Γενικά > Νομικά θέματα

ΤΣΑΥ

<< < (6/9) > >>

silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα .Οι γιατροί των Κέντρων Υγείας πρέπει να αλλάξουμε εργοδότη στο αντίστοιχο πλαίσιο και να βάλουμε αντί του νοσοκομείου που ανήκαμε την υπε που είναι πλέον ο εργοδότης μας?

--- Τέλος παράθεσης ---
Εννοειται..αλλωστε σχεδον 2 χρονια ειναι εργοδοτης η ΥΠΕ και οχι το νοσοκομειο αναφορας.

Ορθοπαιδικός:
   Μια περίεργη ανακοίνωση του ΤΣΑΥγιού:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςν

Έχουν έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Οργανισμού ??? και είναι διαθέσιμα στους ασφαλισμένους τα ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών  Αυτοαπασχολουμένων.???

Ειδικότερα, αφορούν ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ (ΤΑΝ-ΤΣΑΥ-ΤΣΜΕΔΕ) με μοναδική ασφάλιση ??? και χρόνο ασφάλισης άνω των πέντε ετών.

Σύντομα θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ με χρόνο ασφάλισης κάτω των πέντε ετών καθώς και οι περιπτώσεις παράλληλης ασφάλισης.

Διεύθυνση Εισφορών Μη Μισθωτών

ΕΡώτηση: Πού αναρτήθηκαν (οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες δεν μου επιτρέπουν πρόσβαση: ""Η σύνδεσή σας δεν είναι ιδιωτική""); Ποιούς αφορούν; (υποτίθεται τους έχω ξοφλήσει-ο ΕΦΚΑ λέει ότι δεν χρωστάω τπτ). Πόσο πολύ βαριούνται να εξηγούν; Στο διαλυμένο ΤΣΑΥ που δεν κάνει τπτ υπάρχουν ακόμα Διευθύνσεις (που βέβαια δεν κάνουν τπτ αλλά πληρώνονται)

DrGuni:
Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος  πού μπορούμε να βρούμε  τη  βεβαίωση ασφαλιστικών εισφορών 2016?  Στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ είναι  προσωρινώς  ανενεργή (!!!) η επιλογή για το δικό μας  ταμείο. Η  δε ιστοσελίδα  του ΤΣΑΥ έχει παραμείνει πεισματικά στο σωτήριο έτος 2015

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζει κάποιος συνάδελφος  πού μπορούμε να βρούμε  τη  βεβαίωση ασφαλιστικών εισφορών 2016?  Στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ είναι  προσωρινώς  ανενεργή (!!!) η επιλογή για το δικό μας  ταμείο. Η  δε ιστοσελίδα  του ΤΣΑΥ έχει παραμείνει πεισματικά στο σωτήριο έτος 2015

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ναι, διαπιστώνω ότι έχει δίκιο για το tsay.gr αλλά, από την άλλη, δεν μου φαίνεται περίεργο - μάλλον αναμενόμενο. Αλλά είναι αναγκαίο; Σε εμένα εμφανίστηκαν στη δήλωση οι πληρωμές ΤΣΑΥ χωρίς να πάω βεβαίωση στο λογιστή...
    Κατά τα άλλα, καλή τύχη με το ΤΣΑΥ...

DrGuni:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζει κάποιος συνάδελφος  πού μπορούμε να βρούμε  τη  βεβαίωση ασφαλιστικών εισφορών 2016?  Στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ είναι  προσωρινώς  ανενεργή (!!!) η επιλογή για το δικό μας  ταμείο. Η  δε ιστοσελίδα  του ΤΣΑΥ έχει παραμείνει πεισματικά στο σωτήριο έτος 2015

--- Τέλος παράθεσης ---
   Ναι, διαπιστώνω ότι έχει δίκιο για το tsay.gr αλλά, από την άλλη, δεν μου φαίνεται περίεργο - μάλλον αναμενόμενο. Αλλά είναι αναγκαίο; Σε εμένα εμφανίστηκαν στη δήλωση οι πληρωμές ΤΣΑΥ χωρίς να πάω βεβαίωση στο λογιστή...
    Κατά τα άλλα, καλή τύχη με το ΤΣΑΥ...

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευχαριστώ  συνάδελφε και πατριώτη!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση