Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (121/179) > >>

stasolaris:
ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ εδώ σε αυτό το ΦΕΚ:623 τ.Γ δείτε στις σελ.5184-5189   το επισυνάπτω επίσης.

stathis:
Ακουσατε τη σημερινη συνεντευξη Λοβερδου?Ακομα μια φορα δηλωσε με πολυ εντονο και κατηγορηματικο τροπο οτι δεν θα διοριστει κανενας γιατρος στο ΕΣΥ απο εδω κι περα!Για το θεμα το δικο μας δεν αναφερθηκε.Τελικα θα μπλοκαρει και τους διορισμους οσων εχουμε κριθει?Ο ανθρωπος συμπεριφερεται και μιλαει για τους γιατρους με τροπο απαξιωτικο λες και φταιμε εμεις που οι πολιτικοι και οι εγκαθετοι τους καταστρεφουν την υγεια ολα αυτα τα χρονια.Καποτε κατεκρινα τον Βαρναβα για την ακραια διαλεκτικη του εναντιον του υπουργου αλλα νομιζω οτι τελικα εχει δικιο.Ο Λοβερδος εχει βαλθει μετα το ασφαλιστικο να κατεδαφισει τελειως το ΕΣΥ κα να εξαθλιωσει τους γιατρους.Πρεπει να κινηθουμε αμεσα και να απαιτησουμε να ξεκαθαρισει τι θα κανει με μας καθοτι ειναι παρανομο και το τονιζω αυτο, να αρνηθει να μας  διορισει γιατι ετσι γουσταρει .Τις μηδενικες προσληψεις γιατρων δεν τις ζηταει ουτε η Τροικα ουτε ο πρωθυπουργος. Ειναι δικη του εμμονη.Συναδελφοι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!

ianak:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι εγώ είμαι αποφασισμένη να συμμετάσχω

--- Τέλος παράθεσης ---

Και εγώ είμαι μαζί σας. Βρείτε κάποιο δικηγόρο και ξεκινήστε το. Δεν ξέρω αν είναι παράνομο να μην πραγματοποιηθούν αυτοί οι διορισμοί, και επαναλαμβάνω....Πως βγήκαν αυτές οι 681 θέσεις??? Ξέρω κόσμο που είναι στους 681 με κρίση τον Απρίλιο. Θα μα τρελλάνουν?

ianak:
ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς 
τον κ. Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Απόφαση διορισμού ιατρών για τους οποίους έχουν
ολοκληρωθεί οι κρίσεις
Υπάρχουν πολλές ολοκληρωμένες κρίσεις ιατρών Ε.Σ.Υ.  για τους
οποίους ωστόσο δεν έχει εκδοθεί απόφαση διορισμού.  Ο κ.  Υπουργός σε
συνάντηση με την ΟΕΝΓΕ είχε δεσμευτεί πως δεν θα ισχύσει ο περιορισμός
του 1:5 για τις θέσεις που είχαν προκηρυχθεί το 2010.
Παράλληλα,  μεταξύ των κρίσεων που έχουν ολοκληρωθεί,  σε
αρκετές έχουν επιλεγεί ιατροί που ήδη υπηρετούν στο Ε.Σ.Υ. και που
διεκδίκησαν τη θέση είτε για λόγους προαγωγής,  είτε για επιστημονικούς,
οικογενειακούς ή άλλους λόγους.  Είναι όμως προφανές ότι δεν είναι
δυνατόν να θεωρούνται νέοι διορισμοί,  διορισμοί γιατρών που ήδη
υπηρετούν στο Σύστημα Υγείας και θα συνεχίσουν να υπηρετούν σε αυτό.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Ποιο είναι ακριβώς το χρονοδιάγραμμα για τους
διορισμούς ιατρών Ε.Σ.Υ.  για τους οποίους υπάρχουν ήδη
ολοκληρωμένες κρίσεις;
2. Θα ισχύσει και για αυτούς τους διορισμούς ο περιορισμός
του 1:5 ή του 1:10; 
3. Προτίθεται το Υπουργείο να διαχωρίσει την κατηγορία
διορισμών για όσους ήδη υπηρετούν στο Ε.Σ.Υ., ώστε αυτοί
να προχωρήσουν άμεσα ;
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μουλόπουλος Βασίλης
Κριτσωτάκης Μιχάλης

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ???????????
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΠΕ. ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ.

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑκουσατε τη σημερινη συνεντευξη Λοβερδου?Ακομα μια φορα δηλωσε με πολυ εντονο και κατηγορηματικο τροπο οτι δεν θα διοριστει κανενας γιατρος στο ΕΣΥ απο εδω κι περα!Για το θεμα το δικο μας δεν αναφερθηκε.

--- Τέλος παράθεσης ---
.     
Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται ενώ δεν γίνονται και άλλα που γίνονται χωρίς να λέγονται....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση