Γενικά > Νομικά θέματα
Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις
nart:
Kαλησπέρα!
Θα παρακαλούσα θερμά, όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με το ακόλουθο θέμα, να με βοηθήσει!
Έχω διοριστεί σε θέση Επιμελητή Β΄πριν από περίπου 3 μήνες. Πριν από περίπου 1 εβδομάδα έγινε η κρίση για θέση Επιμελητή Β΄σε άλλο νοσοκομείο, θέση που με ενδιαφέρει περισσότερο, όπου ήμουν και πάλι πρώτη στον πίνακα κατάταξης των υποψηφίων.
Για τη θέση αυτή είχα θέσει υποψηφιότητα πριν το διορισμό μου σε θέση Επιμελητή.
Σε περίπτωση που ο διορισμός για τη συγκεκριμένη (δεύτερη) θέση προχωρήσει και τον αποδεχτώ, θα έχω και την ΄ποινή' των δύο ετών αναστολής της εξέλιξης μου με βάση τη σχετική νομοθεσία?
Ευχαριστώ!
nart:
Σε συνέχεια του παραπάνω, νομίζω ότι ο σχετικός νόμος είναι ο 3754/2009, άρθρο 4.
Ευχαριστώ και πάλι.
mitruli:
Να κανω κι εγω μια ερωτηση με τη σειρα μου ως προτοβγαλτος στη διαδικασια προσληψης στο εσυ.Οι εισηγησεις ειναι δεσμευτικες για την επιτροπη?Δηλαδη γινεται καποιου ειδους ψηφοφορια στην επιτροπη επι των πρωτων στη βαθμολογια των εισηγησεων, η μπορει καποιος ο οποιος ειναι χαμηλα στις εισηγησεις να προκριθει επειτα απο παρεμβαση αλλων μελων του συμβουλιου κρισηςπ,χ, του προεδρου?
strasnic:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςKαλησπέρα!
Θα παρακαλούσα θερμά, όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με το ακόλουθο θέμα, να με βοηθήσει!
Έχω διοριστεί σε θέση Επιμελητή Β΄πριν από περίπου 3 μήνες. Πριν από περίπου 1 εβδομάδα έγινε η κρίση για θέση Επιμελητή Β΄σε άλλο νοσοκομείο, θέση που με ενδιαφέρει περισσότερο, όπου ήμουν και πάλι πρώτη στον πίνακα κατάταξης των υποψηφίων.
Για τη θέση αυτή είχα θέσει υποψηφιότητα πριν το διορισμό μου σε θέση Επιμελητή.
Σε περίπτωση που ο διορισμός για τη συγκεκριμένη (δεύτερη) θέση προχωρήσει και τον αποδεχτώ, θα έχω και την ΄ποινή' των δύο ετών αναστολής της εξέλιξης μου με βάση τη σχετική νομοθεσία?
Ευχαριστώ!
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατι αναλογο εγινε με εμενα πριν 3 μηνες.Απο το γραφειο προσωπικου μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ποινη επειδη τη μερα που θα παραιτηθεις θα γινει και η προσληψη στην καινουργια θεση και φαινεται σαν μετακινηση.Ρωτα το και εσυ.
D-Michalis:
Δεν αρκεί η ερώτηση. Η απάντηση πρέπει να παραπέμπει (και να εναρμονίζεται) με διάταξη.
Ποιά είναι λοιπόν αυτή η διάταξη που τον νέο διορισμό τον μετράει σα μετακίνηση, επειδή είναι την ίδια μέρα η παραίτηση και η νέα ανάληψη ?? !!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση