Γενικά > Νομικά θέματα

Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις

<< < (11/24) > >>

nart:
Σε ευχαριστώ!

Καλή χρονιά σε όλους!

nart:
Καλη χρονιά και Χρόνια Πολλά!

Θα ήθελα, εάν κάποιος γνωρίζει, κάποια διευκρίνιση σε σχέση με το παρακάτω.

Για τον τρόπο αξιολόγησης της προϋπηρεσίας για τη διεκδίκηση θέσης Επιμελητή Β΄,  τα κριτήρια αξιολόγησης αυτής με βάση τα όσα ορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 37 του Ν2529/97 και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην ΔΥ13α/οικ/39832/4.12.1997 κριτήρια, κατά τη συγκριτική αξιολόγηση για θέσεις Επιμελητών Β΄, αναφέρεται ότι αξιολογείται μόνο η προυπηρεσία στο ΕΣΥ. Η προυπηρεσία του υποψηφίου σε νοσοκομεία της Ελλάδας ή του Εξωτερικού σε έμμισθη θέση,  σε φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και σε ιδιωτικό τομέα ή ελευθερο επάγγελμα λαμβάνεται υποψη για τις θέσεις Επιμελητών Α΄και Διευθυντων με βάση τη συγκεκριμένη νομοθεσία. 

Θα μπορούσε κάποιος να μου διευκρινίσει εάν η παραπάνω ερμηνεία της σχετικής νομοθεσίας είναι σωστή?

Ευχαριστώ και πάλι.

Lidi:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλη χρονιά και Χρόνια Πολλά!

Θα ήθελα, εάν κάποιος γνωρίζει, κάποια διευκρίνιση σε σχέση με το παρακάτω.

Για τον τρόπο αξιολόγησης της προϋπηρεσίας για τη διεκδίκηση θέσης Επιμελητή Β΄,  τα κριτήρια αξιολόγησης αυτής με βάση τα όσα ορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 37 του Ν2529/97 και σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην ΔΥ13α/οικ/39832/4.12.1997 κριτήρια, κατά τη συγκριτική αξιολόγηση για θέσεις Επιμελητών Β΄, αναφέρεται ότι αξιολογείται μόνο η προυπηρεσία στο ΕΣΥ. Η προυπηρεσία του υποψηφίου σε νοσοκομεία της Ελλάδας ή του Εξωτερικού σε έμμισθη θέση,  σε φορείς πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και σε ιδιωτικό τομέα ή ελευθερο επάγγελμα λαμβάνεται υποψη για τις θέσεις Επιμελητών Α΄και Διευθυντων με βάση τη συγκεκριμένη νομοθεσία. 

Θα μπορούσε κάποιος να μου διευκρινίσει εάν η παραπάνω ερμηνεία της σχετικής νομοθεσίας είναι σωστή?

Ευχαριστώ και πάλι.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλημέρα και χρόνια πολλά!
 Η ερμηνεία της νομοθεσίας είναι σωστή.
Προκειμένου για κρίσεις ΕΒ΄ως προϋπηρεσία προσμετράται μόνο συτή του ΕΣΥ.
Οποιαδήποτε άλλη προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψη μόνο στο κριτήριο της εμπειρίας.
Θα ήθελα, όμως κι εγώ να ρωτήσω κάτι, αν γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει: Όταν η προϋπηρεσία επικουρικού στο ΕΣΥ σε νοσοκομεία Αττικής-Θεσσαλονίκης δεν προσμετράται, είναι δυνατόν ο υποψήφιος να λαμβάνει βαθμολογία στο ποιοτικό κριτήριο της προϋπηρεσίας, ενώ ποσοτικά βαθμολογείται με μηδέν;

nart:
Καλησπέρα!

Μήπως γνωρίζει κάποιος για το τι πρόκειται να γίνει με τις θέσεις Επιμελητών Β΄για τις οποίες έχει γίνει η κρίση μέσα στο 2010 (μέσα Δεκέμβρη στη δική μου περίπτωση συγκεκριμένα), έχει υπογραφεί ο διορισμός από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας (τέλη Δεκέμβρη του 2010) και εκκρεμεί η έγκριση από το Υπουργείο Οικονομικών?

Σε σημερινή επικοινωνία που είχα με υπάλληλο του Υπουργείου μου είπε ότι μάλλον 'είναι στον αέρα'!!

Ευχαριστώ.

strasnic:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Σε σημερινή επικοινωνία που είχα με υπάλληλο του Υπουργείου μου είπε ότι μάλλον 'είναι στον αέρα'!!

Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σε ποιο τηλεφωνο;Επειδη εμενα η κριση εγινε τον οκτωβρη και εδω και ενα μηνα προσπαθω να μαθω απο το τηλεφωνο σε ποιο σταδιο βρισκεται αλλα δεν απανταει κανενας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση