ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Συζητήσεις πάνω σε ιατρικά θέματα

Καθορισμός ποσοστών συμμετοχής ασφαλισμένων

<< < (114/175) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Εύχρηστος πίνακας με τα ποσοστά συμμετοχής (2η ανάρτηση στο φόρουμ για όποιον δεν είδε την 1η):

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

D-Michalis:
Από τι στιγμή που σου ποστάρει τον κατάλογο διανθισμένο με στολίδια –παιχνίδια –ταλαιπωρίες- επιλογής του και από τι στιγμή που για να κατεβάσεις το αρχείο σε υποχρεώνει να κάνεις εγγραφή (ή να έχεις –το φασιστικώς απαιτούμενο σιγά –σιγά- από όλο και περισσότερους ιστότοπους) δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί εύχρηστος και πολύ περισσότερο να δικαιούται ποσταρίσματος σε τόπο σοβαρών επιστημόνων, πολύ δε περισσότερο, δίς.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό τι στιγμή που σου ποστάρει τον κατάλογο διανθισμένο με στολίδια –παιχνίδια –ταλαιπωρίες- επιλογής του και από τι στιγμή που για να κατεβάσεις το αρχείο σε υποχρεώνει να κάνεις εγγραφή (ή να έχεις –το φασιστικώς απαιτούμενο σιγά –σιγά- από όλο και περισσότερους ιστότοπους) δεν νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί εύχρηστος και πολύ περισσότερο να δικαιούται ποσταρίσματος σε τόπο σοβαρών επιστημόνων, πολύ δε περισσότερο, δίς.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλησπέρα Δημήτρη.
Το θέμα με το facebook το είχα κι εγώ και νόμιζα ότι απαιτούσε εγγραφή για να κατεβάσεις το αρχείο. Άλλωστε οι οδηγίες που λέει στην αρχή "Για να το δείτε καθαρά πατήστε το πλήκτρο “Fullscreen", ενώ για να το κατεβάσετε το πλήκτρο “Download” " σε οδηγούν σ' αυτό.
 Όμως αν πας στην αρχική σελίδα κάτω από την πρώτη σελίδα του καταλόγου εκεί που λέει "Scribd Download Share Embed" και πατήσεις το Download, κατεβαίνει το αρχείο αμέσως χωρίς το θέμα του facebook.

D-Michalis:
Παύει να ισχύει η παρατήρησή μου για έλλειψη σεβασμού στον αναγνώστη με την μορφή που είναι στημένη η παράθεση του εγγράφου?
Πρέπει μήπως να σπουδάσω μαντική ή να ελέγξω ένα-ένα τα σημεία που ο κέρσορας γίνεται χεράκι για να ανακαλύψω πώς θα κατεβάσω το αρχείο?

Να μου λείπει φίλε τέτοια "διευκόλυνση". Έχω πιό ενδιαφέροντες και παραγωγικούς τρόπους να περνάω την ώρα μου.

EzeΤΡΟΛ:
Πρώτα είχα προσπαθήσει να ανεβάσω το αρχείο xls ως συνημμένο, αλλά δεν τα κατάφερα λόγω (μάλλον) του μεγάλου όγκου του.
Έτσι αναγκάστηκα να παραθέσω το σχετικό σάιτ που δίνει πραγματικά με ευκολία (όπως περιγράφει παραπάνω ο @Διαμαντής) τη δυνατότητα downlοading του αρχείου.
(Το οποίο είναι όντως εύχρηστο καθώς περιλαμβάνει όλα τα ποσοστά σε έναν μόνο πίνακα κι έτσι μπορείς κάνοντας "Αναζήτηση" να βρεις το ποσοστό του φαρμάκου που σε ενδιαφέρει).
Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου ότι απαιτεί διατήρηση λογαριασμού στο FB*, ούτε μου βγήκαν διαφημίσεις, παιχνίδια ή άλλα μπαρμπαδέλια όταν κατέβασα το αρχείο.
Αν έφταιξα, μπαρδόν και παίρνω το ποστ όπισθεν.

* On a second thought, ίσως να είχα τηρήσει τη σχετική διαδικασία στο παρελθόν και να μη το θυμάμαι... Άλλωστε, είναι τόσος καιρός τώρα που επισκέπτομαι τα μπλογκ των φμφ.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση