Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να παίρνουμε τηλέφωνο στο 11131 και να απαιτούμε να δηλωθεί ως βλάβη το ότι σέρνεται. ....
--- Τέλος παράθεσης ---
Ευτυχώς σήμερα δεν σέρνεται (μόλις τώρα). Ούτε log-in δεν μπορώ να κάνω (Proxy Error). Είναι μια εξέλιξη...
Θα δοκιμάσω το 11131 όπως είπατε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Έχει πολύ κίνηση...
fanisgp:
μολις πηρα τηλ. και τους ειπα ''θελω να καταγραφει οτι μου δημιουργειτε μεγαλο προβλημα με τους ασθενεις μου και τα επαγγελματικα μου συμφεροντα και πλεον θα το καταγγελλω καθημερινα μεχρι να βρειτε λυση''
D-Michalis:
Έχει καταντήσει ντροπή πιά. Δεν είναι δυνατόν να μη μπορείς επί μήνες να προγραμματίσεις τη δουλεία σου και να σκοτώνεις τη μέρα σου και συ και οι ασθενείς περιμένοντας ένα έκτρωμα αν θα φιλοτιμηθεί να συνεργαστεί.
Επί τέλους εκείνοι οι αδιάφθοροι της ελεγκτικής μηχανής της δημόσιας λειτουργίας δεν έχουν αντιληφθεί τίποτε για το ΕΓΚΛΗΜΑ?
Ούτε και ο Συνήγορος του πολίτη? Ούτε και οι ενώσεις των ασθενών?
Κανείς? Μόνο οι γιατροί ? (άσε, για τους δημοσιογράφους είμαι σίγουρος ότι δεν το αντιλαμβάνονται).
GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχει καταντήσει ντροπή πιά. Δεν είναι δυνατόν να μη μπορείς επί μήνες να προγραμματίσεις τη δουλεία σου και να σκοτώνεις τη μέρα σου και συ και οι ασθενείς περιμένοντας ένα έκτρωμα αν θα φιλοτιμηθεί να συνεργαστεί.
Επί τέλους εκείνοι οι αδιάφθοροι της ελεγκτικής μηχανής της δημόσιας λειτουργίας δεν έχουν αντιληφθεί τίποτε για το ΕΓΚΛΗΜΑ?
Ούτε και ο Συνήγορος του πολίτη? Ούτε και οι ενώσεις των ασθενών?
Κανείς? Μόνο οι γιατροί ? (άσε, για τους δημοσιογράφους είμαι σίγουρος ότι δεν το αντιλαμβάνονται).
--- Τέλος παράθεσης ---
Για αυτούς τους λόγους καλώ καθημερινά στο 11131 και δηλώνω το πρόβλημα ενώ έκανα και εκ νέου αναφορά στο Συνήγορο του Πολίτη
DrGuni:
Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό . Έχω ασθενή φίλη φαρμακοποιό , ασφαλισμένη του ΕΤΑΑ-ΤΥΥ ή ΤΥ (ή ΤΣΑΥ, τρομάρα μας , δε μας φθάνει η γραφειοκρατία σε αυτήν τη χώρα, αλλά θέλουμε και να τη διαιωνίζουμε με πολλαπλές βαφτίσεις ασφαλιστικών ταμείων , υπουργείων κτλ) , στην οποία προτίθεμαι να συνταγογραφήσω. Το μαγικό μας σύστημα , όμως , την εμφανίζει ασφαλισμένη στο ΙΚΑ και με φέρουσα ασφαλιστική ικανότητα. Η ίδια μου απάντησε ότι τους έχει ενημερώσει άπειρες φορές , αλλα φευ... Επιπλέον, μου ανέφερε πως τα παιδιά της αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα , αλλά η παιδίατρος έχει τη δυνατότητα να αλλάζει τα στοιχεία και να συνταγογραφεί κανονικά εν τέλει. Υπάρχει , όντως, αυτή η δυνατότητα?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση