Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Αρχισε η επιστρατευση των Γ.Ι. Παθολόγων και Παιδιάτρων

<< < (2/6) > >>

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜας δουλεύεις;
Κάθε τόσο προκηρύσσονται θέσεις αγροτικων (ουσιαστικά επιμελητών Β )Π.Ι. και Κ.Υ. Προκηρύχθηκαν θέσεις στις ΤΟΜΥ. Αφού κλαίγεσαι για το βερίκοκο γιατί δεν μπαίνεις εσυ στο δημόσιο να δεις τη γλύκα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Εσείς τελικά πού εργάζεστε ? Το profil σας λέει φαρμακευτικός αντιπρόσωπος ....

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςνα σου απαντησω εγω.αν μου επιτρεπεις.μετα απο 22 ετη ελευθερος επαγγελματιας αποφασισα να παω στο δημοσιο.μετα απο 10 μηνες εφηγα τρεχοντας.προτιμω το καθημερινο αγγουρι του ιατρειου απο το τζαμπα του δημοσιου.αν και οποτε πεθανω θα μου αναψουν ενα κερι στο δημοσιο θα τρωω καταρες χωρις να εχω ευθυνη.το αποφασισα οταν ενα απογευμα σε συναντηση εργαζομενων με τον υποδ/τη της ΔΥΠΕ. ακουγα ολα τα προγραμματιζουμε.το καο ειναι οτι τα ιδια ελεγε εμαθα και περισυ και πριν 3 χρονια.οταν μιλησε για ανοιχτη πορτα 24 ωρες σε κεντρο υγειας με 2 γιατρους και μια νοσηλευτρια (αρκετες φορες ολοι απο το ασθενες φυλο) του ειπα δεν γινεται και μου απαντησε το τσουτσεκι οτι μηπως να σκεφτω να αλλαξω επαγγελμα.μου ερχοταν καλυτερα να αλλαξω εργοδοτη.στο χρονικο διαστημα που εζησα αναμεσα σε συναδελφους ειδα αξιολογοτατους  αλλα και σκουπιδια.σαν ελευθερος επαγγελματιας εχω δει το ιδιο αξιολογους αλλα σκουπιδια δεν ειδα.δεν σε αντεχει η ελευθερη αγορα.σε διωχνει σε σκοτωνει σε τσακιζει.και επειδη μιλησες για αγροτικα και κεντρα υγειας να εξετασουμε την ωρα προσελευσης σε αγροτικους και επιμελτες.στο ιατρειο αν καθυστερησω 5 λεπτα χαθηκα.δεν μπορω να κλεισω σχεδον ποτε.το τηλεφωνο ειναι ανοιχτο παντα ολες τις ωρες.οτι επιστημονικο νεο θελω να μαθω το πληρωνω απο την τσεπη μου και μονο.θα μπορουσα να σου γραφω σελιδες για το <<τι εστι βερυκοκο>> αυτη την δηθεν κρατικη υγεια την χαριζω και κατι ακομη που δεν ειναι για ολους αλλα τους πιο πολλους. κανουν πως δουλευουν κανουν πως τους πληρωνουν.ευχαριστω

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε σου δίνω προσωπικά πολλά δίκια.
Έχω δοκιμάσει και ιδιωτικό και ΕΣΥ και μέλος ΔΕΠ.
Εδώ και 7 χρόνια ιδιωτεύω.
Νομίζω ότι είναι πάνω-κάτω όπως τα περιγράφεις.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜας δουλεύεις;
Κάθε τόσο προκηρύσσονται θέσεις αγροτικων (ουσιαστικά επιμελητών Β )Π.Ι. και Κ.Υ. Προκηρύχθηκαν θέσεις στις ΤΟΜΥ. Αφού κλαίγεσαι για το βερίκοκο γιατί δεν μπαίνεις εσυ στο δημόσιο να δεις τη γλύκα;

--- Τέλος παράθεσης ---

Εσείς τελικά πού εργάζεστε ? Το profil σας λέει φαρμακευτικός αντιπρόσωπος ....

--- Τέλος παράθεσης ---

@Statinoula
Μετά την παρέμβαση του συναδέλφου @GirousisN νομίζω ότι πρέπει να ξαναδείτε αυτό το σημείο.

manospall:
ειναι προφανες οτι η συναδελφος δεν ειναι φαρμακευτικος αντιπροσωπος και πιθανα εκ παραδρομης εχει γραφτει ετσι.απο τα γραπτα της (και κατα το παρελθον) πιθανα προκειται για συναδελφο γενικο -αγροτικο.δεν γραφει τιποτα μεμπτο εχει μια αποψη για τις συνθηκες των Κ.Υ.. ξεχνα να πει οτι ποτε μα ποτε δεν εχει παει και δεν εχει φυγει στο ωραριο της.ξεχνα να πει οτι συνηθως τον ογκο της λατζας στο κεντρο υγειας που εφημερευει τον κανει ο αγροτικος και η εφημερια ειναι σχεδον παντα παιχνιδακι.ολες τις διακομιδες δεν κανει αυτη αλλα ο υποχρεος υπαιθρου.επισης ξεχνα να πει οτι καθε περιεργο περιστατικο παει νοσοκομειο.αντιθετα στο ιατρειο η καρακλα που καθομαστε ειναι ηλεκτρικη και η κριση του ασθενους ειναι συνεχης.κριτης σου ειναι ο περιπτερας ο γειτων του ασθενους ο μπακαλης.δεν εχω τιποτα με τα επαγγελματα αλλα φανταζομαι οτι δεν εχουν την γνωση να πουν αν ειμαι καλος η κακος ιατρος.αντιθετα στο κ.υ. αυτο εχουμε αυτο θα παρεις.επισης ξεχνα οτι εγω καθε τελος μηνα τρεμω να ειμαι συνεπης στις οικονομικες και αλλες υποχρεωσεις μου ενω αυτη πολλα η λιγα θα τα δει στο λογαριασμο της.και αν κατα λαθος ειναι φαρμακευτικη αντιπρ. θα ηθελα να της πω οτι εξω γραφουμε το φαρμακο που πιστευουμε οτι θα κανει καλο στον ασθενη και οχι αυτο που θα μας παει στο πιο ενδιαφερον ταξιδι.στο ιδιωτικο ιατρειο αν σε βρει ενα προβλημα υγειας και δεν δουλεψεις κανα δυο μηνες τελειωσες κυριολεκτικα. στο κ.υ θα ξεσκισεις τις αδειες επι πληρωμη!!και με αυτα  ΣΤΟΠ .γιατι αν συνεχισω να γραφω θα γραφω δεκα ημερες απο οσα εχουν δει τα ματακια μου 30 χρονια ενεργος ιατρος.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το θέμα δεν ξεκίνησε με σκοπό τη σύγκρουση ιδιωτών και εργαζομένων στο δημόσιο και θεωρώ ότι καταστράφηκε εν τη γενέσει του.

Ο/Η Statinoula (που θα προτιμούσα να αλλάξει την ιδιότητα αν είναι γιατρός) δεν έκανε καθόλου σύγκριση με ιδιώτες ιατρούς στο αρχικό post.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση