Γενικά > Νομικά θέματα

Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις

<< < (10/24) > >>

αφροδιτη:
δοκιμασε το 2105226453...ώρες  12-14...και κανε υπομονη!

mits:
Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τα δικαιολογητικα που καταθετουμε για την θεση.Ειμαι οδοντιατρος και η βεβαιωση ιδιοτητας μελους οδοντιατρικου συλλογου που προσκομιζω αν και ειναι απο την 9/2/2010 αναφερει οτι εχω εκπληρωσει τις υποχρεωσεις μου στον συλλογο μεχρι την 31/12/10.Θα επρεπε να ειχα προσκομισει πιο προσφατη βεβαιωση; και αν με απορριψουν εξαιτιας αυτου θα ειχα τυχη σε μια ενσταση;Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντηση!                   

nart:
Επειδή αντιμετώπισα αντίστοιχο θέμα με κάποια θέση για την οποία είχα υποβάλει υποψηφιότητα, η βεβαίωση από τον ιατρικό/οδοντιατρικό σύλλογο πρέπει να είναι πρόσφατη.

Και αυτό γιατί δεν αφορά μόνο την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων, αλλά και την παρούσα επαγγελματική θέση που κατέχει ο υποψήφιος καθώς και την ύπαρξη τυχόν πειθαρχικού παραπτώματος/δίωξης εναντίον του (όπως μου ανέφεραν χαρακτηριστικά).

Συγκεκριμένα, στον Ιατρικό Σύλλογο Ημαθίας (στον οποίο είμαι εγγεγραμμένη), για κάθε θέση για την οποία υποβάλω υποψηφιότητα, μου εκδίδουν και διαφορετική βεβαίωση στην οποία αναγράφεται και το εκάστοτε Νοσοκομείο για το οποίο θέτω υποψηφιότητα!   

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςη βεβαίωση από τον ιατρικό/οδοντιατρικό σύλλογο πρέπει να είναι πρόσφατη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η αντιστοιχη βεβαιωση του ΙΣΑ έχει τρίμηνη διάρκεια.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ και πάλι!

Μήπως γνωρίζετε ποιο γραφείο στο Υπουργείο Υγείας είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση θεμάτων διορισμού γιατρών ΕΣΥ?

Στο Ν.Π.Δ.Δ. και στο αντίστοιχο τηλέφωνο 2105236798 που μου έδωσαν, δεν απαντάει κανείς!

--- Τέλος παράθεσης ---
Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
Τμήμα α':Γιατροί Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ)
2105231563 κα Αντωνίου

υ.γ. Στο παραπάνω τηλέφωνο απαντάνε όλες τις ώρες, το τηλέφωνο που αναφέρεις είναι της προϊσταμένης του τμήματος δ' που αφορά τους ειδικευόμενους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση