Γενικά > Νομικά θέματα
ΤΣΑΥ
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Ξέρω ότι εγώ φταίω που δεν βρίσκω το ειδοποιητήριο... Κάτι κάνω λάθος (όπως πολλοί άλλοι άσχετοι - ο ΕΦΚΑ ξέρει).
Μάλλον θα χρησιμοποιήσω το ειδοποιητήριο των προηγούμενων μηνών (οι κωδικοί είναι ίδιοι). Η μόνη επιφύλαξη είναι αν υπολογίστηκε (θεωρητικά, στον κόσμο του ιδεατού) και η εισφορά πρόνοιας... Αλλά κάτι τέτοιο μάλλον θα είχε ανακοινωθεί απο τα βοθροκάναλα λόγω των διαμαρτυριών χιλιάδων οφειλετών που ΦΥΣΙΚΑ έλαβαν ήδη το ειδοποιητήριο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Αχά, :laugh: :laugh: :laugh: το βρήκα αλλού (απο άλλο συνάδερφο, επίσης "άσχετο" όπως και εγώ):
"" Απο τον ΕΦΚΑ που επικοινώνησα σήμερα :λόγω μηχανογραφικού προβλήματος του ΤΣΑΥ (τι πρωτότυπο ),οι εισφορές μας θα αναρτηθούν ΕΩΣ τις 10/7/16,όμως αν δεν τις πληρώσουμε εως 30/6/17,με το προηγούμενο ειδοποιητήριο θα επιβαρυνθούμε με τόκους!! ""
Θυμάμαι διάβαζα σε ένα βιβλίο: "προσεύχομαι για ένα σύμπαν εκπλήξεων". Αυτός που το έγραψε δεν είχε έρθει στην Ελλάδα...
Τώρα γιατί δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση και έπρεπε εμείς να το μαντέψουμε, ε είναι έκπληξη... Δεν τη φανερώνουμε...
Πόσα είπαμε πληρώνεται ο/η πρόεδρος του ΕΦΚΑ;
DrGuni:
Τί κάνετε? Αυτόν το μήνα? Πληρώνετε με κωδικο προηγουμενων μηνων? Ή καθόλου?
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤί κάνετε? Αυτόν το μήνα? Πληρώνετε με κωδικο προηγουμενων μηνων? Ή καθόλου?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ελλείψει κράτους (σε αυτόν τον τομέα) ο καθένας αυτοσχεδιάζει...
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤί κάνετε? Αυτόν το μήνα? Πληρώνετε με κωδικο προηγουμενων μηνων? Ή καθόλου?
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσωπικά πλήρωσα σήμερα το πρωί. Μπορεί και να είμαι θύμα (τύπου ραγιάδικη συμπεριφορά) όπως κάποιοι λένε... Αλλά φοβάμαι αν δεν πληρώσατε ήδη μπορεί να θεωρηθείτε εκπρόθεσμος**. Φαντάζομαι διαβάσατε το αμέσως παραπάνω απο το δικό σας μήνυμα για την επικοινωνία συναδέρφου με το ΕΦΚΑ.
**Δεν αντιλέγω ότι έχετε χίλια (... και βάλε) δίκια αφού επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει. Αλλά δεν θέλω να μπλέξω με τον οποιοδήποτε άσχετο υπάλληλο προσπαθώντας να συνεννοηθώ. Και στήριξη απο ΠΙΣ κλπ δεν πριμένω.
Και ακόμα φοβάμαι μήπως χρεωθώ ότι δεν πλήρωσα την Πρόνοια...
Γ Παπαγεωργίου:
σημερινή ενημέρωση από τοπικό ιατρικό σύλλογο
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση