Γενικά > Νομικά θέματα
Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις
timex:
Έλα ντε... που πηγαν;
Ελπίζω να μην έγινε καμια λαμογια!
arspi:
Aπο το υπουργειο, σημερα, μου είπαν ότι έχουν ανασταλεί οι διορισμοί. Περιμένουν κάποια διυπουργική αποφαση, για το αν θα ισχύσει το 5-1 για τους γιατρούς. Απο την στιγμή που θα διευκρινιστει, θα αρχίσουν και πάλι οι διορισμοί. Ξέρει κανείς άν ισχύει κατι τέτοιο ?
matakias:
Ισχύει αλλα το 5-1 είναι μάλλον δικαιολογίες.
Περιμένουν πρωτίστως το πόρισμα Μόσιαλου και δευτερευόντως την μετακόμιση του Υπουργείου στην Λεωφ. Κηφισίας.
Κάποιες θέσεις θα καταργηθούν καθώς πολλά Νοσοκομεία θα γίνουν κέντρα Υγείας και όχι μόνο.
Επομένως κάποιοι διορισμοί δεν πρόκειται ποτέ να πραγματοποιηθούν και οι θέσεις αυτές θα δοθούν σε άλλες ειδικότητες.
Οι ειδικότητες που θα βγούν κερδισμένες έιναι Γενική Ιατρική & Παθολογική Ογκολογία.
arspi:
Το πόρισμα Μόσιαλου θα είναι έτοιμο σε 4 μήνες ( καλώς εχόντων των πραγμάτων ) - δηλ. μέχρι τέλος Μαίου δεν θα γίνουν άλλοι διορισμοί ???
Τα νοσοκομεία κάνουν σωρηδόν προκυρήξεις - για ποιό λόγο? - αν πρόκειται να καταργηθούν θέσεις σε διάφορα νοσοκομεία, ειδικά αν αυτές είναι οργανικές. Επίσης υπάρχει πρόβλημα και με τις θέσεις που έχουν κριθεί και εκκρεμεί ο διορισμός απο το 2009, όπως και παρα πολλές του 2010. Δεν νομίζω ότι μπορούν να τις σβήσουν μονοκονδυλιάς.
Θέλω να πιστεύω ότι οι αποφάσεις της ''επιτροπή σοφών΄΄ του υπουργείου υγείας, θα αφορούν σε θέσεις που προκυρήχθηκαν απο 1.1.2011.
Είδωμεν..........
matakias:
Εκκρεμούν κρίσεις από το 2002,2003,2004,2005,2006,2007,2008,2009 και 2010.
Αν θες μπορώ να σου πω και ποσοστά.
Τα πάντα μπορούν να διαγραφούν μονοκονδυλιά,όπως ο 13ος & 14ος μισθός.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση