Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (361/612) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςβάζει στο ταμείο του ρευστό

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, αλλά πρόσκαιρα: Θα το βγάλει όταν έρθει ο καιρός να πληρώσει rebate.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςβάζει στο ταμείο του ρευστό

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, αλλά πρόσκαιρα: Θα το βγάλει όταν έρθει ο καιρός να πληρώσει rebate.

--- Τέλος παράθεσης ---
Από συζητήσεις και υπολογισμούς που έκανα τους συμφέρει, Διακομιστή. Ειδικά όσους έχουν δάνεια: Κανένα δεν τρέχει με 3,5% κσι κάτω...

samsok:
Σημερα περασε ενας φ.αντιπροσωπος εταιριας απο το ιατρειο  & μου ειπε οτι τελικα επιτρεπεται να αναγραφουμε το εμπορικο ονομα του φαρμακου στις σημειωσεις ενω εγω νομιζα οτι αυτο δεν γινεται.Εχω καταλαβει εγω λαθος ή αυτος?   

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣημερα περασε ενας φ.αντιπροσωπος εταιριας απο το ιατρειο  & μου ειπε οτι τελικα επιτρεπεται να αναγραφουμε το εμπορικο ονομα του φαρμακου στις σημειωσεις ενω εγω νομιζα οτι αυτο δεν γινεται.Εχω καταλαβει εγω λαθος ή αυτος?  

--- Τέλος παράθεσης ---
Ακόμη και η δεύτερη (διορθωμένη) εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ που αφορά το θέμα δεν αναφέρει τέτοια δυνατότητα. Η αλήθεια είναι ότι δεν την απαγορεύει και ρητά, όπως η πρώτη, όμως τονίζει ότι ο ιατρός συνταγογραφεί ουσία εκτός των πολύ συγκεκριμένων περιπτώσεων των σχετικών νόμων 4052 και 4093:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

samsok:
αυτη την εγκυκλιο ηξερα και εγω...αρα ή αυτος δεν καταλαβε ή εκανε πως δεν καταλαβε

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση