Γενικά > Νομικά θέματα

Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις

<< < (23/24) > >>

gerontas:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β',ΒΓΗΚΕ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Βασίλης Δημητρίου:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςKαλησπέρα!

Θα παρακαλούσα θερμά, όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με το ακόλουθο θέμα, να με βοηθήσει!

Έχω διοριστεί σε θέση Επιμελητή Β΄πριν από περίπου 3 μήνες. Πριν από περίπου 1 εβδομάδα έγινε η κρίση για θέση Επιμελητή Β΄σε άλλο νοσοκομείο, θέση που με ενδιαφέρει περισσότερο, όπου ήμουν και πάλι πρώτη στον πίνακα κατάταξης των υποψηφίων.

Για τη θέση αυτή είχα θέσει υποψηφιότητα πριν το διορισμό μου σε θέση Επιμελητή.

Σε περίπτωση που ο διορισμός για τη συγκεκριμένη (δεύτερη) θέση προχωρήσει και τον αποδεχτώ, θα έχω και την ΄ποινή' των δύο ετών αναστολής της εξέλιξης μου με βάση τη σχετική νομοθεσία?

Ευχαριστώ! 

--- Τέλος παράθεσης ---

Όχι, δεν έχεις ποινή!! Η ποινή ισχύει μόνο για τους ήδη υπηρετούντες στο ΕΣΥ, κατά την υποβολή της υποψηφιότητας. Αυτό είναι σαφέστατο στον τελευταίο νόμο Λοβέρδου, ενώ στο Νόμο Αβραμόπουλου, το σχετικό εδάφιο ήταν κάπως ασαφές.

angel:
Γνωρίζει κάποιος αν λαμβάνεται υπόψη η απόκτηση δεύτερου πτυχίου (διοίκησης μονάδων υγείας και πρόνοιας) ή μεταπτυχιακού τίτλου (διοίκησης μονάδων υγείας) σε κρίση για θέση επιμελητή;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓνωρίζει κάποιος αν λαμβάνεται υπόψη η απόκτηση δεύτερου πτυχίου (διοίκησης μονάδων υγείας και πρόνοιας) ή μεταπτυχιακού τίτλου (διοίκησης μονάδων υγείας) σε κρίση για θέση επιμελητή;

--- Τέλος παράθεσης ---
Σαφώς και πρέπει να προσμετρηθεί στη μοριοδότηση. (Γίνονται κρίσεις για νέες θέσεις; )

D-Michalis:
Δεν προσμετρούνται κατά προτεραιότητα, αλλά αν δείτε τα κριτήρια που προβλέπονται, σαφώς αυτού του είδους η εκπαίδευση προσμετράται με σημαντικούς συντελεστές στην εκπαίδευση (ως εκπαιδευομένου) και (πιθανόν, ανάλογα το περιεχόμενο της δράσης κατά την εκπαίδευση) στο επιστημονικό.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση