήσεις από εξωτερικό, προέρχονται από υπαλλήλους που χειρίζονται τις αιτήσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---
χαχαχαα..... Πάω 5 μέρες πριν την αρχή λήξη της προκήρυξης των ιδιωτών οικογενειακών ιατρών για μια δουλειά στο ΤΣΑΥ. Από πλάκα ρωτάω πόσοι έχουν ζητήσει με αίτηση για την προκήρυξη....."Πάνω από 30 άτομα" μου λέει  Μου κάνει εντύπωση και ρωτώ το ίδιο στον ιατρικό σύλλογο "12 αιτήσεις" μου απαντά ο σύλλογος.... Οι ευσεβείς πόθοι συχνά....δεν αφήνουν την πραγματικότητα να μας χαλάσει το όνειρο.....

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ο χρόνος θα δείξει....

Gatekeeper:
@ Ορθοπαιδικός
Δεν πιστευω οτι ακούω , απλα το μεταφέρω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση