Γενικά > Νομικά θέματα

ΤΣΑΥ

<< < (7/9) > >>

pzogr:
Είμαι ο μόνος που δεν του έχει έρθει ο τελευταίος ΕΦΚΑ, 3 μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας;

fanisgp:
Όχι δεν έισαι...!

Denominator:
Ψυχραιμία.
Συνήθως όταν αναρτάται ο ΕΦΚΑ αποτελεί θέμα στις ειδήσεις.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΨυχραιμία.
Συνήθως όταν αναρτάται ο ΕΦΚΑ αποτελεί θέμα στις ειδήσεις.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Δεν ξέρετε τι σας γίνεται!  :laugh: :laugh: :laugh:
   Οι ειδήσεις το είπαν καθαρά: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Η ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο του Ενιαίου Φορέα προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά για την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής.
Αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ (efka.gov.gr) οι εισφορές του μηνός Μαΐου 2017 των αγροτών, αυτοαπασχολούμενων και ελεύθερων επαγγελματιών. Η εμπρόθεσμη πληρωμή των εισφορών είναι έως τις 30 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).
Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Παρόμοιο και εδώ:  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τώρα γιατί ούτε εγώ δεν μπορώ να δω-εκτυπώσω το ειδοποιητήριο είναι άγνωστο. Μάλλον εγώ (εμείς) θα φταίμε και όχι ο ΕΦΚΑ... Ντροπή σας να τον κατηγορείτε!  :)
   Πέρα απο την πλάκα, ο μόνος ενδοιασμός είναι αν θα βάλουν και τον τομέα πρόνοιας στις οφειλές (και μάλιστα για 5μήνο, βοήθεια μας). Κατα τα άλλα οι κωδικοί πληρωμής είναι ίδιοι...
   Αυτό που είδα στην Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος και ησύχασα λίγο είναι: ""πρώην ΤΣΑΥ – Υγειονομικοί - Σύμφωνα με το αρ. 76 του ν.4387/16 download οι ανεξάρτητα απασχολούμενοι υγειονομικοί εξαιρούνται της ασφάλισης στον κλάδο επικουρικής ασφάλισης."" Πάντα είχα μια μικρή αμφιβολία για το αν θα μας ζητήσουν λόγω εξομοίωσης με τους υπόλοιπους και επικουρική ασφάλιση. Τουλάχιστον για την ώρα όχι. Στο μέλλον με ένα νόμο αστραπή μπορεί να μας προσθέσει άνετα αυτό το 7%.

Ορθοπαιδικός:

--- Παράθεση ---Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, από 23.6.2017 έχουν αναρτηθεί οι εισφορές Μαΐου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματικών, στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δε πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.
--- Τέλος παράθεσης ---
   Ξέρω ότι εγώ φταίω που δεν βρίσκω το ειδοποιητήριο... Κάτι κάνω λάθος (όπως πολλοί άλλοι άσχετοι - ο ΕΦΚΑ ξέρει).
   Μάλλον θα χρησιμοποιήσω το ειδοποιητήριο των προηγούμενων μηνών (οι κωδικοί είναι ίδιοι). Η μόνη επιφύλαξη είναι αν υπολογίστηκε (θεωρητικά, στον κόσμο του ιδεατού) και η εισφορά πρόνοιας... Αλλά κάτι τέτοιο μάλλον θα είχε ανακοινωθεί απο τα βοθροκάναλα λόγω των διαμαρτυριών χιλιάδων οφειλετών που ΦΥΣΙΚΑ έλαβαν ήδη το ειδοποιητήριο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση