Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
20 Ιουλίου 2024, 13:53:02

Αποστολέας Θέμα: Τηλεϊατρική  (Αναγνώστηκε 128232 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

9 Αυγούστου 2018, 13:22:38
Απάντηση #15
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Την απόφαση ένταξης του έργου που θα ολοκληρώσει την κάλυψη του δικτύου τηλεϊατρικής σε ολόκληρη την Περιφέρεια, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος.

Με στόχο την αντιμετώπιση της πιεστικής ανάγκης για βελτίωση της πρόσβασης των νησιωτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και την άρση της υγειονομικής απομόνωσης, λόγω του πολυνησιωτικού χαρακτήρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,  ο Περιφερειάρχης,  Γιώργος Χατζημάρκος, υπέγραψε σήμερα την απόφαση ένταξης της Πράξης  «Επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής (ΕΔιΤ) στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020», συγχρηματοδοτούμενης δημόσιας δαπάνης 999.400 ευρώ.

Το έργο περιλαμβάνει είκοσι (20) νέους Σταθμούς Τηλεϊατρικής, που θα αναπτυχθούν σε νησιά του Νοτίου Αιγαίου και συγκεκριμένα  στα νησιά Αγαθονήσι, Ανάφη, Αντίπαρο, Κύθνο, Κέα, Κίμωλο, Λειψούς, Σέριφο, Σίκινο, Φολέγανδρο, Χάλκη, Κω, Δονούσα, Ηρακλειά, Θηρασιά, Κουφονήσια, Σχοινούσα, Τέλενδο, Ψέριμο και Αρκιούς, βάσει  της σχετικής πρότασης της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου.

Οι νέοι σταθμοί θα διασυνδεθούν σε επίπεδο φυσικής και δικτυακής αρχιτεκτονικής με το υφιστάμενο Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής (ΕΔιΤ) , ολοκληρώνοντας την κάλυψη του δικτύου σε ολόκληρη την Περιφέρεια. Με τον τρόπο αυτό, τα νέα σημεία του ΕΔιΤ στο Νότιο Αιγαίο θα λειτουργούν εντελώς αυτόνομα και θα διαλειτουργούν  πλήρως με τα υπόλοιπα 43 υφιστάμενα σημεία του ΕΔιΤ καθώς και με εκείνα που θα αναπτυχθούν στο μέλλον.

Στα νησιά στα οποία δεν λειτουργεί υγειονομικός σταθμός (Τέλενδο, Ψέριμο και Αρκιούς), ο σταθμός τηλεϊατρικής θα εγκατασταθεί σε χώρο που παραχωρεί ο οικείος Δήμος και θα χρησιμοποιείται από τους γιατρούς των  όμορων νησιών, στο πλαίσιο των επισκέψεών τους. Ο σταθμός τηλεϊατρικής στην Κω θα εγκατασταθεί στο Κατάστημα Κράτησης.

Ο εξοπλισμός σε κάθε σταθμό συνοπτικά περιλαμβάνει: Ευρυζωνική πρόσβαση στο δίκτυο τηλεϊατρικής μέσω του δικτύου κορμού, δικτυακό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, σύστημα εικονοδιάσκεψης υψηλής ευκρίνειας, διαγνωστικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικό υπολογιστή και εφαρμογή τηλεϊατρικής που υποστηρίζει τον εξοπλισμό και τον διασυνδέει με το σύστημα τηλεδιάσκεψης και τηλεϊατρικής του ΕΔιΤ.

Επίσης το έργο περιλαμβάνει Σύστημα Κατ΄ Οίκον Παρακολούθησης (ΣΚΟΠ) σε 50 διαφορετικά σπίτια ασθενών ή χρονίως πασχόντων με άμεση διασύνδεση με το ΕΔιΤ.

Τα βασικά λειτουργικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες του συστήματος τηλεϊατρικής είναι η Τηλεδιάγνωση, η Τηλε-εκπαίδευση, η Τηλεδιάσκεψη και η κατ’ οίκον μέριμνα και παρακολούθησης.

Σημειώνεται ότι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου λειτουργούν σήμερα 23 σταθμοί τηλεϊατρικής που βρίσκονται σε Ρόδο (2 σταθμοί), Σύρο, Πάτμο, Αστυπάλαια, Σύμη, Μεγίστη, Νίσυρο, Σίφνο, Ίο, Αμοργό, Κάσο, Κάλυμνο, Νάξο, Κω, Λέρο, Κάρπαθο, Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Πάρο, Τήνο και Τήλο. Με την ολοκλήρωση της επέκτασης του Συστήματος, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα διαθέτει σταθμούς ΕΔιΤ πλήρως διασυνδεδεμένους και απόλυτα δια-λειτουργικούς με το υπόλοιπο δίκτυο.

Ως ημερομηνία έναρξης της Πράξης ορίζεται η 20/02/2019 και λήξης η 31/12/2020.

Το έργο εντάσσεται στον  Άξονα «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας», του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νότιο Αιγαίο, ο οποίος συγχρηματοδοτείται από  το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).


9 Αυγούστου 2018, 17:46:04
Απάντηση #16
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Στο θέμα της τηλειατρικής που έχουμε ανοίξει μπορείτε να δείτε ανακοινώσεις για Βόρειο Αιγαίο, Νότιο Αιγαίο, Θεσσαλία.
Αναρωτιέμαι αν αυτά τα συστήματα έχουν συμβατότητα μεταξύ τους ή έχουν τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε (φωτογραφικής) μιζ... εεεε προκήρυξης.

Παράθεση
Ο σταθμός τηλεϊατρικής στην Κω θα εγκατασταθεί στο Κατάστημα Κράτησης.
Ή κάτι δεν μεταφέρθηκε σωστά ή κάποιος μας κάνει πλάκα!

9 Αυγούστου 2018, 20:03:18
Απάντηση #17
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
....Αναρωτιέμαι αν αυτά τα συστήματα έχουν συμβατότητα μεταξύ τους ή έχουν τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε (φωτογραφικής) μιζ... εεεε προκήρυξης.
Παράθεση
Ο σταθμός τηλεϊατρικής στην Κω θα εγκατασταθεί στο Κατάστημα Κράτησης.
Ή κάτι δεν μεταφέρθηκε σωστά ή κάποιος μας κάνει πλάκα!
   Πάντως στην εικόνα του άρθρου ο περιφερειάρχης δείχνει χαρούμενος και ικανοποιημένος, φαντάζομαι για την ευημερία και την υγειονομική κάλυψη των πολιτών της περιοχής του.... Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι τπτ άλλο.
    Για το 2ο θέμα, το κατάστημα κράτησης, Διαμαντή σε βρίσκω ...ανάλγητο. Δεν έχουν δικαίωμα οι υπόδικοι και οι ύποπτοι σε ...τηλεϊατρική; Εξάλλου έχει αρκετούς ιατρούς η Κως και νοσοκομείο και ιδιώτες. Τι να την κάνει την τηλεϊατρική για τους κοινούς θνητούς;

9 Αυγούστου 2018, 20:56:20
Απάντηση #18
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος


Παράθεση
Για το 2ο θέμα, το κατάστημα κράτησης, Διαμαντή σε βρίσκω ...ανάλγητο. Δεν έχουν δικαίωμα οι υπόδικοι και οι ύποπτοι σε ...τηλεϊατρική; Εξάλλου έχει αρκετούς ιατρούς η Κως και νοσοκομείο και ιδιώτες. Τι να την κάνει την τηλεϊατρική για τους κοινούς θνητούς;
Επομένως οι γιατροί του Νοσοκομείου της Κω (και οι ιδιώτες γιατροί σε περίπτωση μη ύπαρξης νοσοκομειακής ειδικότητας) δεν εξετάζουν φυλακισμένους;
Αντίστροφα, αν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την τηλεϊατρική για κάποιον μη φυλακισμένο, θα του λένε: "πάμε μια βόλτα μέχρι τη φυλακή";

Και η Χίος έχει φυλακές αλλά δεν έβαλαν τηλεϊατρική στο "κατάστημα κράτησης" (sic). Οι δικοί μας φυλακισμένοι είναι κατώτερης κατηγορίας; Αντιθέτως θέλουν να βάλουν σε ιατρεία που απέχουν 20 λεπτά από το νοσοκομείο!

9 Αυγούστου 2018, 21:54:16
Απάντηση #19
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Γνωρίζετε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή την στιγμή το νοσοκομείο της Κω ; Ένα θα πω, δεν υπάρχει ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ !
Το γιατί συμβαίνει αυτό πρέπει να ερωτηθεί η Διοίκηση.
Κατά τα άλλα μου φάινεται εντελώς κουφό να βάλεις Σταθμό Τηλεϊατρικής σε ένα νησί μεσαίου μεγέθους με δευτεροβάθμιο νοσοκομείο (ανεξάρτητα πως είναι τώρα).
Θα ξαναματαπώ, τα μηχανήματα μπήκαν, όλα καλά, ποιός θα απαντάει στην άλλη άκρη της γραμμής ; Εδώ είναι το ψώμι και όχι στο να φαγωθούν κάποια χρήματα, να βγουν κάποιες φωτογραφίες κτλ.

Εγώ θεωρώ ότι αν δεν υπάρξει κάποιο Ειδικό Κέντρο (π.χ απ΄το ΕΚΑΒ) με γιατρούς κάποιων βασικών Ειδικότητων (δεν απαιτούνται πολλές) που θα εφημερεύουν και θα ΑΠΑΝΤΟΥΝ στις βιντεοκλήσεις, όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.
Δεν μπορούν όλα σε αυτό το κράτος να βασίζονται στο φιλότιμο, κάποτε πρέπει να δούμε  και τον επαγγελματισμό...

28 Μαρτίου 2019, 10:22:02
Απάντηση #20
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Tελευταία ασκείται σε νησιά ένα άλλο είδος Τηλεϊατρικής, η Viber-ο-Ιατρική...

Παρότι γενικά είναι χρήσιμη (παράδειγμα μια γνώμη δερματολόγου σε ένα δερματολογικό περιστατικό), το πόσο προβληματικό είναι να μην μπορεί να διαβάσει κανείς το ΗΚΓ, την καθυστέρηση σε ένα επείγον περιστατικό, τις νομικές ευθύνες που έχει ακέραιες αυτός που χειρίζεται το περιστατικό και ουχί ο συμβουλεύων, νομίζω δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περαιτέρω.

Να μην μιλήσω για clinical skills που δεν μαθαίνονται μέσω Viber (γραμμές, καθετήρες, χειρισμός πολυτραυματία και άλλα) και πρέπει να διαθέτει ο γιατρός on the field.

15 Απριλίου 2019, 15:31:17
Απάντηση #21
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Και εμείς ακόμη συζητάμε ότι πρέπει να κάνεις εγγραφή στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο...

04/04/2019

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Απριλίου 2019, 17:12:57 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

1 Αυγούστου 2020, 13:30:22
Απάντηση #22
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
01/08/2020

Ο ασθενής βρίσκεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο με κάμερα υψηλής ευκρίνειας και οθόνη, ενώ ιατρικά όργανα αναμεταδίδουν σε πραγματικό χρόνο τις ενδείξεις των εξετάσεών του. Ο γιατρός του νησιού, κατά τη διάρκεια της εξέτασης, συνομιλεί με τον συνάδελφό του σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών, βλέποντας ο ένας τον άλλο σε φυσικό μέγεθος, αν και τόσα ναυτικά μίλια μακριά. Όλη αυτή την ώρα, ασθενής και γιατρός έχουν άμεση επικοινωνία με το κεντρικό νοσοκομείο, χωρίς παρεμβολές ή καθυστερήσεις στον χρονισμό εικόνας και ήχου.

Το παράδειγμα δεν αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά καθημερινότητα για τους κατοίκους 30 νησιών, τα οποία ανήκουν εδώ και 4 χρόνια στο Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής (ΕΔΙΤ).

 

Με οδηγό την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματος, το έργο επεκτείνεται σε 22 επιπλέον νησιά του Βόρειου και Νότιου Αιγαίου, τα οποία θα αποκτήσουν σύντομα τη δυνατότητα να προσφέρουν χάρη στην τεχνολογία σε κατοίκους και επισκέπτες υπηρεσίες υγείας αντίστοιχες των αστικών κέντρων.

Την επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής, που προβλέπει την εγκατάσταση 28 νέων σταθμών τηλεϊατρικής και 90 συστημάτων κατ’ οίκον παρακολούθησης ασθενών σε 22 νησιά, ανέλαβαν ο Όμιλος OTE και η Intracom Telecom. Στο αναβαθμισμένο Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής θα ενταχθούν, εντός του προσεχούς έτους, το Αγαθονήσι, ο Άγιος Ευστράτιος, η Ανάφη, η Αντίπαρος, οι Αρκιοί, η Δονούσα, η Κύθνος, η Ηρακλειά, η Θηρασιά, η Θύμαινα, η Κέα, η Κίμωλος, τα Κουφονήσια, οι Λειψοί, η Σέριφος, η Σίκινος, η Σχοινούσα, η Τέλενδος, η Φολέγανδρος, η Χάλκη, τα Ψαρά και η Ψέριμος.

Το έργο

Πρόκειται για έργο της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η Υ.ΠΕ.), το οποίο υλοποιείται με τον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό της Cisco. Με την ολοκλήρωσή του, ακόμη περισσότεροι κάτοικοι και επισκέπτες της άγονης γραμμής θα αποκτήσουν ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας του ΕΣΥ. Υπηρεσίες αντίστοιχες των μεγάλων νοσοκομείων της χώρας, χωρίς οι ασθενείς να απομακρυνθούν από τον τόπο όπου βρίσκονται.

Από τους 28 νέους σταθμούς τηλεϊατρικής, οι 26 θα τοποθετηθούν στα Κέντρα Υγείας και τα Πολυδύναμα Ιατρεία των νησιών, ένας στο κέντρο αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στην Ελευσίνα και ένας στο Κατάστημα Κράτησης της Κω. Στο πλαίσιο του έργου θα δημιουργηθούν και 90 συστήματα κατ’ οίκον παρακολούθησης ασθενών, των οποίων η μετακίνηση από την οικεία τους στα Κέντρα Υγείας καθίσταται δυσχερής.

Δίκτυο ζωής

Οι μονάδες τηλεϊατρικής εγκαθίστανται στα κέντρα υγείας των νησιών και τα διασυνδέουν με κεντρικά νοσοκομεία της Αττικής και της Περιφέρειας. Με τη χρήση της τεχνολογίας, προσομοιώνεται ψηφιακά η φυσική παρουσία του γιατρού στον χώρο που βρίσκεται ο ασθενής. Μηδενίζεται έτσι η απόσταση μεταξύ των πιο απομακρυσμένων νησιών και των μεγάλων νοσοκομείων, περιορίζοντας τις άσκοπες μετακινήσεις και αεροδιακομιδές, ενώ αποφορτίζονται τα εξωτερικά ιατρεία. Το σημαντικότερο, κερδίζεται χρόνος πολύτιμος για την υγεία των ασθενών.

Μετά την επέκτασή του, το ΕΔΙΤ θα διαθέτει συνολικά 71 μονάδες τηλεϊατρικής, οι οποίες θα ενώνουν 52 νησιά του Αιγαίου με κεντρικά νοσοκομεία της Αττικής και της περιφέρειας.

Η επέκταση του ΕΔΙΤ αποτελεί συνέχεια του έργου της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, που υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ το 2016 έχοντας ως και υπεργολάβο την Intracom Telecom.

Τα 30 νησιά που καλύπτει ήδη το ΕΔΙΤ είναι η Αμοργός, η Άνδρος, η Αστυπάλαια, η Ικαρία, η Ίος, η Κάλυμνος, η Κάρπαθος, η Κάσος, το Καστελόριζο, τα Κύθηρα, η Κως, η Λέρος, η Λέσβος, η Λήμνος, η Μήλος, η Μύκονος, η Νάξος, η Νίσυρος, οι Οινούσσες, η Πάρος, η Πάτμος, η Ρόδος, η Σάμος, η Σίφνος, η Σύμη, η Σύρος, η Τήλος, η Τήνος, οι Φούρνοι και η Χίος. Μέχρι σήμερα, μέσω του ΕΔΙΤ, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 4.500 «τηλεραντεβού», 290 εκπαιδευτικά σεμινάρια και περισσότερες από 68.000 τηλεδιασκέψεις για την υποβοήθηση του έργου των επαγγελματιών υγείας.

Σύμμαχος η τεχνολογία

Ο Υπουργός Υγείας, κ. Βασίλης Κικίλιας, δήλωσε αναφερόμενος στο έργο, «Από την πρώτη μέρα είχα πει ότι για εμάς είναι πρώτα ο Ασθενής. Η επέκταση της τηλεϊατρικής σε 22 νησιά του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου έρχεται να παντρέψει τη νησιωτικότητα, η οποία για μας είναι πλεονέκτημα και όρος εθνικής επιβίωσης, με την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών σε όλες τις δομές υγείας, που είναι ο μεγάλος μας στόχος ώστε να δημιουργήσουμε το ΕΣΥ του 21ου αιώνα. Στο Υπουργείο Υγείας, εργαζόμαστε καθημερινά ώστε όλο και περισσότεροι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες των όμορφων νησιών μας να απολαμβάνουν καλύτερες, ποιοτικότερες υπηρεσίες υγείας».

Ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, κ. Γρηγόρης Χριστόπουλος, σημείωσε σχετικά: «Η τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό σύμμαχο και για την Υγεία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Εθνικό Δίκτυο Τηλεϊατρικής. Είμαστε υπερήφανοι που με αυτό το έργο κάνουμε πράξη το όραμα της COSMOTE, για έναν κόσμο καλύτερο για όλους».

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

« Τελευταία τροποποίηση: 1 Αυγούστου 2020, 13:32:41 από Argirios Argiriou »
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

2 Αυγούστου 2020, 19:59:10
Απάντηση #23
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Υπάρχει κάποια σύμβαση με δημόσια νοσοκομεία όπου οι εφημερεύοντες ιατροί εκεί θα απαντούν στις βιντεοκλήσεις του ιατρού απ την Φολέγανδρο ή τα Ψαρά ;

Ποιός θα ελέγχει-συντηρεί-ανανβαθμίζει όλο αυτόν τον εξοπλισμό, ο ιατρός, συνήθως οπλίτης ή αγροτικός, η νοσηλεύτρια ή η καθαρίστρια του Ιατρείου ;

Προμήθεια εξοπλισμού, τον ξεφορτώνουμε στο νησί και "γειά σας", σας βάλαμε Τηλεϊατρική ;

26 Νοεμβρίου 2021, 14:37:18
Απάντηση #24
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
19/11/2021

"Patients and staff have become used to having remote consultations and we've shown we can effectively and safely monitor wounds after surgery while patients recover at home — this is likely to become the new normal."

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

26 Νοεμβρίου 2021, 20:44:26
Απάντηση #25
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
26-11-2021

Έρχεται νέα υπηρεσία τηλεψυχιατρικής, ακολουθεί και τηλεσυμβουλευτική για ασθενείς με Covid -19

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

3 Ιανουαρίου 2022, 00:09:26
Απάντηση #26
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

12 Ιανουαρίου 2022, 23:45:41
Απάντηση #27
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
BMC Primary Care 1
12 January 2022

Health care utilization following “digi-physical” assessment compared to physical assessment for infectious symptoms in primary care

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

27 Οκτωβρίου 2022, 08:25:17
Απάντηση #28
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
24/08/2022

Πατέρας φωτογράφισε το παιδί του γυμνό για τον γιατρό. Η τεχνητή νοημοσύνη της Google τον μπλόκαρε για πάντα


Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

19 Μαρτίου 2023, 21:33:06
Απάντηση #29
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
By Felice J. Freyer Boston Globe March 12, 2023

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
8641 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Δεκεμβρίου 2023, 11:57:38
από Δ. Κουναλάκης