Γενικά > Νομικά θέματα

Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις

<< < (21/24) > >>

strasnic:
εννοω οτι  ο αγροτικος εχει σαν υποχρεωση την καλυψη των Π.Ι. που ανηκουν στο Κ.Υ. οταν αυτα μενουν για καποιο διαστημα χωρις αγροτικους.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςεννοω οτι  ο αγροτικος εχει σαν υποχρεωση την καλυψη των Π.Ι. που ανηκουν στο Κ.Υ. οταν αυτα μενουν για καποιο διαστημα χωρις αγροτικους.

--- Τέλος παράθεσης ---
Διαφορετικές υποχρεώσεις έχουν αγροτικοί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου ή με θητεία από τους γενικούς ιατρούς;
Ο υπόχρεος καλύπτει τα όμορα Π.Ι. ενώ ο γενικός ιατρός όχι;

Harper:
Σαφέστατα και θα καλύπτεις όμορα αν σου ζητηθεί.Ανεξάρτητα αν πήρες τη θέση από αγροτικό ή μετά από κρίση από γενικό ιατρό.Προσωπικά έχω καλυψει όμορα πάρα πολλές φορές!

atmos72:
Καλησπέρα σας!

Φίλος και συνάδελφος έχει καταθέσει υποψηφιότητα για μία θέση επιμελητή Β σε μονάδα υπερβαρικής ιατρικής.

Με ρωτάει (και επειδή δεν ξέρω να του απαντήσω, ούτε μπόρεσα να βρω τίποτα σχετικό ψάχνοντας στο ίντερνετ, μεταφέρω την ερώτηση εδώ) ποια ΦΕΚ περιγράφουν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις που υπάρχουν για τις θέσεις αυτές (σε Μονάδες Υπερβαρικής Ιατρικής). Επίσης, ψάχνει το(α) ΦΕΚ που αναφέρονται στην εξειδίκευση στην Υπερβαρική Ιατρική και γενικώς οτιδήποτε σχετικό (σε νόμο, ΦΕΚ κτλ) υπάρχει.

Οποιαδήποτε βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη.

Ευχαριστώ πολύ.

phy:
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση???
Αν βγει ο διορισμός ενος επιμελητη Β σε ΦΕΚ και ο εν λόγω ιατρός υπηρετεί εκείνη την στιγμή την στρατιωτική του θητεία τι γίνεται? Αναλαμβάνει ο επόμενος?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση