Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (42/179) > >>

beenthere:
Οταν το καλοκαιρι παγωσαν τα επικουρικα παρανομα, ΠΡΙΝ τη ψηφιση του νομου ΚΑΝΕΙΣ απο τν οενγε δεν ειπε ουτε εκανε τιποτα. Τοτε εγω προσωπικα ημουν ανεργος. Τοτε ελεγαν να κοπουν τα επικουρικα γιατι ειναι βυσματικες θεσεις, μαλλον δεν ειχαν καμια ιδεα για την πραγματικοτητα, μονο βυσματιες δεν ειμαστε παρα δουλοι του καθε μεγαλοκλινικαρχη. Τοτε ελεγαν να προχωρησουν οι διορισμοι. Τωρα εχουν παγωσει οι διορισμοι των μονιμων θεσεων. Και τωρα παλι δεν ειναι αυτο που τους απασχολει. Το οτι προχωρουν μεθ κλπ ειναι απλα μια δικαιολογια για να μη τους ζαλιζουμε. Αν συναδερφε η θεση σου δεν ειναι μεθ, θα σου λενε πως προχωρουν οι μεθ, αν η θεση σου ειναι αθηνα θα σου λενε προχωραει η επαρχια, παντα κατι αλλο που ΠΟΤΕ δεν μας συμπεριλαμβανει. Εμενα στο υπουργειο μου ειπαν πως δεν θα συζητησουν μαζι μου τις αποφασεις της ηγεσιας για το ποιες θεσεις προχωρουν, εχουν παρει αποφαση να προχωρησουν καποιες θεσεις με κριτηρια που κρινουν αυτοι σωστα. Αρα τι καταλαβαινετε; Νομιζω ειναι εμφανες. Επιπλεων οταν πλεον μιλανε για τετραετια και 400 διορισμους ανα ετος, εγω καταλαβαινω πως οι 681 θεσεις αφορουν το 11 αρα πριν τον δεκεμβρη μην περιμενετε φως. Η θεση μου εχω ξαναπει ειναι του 09, τα χαρτια μου καταφεραν να φτασουν μετα απο τραγικες καθυστερησεις απο γραμματειες και λοιπους φεβρουαριο, τωρα μου λενε πως εχουν φτασει αργα και δεν συμπεριλαμβανομαι στους 681 χωρις να μου λενε μεχρι ποια ημερομηνια θα γινουν διορισμοι με αποτελεσμα να μην εχω πλεων ΚΑΝΕΝΑ πλανο και καμια δυνατοτητα προγραμματισμου ζωης, κατι πρεπει να κανουμε, να περιμενω τι και για ποτε; Δεν πρεπει να ξερουμε; Ας ασχοληθει καποιος απο τους "εκπροσωπους" μας, δεν πρεπει; Αν με ρωτατε την αποψη μου δεν υπαρχει κανενα κριτηριο στους διορισμους, παρα τραβανε απο το σωρο και δεν θα μαθουμε ποτε με ποια "κριτηρια". Ισως οι μονοι τυχεροι να υπαρξουν αυτοι που τα χαρτια τους εκκρεμουν απο τον δεκεμβρη οχι για κανεναν αλλο λογο παρα για να μην προκαλεσουν πολυ με το ποιους θα διορισουν.

deltatangogr:
Απο το Υπουργείο Υγείας η αρμόδια κυρία για τους διορισμούς μου είπε πως μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε ΦΕΚ για όλες τις θέσεις (681). Απο την άλλη βέβαια υπάρχουν στο γραφείο της πάνω απο τόσες θέσεις που έχουν κριθεί και καθημερινά φτάνουν και νέες. Άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διοριστούν όλοι όσοι έχουν κριθεί. Εμένα η θέση μου έχει κριθεί 11/2010 και δεν ξέρει αν είμαι στους διοριστέους. Δεν θέλω πολλά απλά να μάθω τι έχουν σκοπό να κάνουν για να κάνω τα πλάνα μου.

dralex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπο το Υπουργείο Υγείας η αρμόδια κυρία για τους διορισμούς μου είπε πως μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε ΦΕΚ για όλες τις θέσεις (681). Απο την άλλη βέβαια υπάρχουν στο γραφείο της πάνω απο τόσες θέσεις που έχουν κριθεί και καθημερινά φτάνουν και νέες. Άρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να διοριστούν όλοι όσοι έχουν κριθεί. Εμένα η θέση μου έχει κριθεί 11/2010 και δεν ξέρει αν είμαι στους διοριστέους. Δεν θέλω πολλά απλά να μάθω τι έχουν σκοπό να κάνουν για να κάνω τα πλάνα μου.

--- Τέλος παράθεσης ---
Πότε στο είπε αυτό συνάδελφε? Χθες πήγα πριν τις 12 στο υπουργείο γιατί μετά δεν μπορούσα και δεν με άφησαν να μπω. Και σήμερα δεν σηκώνει κανείς το τηλέφωνο.. Στο είπε πριν ή μετά την επίσκεψη του υπουργού στη Νάουσα που είπε τα θεόκουφα?

deltatangogr:
Αυτά που έγραψα ήταν απο τηλεφωική επικοινωνία τη Μ. Δευτέρα. Τους ξαναπήρα σήμερα (ή μάλλον το σήκωσαν σήμερα γιατί έπερνα και χθές), άλλη κατάσταση. Τουλάχιστον για τη δική μου κρίση, τώρα θα δούν το πρακτικό της κρίσης και να τους ξαναπάρω άλλη μέρα που θα ξέρουν περισσότερα. Κανονικά θα έπρεπε όπως έχουν κάνει το ΕΣΥ και με τους μοσθούς που δίνουν να μας παρακαλάνε να πάμε, όχι να θέλουμε εμείς. Τι θα κάνουν άν απο όλους αυτούς που έχουν κριθεί και περιμένοτν διορισμό κάποιοι έχουν βολευτεί αλλού και καλύτερα μετά απο τόσο καιρό; Πάλι κενές θέσεις, πάλι υποστελέχωση. Το ίδιο χάλι.

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτο είπε πριν ή μετά την επίσκεψη του υπουργού στη Νάουσα που είπε τα θεόκουφα?

--- Τέλος παράθεσης ---

Τι είπε ο Υπουργός στη Νάουσα;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση