Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ - Συμβάσεις

<< < (77/144) > >>

Gatekeeper:
Συμπέρασμα :
Ακόμη και στο τσάμπα προτιμούν τον ιδιώτη απο τις πΤοΜΥ ή το ΕΣΥ.

Αλήθεια η τελευταία προκήρυξη των ΤοΜΥ τι απέγινε ?

manospall:
αν πραγματικα ειναι επειγον θα τους δω σιγουρα στα ραντεβου καποιος δεν θα ελθει.αν ειναι επειγον προσχηματικο εχασε το χρονο του διοτι θα τον δω αλλα συνταγες με την χρονια νοσο δεν θα παρει!!!δεν ξερω αν αργοτερα με πολλους αρωστους θα μπορω μιλαω για το τωρα.σιγουρα υπαρχει προτιμηση στο ιδιωτικο.οχι γιατι ειμαστε πιο γιατροι απλα εκει οι συνθηκες ειναι λιγο παραπανω δυσκολες.στην περιοχη μου εχει 2 τομυ με 3 γιατρους θα μπορουσε να ηταν και 3 τομυ με 3 γιατρους μικρος αριθμος ιατρων στην ουσια.αν γινοταν δουλεια και στα κεντρα υγειας και τα περιφερειακα ιατρεια με κανονικο ωραριο σιγουρα θα ηταν πιο καλα τα πραγματα.γνωμη μου οτι υπαρχει ενα μικρος η μεγαλος ωχδερφισμος εκει.θα σταθω για μια ακομη φορα στον αριθμο των ασθενων θα μπορουσε να ειναι λιγοτεροι ακομη και με λιγοτερα χρηματα. ο εοπυυ κατα την αποψη μου ειναι επικουρικος στην λειτουργια ενος ιδιωτη ιατρου.

pzogr:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαν πραγματικα ειναι επειγον θα τους δω σιγουρα στα ραντεβου καποιος δεν θα ελθει.αν ειναι επειγον προσχηματικο εχασε το χρονο του διοτι θα τον δω αλλα συνταγες με την χρονια νοσο δεν θα παρει!!!δεν ξερω αν αργοτερα με πολλους αρωστους θα μπορω μιλαω για το τωρα.σιγουρα υπαρχει προτιμηση στο ιδιωτικο.οχι γιατι ειμαστε πιο γιατροι απλα εκει οι συνθηκες ειναι λιγο παραπανω δυσκολες.στην περιοχη μου εχει 2 τομυ με 3 γιατρους θα μπορουσε να ηταν και 3 τομυ με 3 γιατρους μικρος αριθμος ιατρων στην ουσια.αν γινοταν δουλεια και στα κεντρα υγειας και τα περιφερειακα ιατρεια με κανονικο ωραριο σιγουρα θα ηταν πιο καλα τα πραγματα.γνωμη μου οτι υπαρχει ενα μικρος η μεγαλος ωχδερφισμος εκει.θα σταθω για μια ακομη φορα στον αριθμο των ασθενων θα μπορουσε να ειναι λιγοτεροι ακομη και με λιγοτερα χρηματα. ο εοπυυ κατα την αποψη μου ειναι επικουρικος στην λειτουργια ενος ιδιωτη ιατρου.

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε στη σύμβαση υπάρχουν οι υποσχέσεις για τις κατ'οίκον επισκέψεις, την ιδιωτική επίσκεψη αν προσέλθει κάποιος εκτός ωραρίου και πρόβλεψη για το τι ισχύει αν έρθει κάποιος χωρίς ραντεβού όπως περιγράφεις;

manospall:
το ωραριο με τον εοπυυ ειναι γνωστο.αν υπαρχει χρονος θα τον δω εντος του ωραριου.αν δεν εχω θα τον δω εκτος γιατι ετσι αισθανομαι ως ιατρος.εκτος ωραριου ομως δεν γραφουμε φαρμακα διοτι εκτος των αλλων ειναι και φορολογικη παραβαση η μη εκδοση αποδειξηςσε ασθενη.εκτος συμβασης δεν κανω τιποτα.σε οτι αφορα την κατ οικον επισκεψη συναδελφε εγω ακομη και σε ιδιωτη σπανια εως ποτε παω.δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να προσφερω ιατρικα κατι.οποτε δεν ειναι στην κουλτουρα μου.στην περιοχη μου υπαρχει ...... 2 τομυ 2 πρωην ικα και 1 πολυ μεγαλο νοσοκομειο.φανταζομαι ο μη δυναμενος ασθενης δεν θα περιμενει εμενα αν και οποτε βρω χρονο να παω.αλλα η συμβαση λεει πολλα μη εφαρμοσιμα.η πραξη ειναι διαφορετικη,γιατι και στην συνταγογραφηση λεει παρουσια ασθενους αλλα ενας πολυ μεγαλος αριθμος δεν ........... ειτε ειναι κυ ειτε νοσοκομειο ειτε τομυ ειτε ιδιωτης.η αληθεια ειναι οτι ο ογκος των ασθενων καθημερινα θα ειναι μεγαλος οποτε η μονη λυση ειναι ραντεβου.και μονον.επισης με τις υπαρχουσες συμβασεις πολυ μεγαλος ογκος παει σε ιδιωτες.οποτε ενα ιατρειο σε λειτουργεια δεν υπαρχει λογος ο συναδελφος να κανει συμβαση.δεν θα εκανα ουτε εγω αλλα στην περιοχη ειμαι πολυ πολυ νεος.σε βοηθα να γινεις γνωστος και μονο.επειδη εχω ομως και 30 χρονια ενεργου ιατρικης η συμβαση ειναι επικουρικη για το ιατρειο και οχι αυτοσκοπος.απο μονη της δεν αρκει.θα πω οτι ειναι ενας τροπος να γινει γνωστο αν εισαι καλος η κακος ελευθερος επαγγελματιας ιατρος.αυτα ειναι οι πρωτες αποψεις ενος μηνα.πιθανα μετα απο χρονικο διαστημα να αλλαξω γνωμη.ειναι πολυ πολυ νωρις να εχω αποψη.

Argirios Argiriou:
Επείγοντα και ΤΟΜΥ.
Συχνές ερωτήσεις από το site του Υπουργείου Υγείας.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση