Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Αρχισε η επιστρατευση των Γ.Ι. Παθολόγων και Παιδιάτρων
Statinoula:
Αρχισε η επιστρατευση των Γ.Ι. Παθολόγων και Παιδιάτρων
Σήμερα παραλάβαμε στη μονάδα μας με υπογραφή παραλαβής την απαξιωτική εγκύκλιο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
που μετατρέπει τους γιατρούς της ΠΦΥ σε "φακελωτές - δακτυλογράφους" - ραντεβουδάκηδες και που οδηγεί σε μείωση των αποδοχών μας με την συνεπαγόμενης κατάργηση των εφημεριών με την εφαρμογή του ωραρίου σε βάρδιες. Μετατρέπονται σε σκληρούς "πορτιέρηδες" Σαφώς παράνομα και αντισυνταγματικά.
Υπενθυμίζω:
Νοσοκομειακοί: Μισθός + πλασματικές εφημερίες (εσωτερικές και 8ωρες γενικές) + 2ος μισθός από απογευματινά ιατρεία
Τέως ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ: Μισθός μεγαλύτερος των ΕΣΥΤΩΝ + επιτροπές ΚΕΠΑ 200 ευρώ καθαρά εντός ωραρίου + 500 καθαρά εκτός έδρας με διαμονή - διατροφή πληρωμένες. Όλοι βγάζουν επίσης δεύτερο μισθό έως και 2000 καθαρά από επιτροπές.
Γιατροί ΕΣΥ-ΠΦΥ : μισθός ξερός + ενεργείς ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εφημερίες με αποζημίωση της πλάκας + κάλυψη ΕΚΑΒ αμισθί. Κοινώς τον πο@λο και τώρα μείωση αποδοχών και υποβιβασμός σε δακτυλογράφους του ιατρικού φακέλου.
'Ημαστε μόνοι μας. Δεν υπάρχει καμία συνδικαλιστική κάλυψη. Πάντα οι συνδικαλιστές δούλευαν για πάρτη τους. Το ίδιο και οι λαμογιο-επιστημονικές εταιρείες -
Μονόδρομος τα δικαστήρια. See you in court. You have been warned.
Argirios Argiriou:
@Statinoula : Για δοκίμασε να βγεις στο ιδιωτικό επάγγελμα να δεις τι εστί βερύκοκκο...
Statinoula:
Μας δουλεύεις;
Κάθε τόσο προκηρύσσονται θέσεις αγροτικων (ουσιαστικά επιμελητών Β )Π.Ι. και Κ.Υ. Προκηρύχθηκαν θέσεις στις ΤΟΜΥ. Αφού κλαίγεσαι για το βερίκοκο γιατί δεν μπαίνεις εσυ στο δημόσιο να δεις τη γλύκα;
manospall:
να σου απαντησω εγω.αν μου επιτρεπεις.μετα απο 22 ετη ελευθερος επαγγελματιας αποφασισα να παω στο δημοσιο.μετα απο 10 μηνες εφηγα τρεχοντας.προτιμω το καθημερινο αγγουρι του ιατρειου απο το τζαμπα του δημοσιου.αν και οποτε πεθανω θα μου αναψουν ενα κερι στο δημοσιο θα τρωω καταρες χωρις να εχω ευθυνη.το αποφασισα οταν ενα απογευμα σε συναντηση εργαζομενων με τον υποδ/τη της ΔΥΠΕ. ακουγα ολα τα προγραμματιζουμε.το καο ειναι οτι τα ιδια ελεγε εμαθα και περισυ και πριν 3 χρονια.οταν μιλησε για ανοιχτη πορτα 24 ωρες σε κεντρο υγειας με 2 γιατρους και μια νοσηλευτρια (αρκετες φορες ολοι απο το ασθενες φυλο) του ειπα δεν γινεται και μου απαντησε το τσουτσεκι οτι μηπως να σκεφτω να αλλαξω επαγγελμα.μου ερχοταν καλυτερα να αλλαξω εργοδοτη.στο χρονικο διαστημα που εζησα αναμεσα σε συναδελφους ειδα αξιολογοτατους αλλα και σκουπιδια.σαν ελευθερος επαγγελματιας εχω δει το ιδιο αξιολογους αλλα σκουπιδια δεν ειδα.δεν σε αντεχει η ελευθερη αγορα.σε διωχνει σε σκοτωνει σε τσακιζει.και επειδη μιλησες για αγροτικα και κεντρα υγειας να εξετασουμε την ωρα προσελευσης σε αγροτικους και επιμελτες.στο ιατρειο αν καθυστερησω 5 λεπτα χαθηκα.δεν μπορω να κλεισω σχεδον ποτε.το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο παντα ολες τις ωρες.οτι επιστημονικο νεο θελω να μαθω το πληρωνω απο την τσεπη μου και μονο.θα μπορουσα να σου γραφω σελιδες για το <<τι εστι βερυκοκο>> αυτη την δηθεν κρατικη υγεια την χαριζω και κατι ακομη που δεν ειναι για ολους αλλα τους πιο πολλους. κανουν πως δουλευουν κανουν πως τους πληρωνουν.ευχαριστω
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜας δουλεύεις;
Κάθε τόσο προκηρύσσονται θέσεις αγροτικων (ουσιαστικά επιμελητών Β )Π.Ι. και Κ.Υ. Προκηρύχθηκαν θέσεις στις ΤΟΜΥ. Αφού κλαίγεσαι για το βερίκοκο γιατί δεν μπαίνεις εσυ στο δημόσιο να δεις τη γλύκα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Μετά από την εμπειρία 11 χρόνων ως ιδιώτης Ιατρός, εάν έμπαινα τώρα στο ΕΣΥ, ναι θα παραπονιόμουν για τις συνθήκες εργασίας αλλά δεν θα παραπονιόμουν γιατί ο μισθός είναι λίγος.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση