Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (48/144) > >>

fanisgp:
To ποίημα που εμφανίζεται στην εκτύπωση!!Ο Οικογενειακός Ιατρός είναι μια νέα, ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία του ΕΣΥ. Στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εγγραφής σε Οικογενειακό
Ιατρό (Γενικό Ιατρό ή Παθολόγο, Παιδίατρο), σας ενημερώνουμε ότι έχετε αυτόματα αντιστοιχισθεί. Για να ενημερωθείτε για τη
διαδικασία εγγραφής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα rdv.ehealthnet.gr ή οποιαδήποτε δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας
Υγείας (ΠΦΥ) ή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ Οικογενειακό Ιατρό. Η εγγραφή σας σε διαθέσιμο Οικογενειακό Ιατρό πρέπει να
ολοκληρωθεί έως την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψή σας σε ιατρό της ΠΦΥ.

Gatekeeper:
Ισχύουν όροι και προυποθεσεις ;)  . 

manospall:
Ο Οικογενειακός Ιατρός είναι μια νέα, ΔΩΡΕΑΝ λειτουργία του ΕΣΥ
Στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εγγραφής σε Οικογενειακό Ιατρό (Γενικό Ιατρό ή Παθολόγο, Παιδίατρο), σας ενημερώνουμε ότι έχετε αυτόματα αντιστοιχισθεί
Για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα rdv.ehealthnet.gr ή οποιαδήποτε δομή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) ή συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ Οικογενειακό Ιατρό
Η εγγραφή σας σε διαθέσιμο Οικογενειακό Ιατρό πρέπει να ολοκληρωθεί έως την επόμενη προγραμματισμένη επίσκεψή σας σε ιατρό της ΠΦΥ
Αυτα τα ωραια γραφουν οι ΞΑΝΘΟ-ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ.
Παλαια λεγαμε τι μ@λ@κιες ειναι αυτες????Τωρα θα λεμε τον επικρατουντα ορο ΠΑΛΑΚΙΕΣ
Ξεχασαν οτι οικογενειακοι ιατροι δεν υπαρχουν συμβεβλημενοι παρα μονο στην σφαιρα της φαντασιας των 2 κατα φαντασια υπουργων υγειας
Οι ελαχιστοι που υπαρχουν δεν αρκουν κυριοι.κΑΙ ΑΝΤΕ λεμε οτι τρεχεις να γραφτεις και θα γραφτει το ο ενας στους δεκα (στην αθηνα ακομη χειροτερα) ολοι οι αλλοι που θα γραφτουν????κανεις δεν ξερει!!!Εγω ομωςξερω που σας εχουν γραμμενους.

fanisgp:
Δοκίμασα να δηλώσω και εγώ τον οικογενειακό μου ιατρό αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμος στην περιοχή...

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔοκίμασα να δηλώσω και εγώ τον οικογενειακό μου ιατρό αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει διαθέσιμος στην περιοχή...

--- Τέλος παράθεσης ---
   Στη Λάρισα την προηγούμενη εβδομάδα που είχα ελέγξει δεν είχε ΟΙ για εγγραφή. Τώρα έχει 3 (ΛΑΛΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ, Παθολόγος
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Γενικοί Ιατροί) που όπως διαπίστωσαΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςήταν απο τις αρχικές προκηρύξεις για τις ΤοΜΥ. Τώρα πως θα χωρέσουν 144.651 (2011) Λαρισαίοι (βγάλε τα παιδιά αλλά βάλε τους παρεπιδημούντες) σε 3 ΟΙ (και έναν παιδίατρο, εεεε, λεπτομέρειες....
   Το σπαστικό μήνυμα του υπουργού που, όταν γράφεις μεγάλο παραπεμπτικό (πχ 10 Φ/Θ) σε αναγκάζει να τυπώσεις 2η σελίδα να μην το σχολιάσω. Η μεταρρύθμιση πλέον γίνεται διαφημιστικό κόλπο...

ΥΓ: Να ρωτήσω. Και στο γελοίο μήνυμα αλλά και στηΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος λέει ότι:   "" Ως ένα πρώτο βήμα στη διαδικασία εγγραφής, έχει ήδη αυτόματα αντιστοιχισθεί με Οικογενειακό Ιατρό.""  Ή ""Στο πλαίσιο της υποχρεωτικής εγγραφής σε Οικογενειακό
Ιατρό (Γενικό Ιατρό ή Παθολόγο, Παιδίατρο), σας ενημερώνουμε ότι έχετε αυτόματα αντιστοιχισθεί"".  Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; (αφού από την άλλη όταν μπήκα στην ιστοσελίδα μου ζητάει να διαλέξω γιατρό)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση