Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
dralex:
Ότι ψιλοσυμφωνεί με τις απαράδεκτες εισηγήσεις για σταμάτημα πλήρες των προσλήψεων και τα λοιπά. Δε θέλω ούτε να τα σκέφτομαι..
dralex:
Πάει άλλη μια βδομάδα άπρακτη...
DrK:
Είναι πραγματική περιπέτεια να είσαι γιατρός στην Ελληνική επικράτεια. Δεν υπάρχει άλλη χώρα που να δείχνει τέτοια συμπεριφορα σε γιατρούς που γύρω στα 40 επελέγησαν ως οι καταλληλοτεροι για να "τρέξουν" ως νέοι επιμελητές στο ΕΣΥ. Τα μηνύματα που δίδονται από την πολιτική ηγεσία είναι πλήρως αντιφατικά. Όσοι λένε ότι το ΕΣΥ έχει πληθώρα γιατρών θα πρέπει να ξέρουν ότι είναι υπό την επηρρεια λανθασμενων πορισμάτων "σοφών" που δεν έχουν ιδέα πως είναι να φοράς την άσπρη μπλουζα και να ασχολείσαι με ασθενείς. Νομίζω ότι με ασκήσεις επί χαρτου το ΕΣΥ δεν αναμορφωνεται και σίγουρα αυτό δεν γίνεται χωρίς νέους γιατρούς. Προς το παρόν νέοι επιστήμονες στην πιο παραγωγική τους φαση μένουν ανεκμεταλλευτοι και επιπλέον εμπαίζονται στα ορια του σαδισμου σε καθε επαφη τους με τους υπαλλήλους του υπουργείου υγείας. Προσωπικά όταν ρώτησα το χρόνο διορισμού μου άκουσα το απίστευτο: σε βάθος χρόνου... Σκέφτομαι και σχεδίαζω ήδη για εξωτερικο η ιδιωτικό τομέα καθώς έτσι όπως πάμε όταν ο διορισμός έρθει οι επιστημονικές και οικονομικές προοπτικές στο ΕΣΥ απλά θα είναι για γέλια (και για κλάματα). Η περίοδος αυτή του εμπαιγμού πάντως θα μου μείνει αξέχαστη (και οι πρωταγωνιστες της). Bon courage ...
VERA:
Δεν υπάρχει καμία ένδειξη γαι αναστολή των 681 προσλήψεων. Ο Λοβέρδος στην Ελευθεροτυπίαπαραδέχτηκε ότι συνολικα στο ΕΣΥ υπάρχουν 12500 ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ιατροί. Άρα πως "περισσεύουν 6500" ??? Αυτά τα τεχνάσματα που κάνουν με την αναλογία ιατρών/κλίνες είναι επειδή προσθέτουν και τους ειδικευόμενους αλλά και τους υπηρετούντες σε ΚΥ ή σε ΠΙ!! Μια χαρά ξέρουν ότι είναι υποστελεχωμένο το ΕΣΥ . Απλά προσπαθούν να το απαξιώσουν στη συνείδηση του κόσμου για να το οδηγήσουν στο λουκέτο χωρίς αντιδράσεις... Ως στιγμής φαίνεται ότι όσων τα χαρτά φτάσαν στο υπουργείο ως τα τέληΓενάρη θα απορροφηθούν με τους 681( τουλάχιστον ανάμεσα στους γνωστούς μου όσοι έχουν αριθμό πρωτοκόλου μέχρι μέσατέλη Γενάρη είχαν θετική απάντηση από το υπουργείο) . Το θέμα είναι αν μπορούμε να οργανωθούμε όπως έκαναν τα αδιόριστα μέλη ΔΕΠ. Έχουν κάνει ιστοσελίδα και σύλλογο που πιέζει το υπουργείο παιδείας για την απορρόφησή τους. Επίσης το μόνο που πληροφορήθηκα σε σχέση με τους 681 διορισμούς είναι ότι έχει ξεκονήσει μια απεργία στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αυτό ίσως καθηστερεί τα ΦΕΚ. Απεργία είχε και το εθνικό τυπογραφείο αλλά έληξε. Περιμένω από το 2009 τη θέση που τελικά πήρα με άπειρηκαθυστέρηση και πιστεύω ότι αν θέλουν να σταματησουν τους διορισμούς θα έπρεπε πρώτα να αναστείλουν τις προκυρήξεις θέσεων... Και θέσεις συνεχίζουν και εμφανιζονται με αμείωτο ρυθμό... Νομίζω ότι η τακτική του υπουργείου είναι να διαλαλεί ακράιες απόψεις ώστε τελικά να γίνονται αποδεκτά με ανακούφιση το 50% όσων προαναγγέλθηκε με γδούπο...
deltatangogr:
Τηλεφωνική επικοινωνία χθές το απόγευμα με το Υπ. Υγείας. Συνεχίζονται κανονικά οι διορισμοί και κάθε μέρα πάνε για υπογραφές νέοι διορισμοί. Αλλά θέλουν περίπου 2 μήνες απο την υπογραφή έως το ΦΕΚ. Νέο αίμα στο ΕΣΥ ετών 40+ !!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση