Γενικά > Νομικά θέματα
Καλυψη ΚΥ απο Γενικο Ιατρο ΠΙ
giota:
Ο Αγροτικός όταν υπάρχει σε διθέσιο ή κανένας όταν δεν υπάρχει αγροτικός, Ναι! συμβαίνει και αυτό!! και δε με νοιάζει για το φόρτο εργασίας στο Κ.Υ απλά είναι ο δεύτερος μήνας που ξεπερνάω αρκετά το πλαφον και εννοείτε ότι κάνω και υπερσυνταγογραφηση παραπεμπτικών εφόσον δεν εξυπηρετούνται τα Π.Ι απο τον Γ.Ι της περιοχής ευθύνης του, για αυτο σας παρακαλώ εάν υπάρχει νόμος που γράφει το αυτονόητο ας τον ανεβάσει.
ΥΓ Διευθυντής χαλαρός εως αδιάφορος
ευχαριστω!
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Παραθέτω τις αναρτήσεις σου:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα!Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ο Γ.Ι ο οποίος έχει διοριστεί σε Π.Ι έχει την υποχρέωση να επισκέπτεται τα Π.Ι της έδρας του.
Ευχαριστώ
--- Τέλος παράθεσης ---
και
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ Αγροτικός όταν υπάρχει σε διθέσιο ή κανένας όταν δεν υπάρχει αγροτικός, Ναι! συμβαίνει και αυτό!! και δε με νοιάζει για το φόρτο εργασίας στο Κ.Υ απλά είναι ο δεύτερος μήνας που ξεπερνάω αρκετά το πλαφον και εννοείτε ότι κάνω και υπερσυνταγογραφηση παραπεμπτικών εφόσον δεν εξυπηρετούνται τα Π.Ι απο τον Γ.Ι της περιοχής ευθύνης του, για αυτο σας παρακαλώ εάν υπάρχει νόμος που γράφει το αυτονόητο ας τον ανεβάσει.
ΥΓ Διευθυντής χαλαρός εως αδιάφορος
ευχαριστω!
--- Τέλος παράθεσης ---
Βοήθησέ μας να καταλάβουμε, γιατί μπερδεύτηκα:
Ένας γενικός γιατρός είναι διορισμένος σε ένα ΠΙ (έδρα) κι έχει και κάποια χωριά (εξυπηρετούμενα).
Ρωτάς αν πρέπει να πηγαίνει στα εξυπηρετούμενα (που ανήκουν στην αρμοδιότητά του) ή αν πρέπει να πηγαίνει σε όμορα ιατρεία (όπως λέει το θέμα ή μάλλον το αρχικό θέμα έλεγε κάλυψη ΚΥ από ΓΙ σε ΠΙ) που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά του;
giota:
Ρωτάω αν πρέπει να πηγαίνει στα εξυπηρετούμενα του!
Συγνώμη για την λάθος διατύπωση.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν έχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στα εξυπηρετούμενα ιατρεία, γιατί να μην πηγαίνει; (βέβαια υπάρχει ένα ερώτημα, πώς θα πηγαίνει; με το αμάξι του; με υπηρεσιακό; Θα παίρνει αποζημίωση; )
Ακόμη κι αν δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης θεωρητικά μπορεί να πηγαίνει για να εξετάζει όσους αδυνατούν να μετακινηθούν κλπ
Η αγανάκτησή σου, που εστιάζεται; Αν κατάλαβα καλά επειδή σε σας κατευθύνονται οι κάτοικοι των χωριών (εξυπηρετούμενων) στα οποία δεν πηγαίνει ο γιατρός που τα έχει στην περιοχή ευθύνης του;
giota:
Ακριβώς!και ξαναλεω οτι δεν με ενοχλεί ο φόρτος εργασίας αλλα η υπερσυνταγογραφηση -πλαφον
ΥΓ :Υπάχει δυνατότητα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στα εξυπηρετούμενα ιατρεία απλά θεωρούν ότι μόνο η έδρα τους είναι υποχρέωση τους.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση