Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Τα περίεργα!!!!

<< < (4/11) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Mα, ακόμη και αν κάτι τέτοιο ήταν νόμιμο στη Ρουμανία (που πολύ αμφιβάλλω), το ΔΟΑΤΑΠ θα όφειλε να μην προβεί στην αναγνώριση κανενός από τα δύο πτυχία, καθώς η παράλληλη φοίτηση είναι παράνομη στη χώρα μας (αυτό το ξέρω σίγουρα).
Αλλά και επί της ουσίας, μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να παρακολουθεί κανείς ταυτόχρονα αμφιθέατρα κι εργαστήρια δυο πανεπιστημιακών σχολών και να δίνει δύο εξεταστικές μαζί, π.χ. Παθολογία και Ποινικό Δίκαιο, και όλα αυτά σε μια ξένη γλώσσα. Βέβαια, η συνάδελφος τα κατάφερε μετ' επαίνων, αφού αρίστευσε και στις δύο σχολές, και μάλιστα με λίγους μήνες διαφορά, όταν εμείς κουρασμένοι και καταϊδρωμένοι τελειώναμε μόνο μία!

VickyTe:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος η παράλληλη φοίτηση είναι παράνομη στη χώρα μας (αυτό το ξέρω σίγουρα).

--- Τέλος παράθεσης ---
Για την παρακολουθηση και το διαβασμα δε σχολιαζω καν! Ομως θυμαμαι πως πολλοι που σπουδασαν  ιταλια ειχαν στην αρχη κρατησει και μια εγγραφη τους στην ελλαδα - παρανομως- σε πχ ΤΕΙ οπου δεχοντουσαν και επικυρωμενο απολυτηριο λυκειου! Η Ιταλια θυμαμαι δεχοταν μονο το γνησιο που ηταν ενα. Επισης η ιταλια τονιζε στην αιτηση πως δεν εισαι εγγεγραμενος σε κανενα αλλο εκπαιδευτικο ιδρυμα.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓίνεται να σπουδάζεις σε δυο πανεπιστημιακές σχολές (ιατρική και νομική) ταυτόχρονα; Η παρακάτω συνάδελφος τα κατάφερε! Πήρε πτυχία ιατρικής και νομικής με λίγους μήνες διαφορά, και μάλιστα με... άριστα! (στο γειτονικό μας Βουκουρέστι)

--- Τέλος παράθεσης ---
Στην Ιταλια κατι τετοιο ειναι παρανομο

--- Τέλος παράθεσης ---

Στην Ρουμανία (προφανώς) επιτρέπεται.
Αν μάλιστα είναι ιδιωτικά τα πανεπιστήμια ή δημόσια με δίδακτρα για τους αλλοδαπούς, γιατί όχι;
Κύριε/Κυρία μου, επιθυμείς να βγάλεις 2 σχολές ταυτόχρονα; Κανένα πρόβλημα, αρκεί να πληρώνεις τα δίδακτρα και στις 2  σχολές!

Σχετικά με το ΔΟΑΤΑΠ που έγραψε ο διακομιστής: Η συνάδελφος γράφει ότι τελείωσε στη Ρουμανία 2 σχολές ταυτόχρονα αλλά είναι πιθανό να προχώρησε (ή να υποχρεώθηκε από το ΔΟΑΤΑΠ) στην αναγνώριση μόνο του πτυχίου της ιατρικής στην Ελλάδα. Δε λέει πουθενά το άρθρο ότι άσκησε και τη νομική στην Ελλάδα.

Αρχίατρος:
Δεν είναι κάτι τόσο τραγικό, το πρόβλημα είναι το παράλληλο διάβασμα, προσωπικά γνωρίζω Έλληνα χειρουργό που είναι τώρα Αγγλία που τελείωσε Ιατρική και Νομική στην Αθήνα.
Φυσικά, ασκεί μόνο την Ιατρική.

Προσωπικά περισσότερο περίεργο θεωρώ την νοσηλεύτρια που πέρασε και τελείωσε Ιατρική, δήλωσε και έκανε Πλαστική ΧΩΡΙΣ αναμονή στο νοσοκομείο που εργάζοταν, τελείωσε την Ειδικότητα, και τώρα κατέλαβε θέση Επιμελήτριας Β' Πλαστικής Χειρουργικής στο ίδιο νοσοκομείο... "μετάταξη" ονομάζονται όλες αυτές οι διαδικασίες στο Δημόσιο.

Αν δεν το έχετε καταλάβει, το παν είναι "να τρουπώσεις", απαξ και τρουπώσεις ισχύουν άλλο Νόμοι για εσένα τον ΔΥ και άλλοι (αναμονές) για τους υπόλοιπους, εκτός Δημοσίου...

Δ. Κουναλάκης:
Αν ήταν τέκνο πανεπιστημιακού ή πολιτικού, θα σας έκανε εντύπωση; Γιατί πχ το να τελειώσεις ειδικότητα, εξειδίκευση και διδακτορικό ταυτόχρονα έχει ξανασυμβεί....
Τώρα το να τελειώσεις δύο σχολές που η μια δεν απαιτεί και πολλές παρουσίες δεν μου έκανε εντύπωση.
Το να τελειώσεις ιατρική ενώ ταυτόχρονα εργάζεσαι σε απαιτητική εργασία από πλευράς χρόνου είναι εξαιρετικά συχνό και στην Ελλάδα πάντως.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση