Γενικά > Νομικά θέματα

Κρίση για θέση επιμελητή Β' - ερωτήσεις

<< < (19/24) > >>

dralex:
Οι κρίσεις που εκκρεμούν από τόσο παλιά απλά δεν έγιναν γιατί δεν έγιναν ποτέ οι εισηγήσεις ή εαν έγιναν δεν προχώρησαν σε κρίσεις. Όσες υπήρχαν στο υπουργείο μέχρι και μέσα Δεκέμβρη του 2010, προχώρησαν σε προσλήψεις. Όσες έφτασαν μετά, απλά επειδή δεν προλάβαιναν έμειναν απ' έξω μέχρι νεωτέρας. Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιοι από έμάς να ταλαιπωρηθούμε άγνωστο για πόσο και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, εξαιτίας μιας υπαλλήλου που ενώ είχε εντολή να τρέξει έχως τις 31/12 δεν το έκανε, έρχομαι σε απόγνωση! Το υπουργείο έχει πάνω από χίλιους υπαλλήλους και σε μια τόσο σημαντική θέση είχαν μόνο δυο-τρια άτομα... Μόνο στην Ελλάδα! Για κάποια πράγματα δε φταίει ούτε το μνημόνιο, ουτε το ΔΝΤ...
Απλά να παρακαλάμε να μην μας πετάξουν με το ζόρι στο εξωτερικό. Κάποιοι δεν έχουν τέτοια όνειρα ή αντοχές!

nart:
Καλησπέρα.

Μια ερώτηση και πάλι...

Ο διορισμός μπορεί να γίνει μόνο με την προσκόμιση του σχετικού ΦΕΚ στο νοσοκομείο από τον υποψήφιο?

Σήμερα συνάδελφός μου διορίστηκε μόνο με το ΦΕΚ ενώ στο νοσοκομείο όπου διορίστηκα εγώ, αρνούνται να το κάνουν!

Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?

Ευχαριστώ!

psycho-action:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι κρίσεις που εκκρεμούν από τόσο παλιά απλά δεν έγιναν γιατί δεν έγιναν ποτέ οι εισηγήσεις ή εαν έγιναν δεν προχώρησαν σε κρίσεις. Όσες υπήρχαν στο υπουργείο μέχρι και μέσα Δεκέμβρη του 2010, προχώρησαν σε προσλήψεις. Όσες έφτασαν μετά, απλά επειδή δεν προλάβαιναν έμειναν απ' έξω μέχρι νεωτέρας. Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιοι από έμάς να ταλαιπωρηθούμε άγνωστο για πόσο και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, εξαιτίας μιας υπαλλήλου που ενώ είχε εντολή να τρέξει έχως τις 31/12 δεν το έκανε, έρχομαι σε απόγνωση! Το υπουργείο έχει πάνω από χίλιους υπαλλήλους και σε μια τόσο σημαντική θέση είχαν μόνο δυο-τρια άτομα... Μόνο στην Ελλάδα! Για κάποια πράγματα δε φταίει ούτε το μνημόνιο, ουτε το ΔΝΤ...
Απλά να παρακαλάμε να μην μας πετάξουν με το ζόρι στο εξωτερικό. Κάποιοι δεν έχουν τέτοια όνειρα ή αντοχές!

--- Τέλος παράθεσης ---
δυστυχως συναδελφε εχεις δικαιο.13/1/2011 επικοινωνησα με το υπουργειο και το λογιστηριο.- 31/12/2010 πηρα αριθμ.πρωτοκολλου στο λογιστηριο-η κυρια που ηταν υπευθυνη για την προωθηση μου απαντησε τα εξης!!!!!!απο 3/1/2011 βρισκεται ο φακελλοσ σου εδω ,αλλα ελειπα σε αδεια.θα τα προωθησω αμεσα.στις 18/1/2011 που ξαναεπικοινωνησα μου δηλωσαν και απο το υπουργειο και η κυρια στο λογιστηριο να παρω σε ενα μηνα ,γιατι εχουν εντολες να σταματησουν.η κοροιδια στο μεγαλειο της.-ειχε δοθει "παραταση" ως τις 14/1/2011-

psycho-action:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι κρίσεις που εκκρεμούν από τόσο παλιά απλά δεν έγιναν γιατί δεν έγιναν ποτέ οι εισηγήσεις ή εαν έγιναν δεν προχώρησαν σε κρίσεις. Όσες υπήρχαν στο υπουργείο μέχρι και μέσα Δεκέμβρη του 2010, προχώρησαν σε προσλήψεις. Όσες έφτασαν μετά, απλά επειδή δεν προλάβαιναν έμειναν απ' έξω μέχρι νεωτέρας. Όσο σκέφτομαι ότι μπορεί κάποιοι από έμάς να ταλαιπωρηθούμε άγνωστο για πόσο και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΣΑΦΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, εξαιτίας μιας υπαλλήλου που ενώ είχε εντολή να τρέξει έχως τις 31/12 δεν το έκανε, έρχομαι σε απόγνωση! Το υπουργείο έχει πάνω από χίλιους υπαλλήλους και σε μια τόσο σημαντική θέση είχαν μόνο δυο-τρια άτομα... Μόνο στην Ελλάδα! Για κάποια πράγματα δε φταίει ούτε το μνημόνιο, ουτε το ΔΝΤ...

--- Τέλος παράθεσης ---
δυστυχως συναδελφε εχεις δικαιο.13/1/2011 επικοινωνησα με το υπουργειο και το λογιστηριο.- 31/12/2010 πηρα αριθμ.πρωτοκολλου στο λογιστηριο-η κυρια που ηταν υπευθυνη για την προωθηση μου απαντησε τα εξης!!!!!!απο 3/1/2011 βρισκεται ο φακελλοσ σου εδω ,αλλα ελειπα σε αδεια.θα τα προωθησω αμεσα.στις 18/1/2011 που ξαναεπικοινωνησα μου δηλωσαν και απο το υπουργειο και η κυρια στο λογιστηριο να παρω σε ενα μηνα ,γιατι εχουν εντολες να σταματησουν.η κοροιδια στο μεγαλειο της.-ειχε δοθει "παραταση" ως τις 14/1/2011-

--- Τέλος παράθεσης ---
θα μπορουσε να γινει κατι οργανωμενο?-συνηγορος του πολιτη,νομικα?-

dralex:
Πάντως εγώ είμαι μέσα αν κάνουμε κάτι νομικά. Μου το πρότεινε και μια συνάδελφος που είμαστε στην ίδια θέση, αλλά τώρα αποφάσισε να ιδιωτεύσει προς το παρόν και δε βιάζεται πλέον...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση