Γενικά > Νομικά θέματα

Καλυψη ΚΥ απο Γενικο Ιατρο ΠΙ

<< < (3/13) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Πάντως για την κάλυψη άγονων ιατρείων (τουλάχιστον από αγροτικούς) έχω άλλη εντύπωση. Ότι η κάλυψη είναι 24ωρη εξ' ου και ο αυξημένος μισθός.
Εδώ που τα λέμε και στα "απλά" Π.Ι. πάλι προβλέπεται 24ωρη κάλυψη μέσω του σχετικού επιδόματος ετοιμότητας (30 ευρώ...) που λαμβάνουν οι αγροτικοί.
Βέβαια υπάρχει διαφορά στην περίπτωση Γενικών Γιατρών σε Π.Ι. αφού εμείς δεν παίρνουμε επίδομα ετοιμότητας (ούτε κίνησης - μετακίνησης). Από την άλλη πλευρά υπάρχει εκείνο το έγγραφο που αναφέρει ότι οι Γ.Ι. σε Π.Ι. έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις με τους αγροτικούς.
Αν δεν έχεις σκοπό να μένεις στην περιοχή ευθύνης του Π.Ι. (όπως σωστά το επισημαίνει ο Αναστάσιος παραπάνω) τότε αν προτίθεσαι να συγκρουστείς για την κάλυψη του Κ.Υ. να ξέρεις ότι μπορεί να σε "πιέσει" στο θέμα διαμονής.

Koterakis:
.

Koterakis:
.

poseidon:
Το πατρικο μου σπιτι ειναι 6km απο το ΠΙ,αλλα προσφατως αλλαξα διαμονη στα 35km αποσταση.
Ομως ο κυριος koterakis εχει δικιο,η εργασια μας ειναι πρωινο ωραριο 7ωρο πενθημερο και δεν εχει να κανει με 24ωρη καλυψη.
Δεν με πειραζει σε περιπτωση αναγκης να βοηθησω το ΚΥ που ανηκω,
Ομως δεν θελω να γινω μονιμος γιατρος του ΚΥ,ποσο μαλιστα εφοσον δεν υπαρχει πραγματικη αναγκη καλυψης.
Κυριε koterakis εχετε καποιο αντιγραφο του εγγραφου περι μετακινησεων?
Ευχαριστω

Koterakis:
.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση