Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..
kdiwavvou:
ενδιαφερουσα προσεγγιση, μπορει λοιπον να τεθει το ερωτημα στα πλαισια ενημερωσης με τη ντουντουκα απο τον τοπικο δημο και οι ηλικιακαι, ψυχολογικα και οφθαλμολογικα επαρκεις εκπαιδευθεντες οδηγοι στη θητεια την στρατιωτικη, εαν επιθυμουν να βρισκονται σε προγραμμα επιφυλακης δικην πυρασφαλειας, με την προυποθεση απο την πλησιον μοναδα πυραυλικων συστηματων να διατεθει οχημα
το θεμα ηταν αλλο, οτι δηλαδη εχω συνηθισει σε μοναδακι [ αν και παναρχαιο ] στη μαδυτο και το οχημα του κυ οπου εργαζομαι ειναι ενας κουβας, ανευ θερμανσης και με ανεπαρκη υποδομη, τωρα ως προς τη θερμανση καπου ακουσα για ευεργετικες ιδιοτητες της υποθερμιας στο επειγον, ασχετο
το ερωτημα εδω θα επρεπε να ειναι : αν καλεσω οχημα του εκαβ, δε θα ειναι για κολικο που πιθανο να εξελιχθει σε οξεια κοιλια η' επειδη δεν ειμαι σιγουρος εαν προκειται για οξεια κοιλια,αλλα μαλλον εμφραγμα η' εργατικο ατυχημα / σοκ μη αντιροπουμενο κρουνιδον η' κατι αντιστοιχο, οποτε γιατι να μην καταφθασει μοναδα, αλλωστε εγω μετα πως θα επιστρεψω στην εδρα μου; [ τη λεκανη μου και τους γλουτους μου τους εχω παντοτε μαζι μου, ασχετο ], επειτα το οχημα του εκαβ εχει δυο διασωστες σωστα ; εγω γιατι πρεπει να ταξιδεψω με εναν οδηγο και με συνοδο διοτι μου επιβαλεται λεκτικα να τον παρω μαζι μου για να μην κρατω το κεσεδακι του εμετου και προτρεπομαι να βρισκομαι στο καθισμα του συνοδηγου;
τα υπολοιπα ζητηματα ειναι αυτα για τα οποια θα επιθυμουσα επιπλεον τεκμηριωση, ευχαριστω
kdiwavvou:
Αρη, λοιποι συναδελφοι τον νομο δεν τον θελω :
στον διευθυντη / διοικητη τι θα πω ; ολοι οι αλλοι ειναι βλακες που δεν μιλανε και εγω κουραζομαι και δεν θελω να εξυπηρετησω τις αναγκες; τα ερωτηματα που εθεσα προφανως ειναι η καθημερινοτητα που αντιμετωπιζω αμα σπασω αυγα θα βρωμισω και εγω ποιος θα ενοχληθει περισσοτερο αν ζητησω να με διαταξουν να καμω τις εξτρα; διευθυντης η' διοικητης; ειδικα το ερωτημα με το τι μπορει να επικαλεστει για να μη δωσει ρεπο καθολου, αν μπορει να απαντηθε - μπορει να βρεθω ανεργος; οριακα ειμαι 2 μηνες στην νεα μου θεση, πρωτος διορισμοςι
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςγιατι να μην καταφθασει μοναδα
--- Τέλος παράθεσης ---
Διότι είναι δυσεύρετες.
Εγγραφή ή Είσοδοςεγω μετα πως θα επιστρεψω στην εδρα μου
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή ποιός θέλεις να συνοδέψει το περιστατικό σου; Πως θα σου φαινόταν να σου επιβάλλει ένας συνάδελφος από άλλο ΚΥ να συνοδέψεις περιστατικό του, με την αιτιολογία ότι εκείνος δεν έχει ασθενοφόρο και εσύ έχεις;
Εγγραφή ή Είσοδος το οχημα του εκαβ εχει δυο διασωστες σωστα ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Όχι πάντα. Μπορεί λόγω αδειών ή έλλειψης προσωπικού να υπάρχει μονοβάρδια.
ΑΡΗΣ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑρη, λοιποι συναδελφοι τον νομο δεν τον θελω :
στον διευθυντη / διοικητη τι θα πω ; ολοι οι αλλοι ειναι βλακες που δεν μιλανε και εγω κουραζομαι και δεν θελω να εξυπηρετησω τις αναγκες;
τα ερωτηματα που εθεσα προφανως ειναι η καθημερινοτητα που αντιμετωπιζω
αμα σπασψ αυγα θα βρωμισψ και εγω
ποιος θα ενοχληθει περισσοτερο αν ζητησω να με διαταξουν να καμω τις εξτρα; διευθυντης η' διοικητης;
ειδικα το ερωτημα με το τι μπορει να επικαλεστει για να μη δωσει ρεπο καθολου, αν μπορει να απαντηθε
μπορει να βρεθω ανεργος; οριακα ειμαι 2 μηνες στην νεα μου θεση, πρωτος διορισμοςι
--- Τέλος παράθεσης ---
Στο μαγαζί τους σε προσλάβανε?
kdiwavvou:
να πω οτι δεν εχουν δικιο οι προλαλησαντες; εχουν και παραεχουν - ισως δεν εθεσα τα σωστα ερωτηματα
Αρη, τι ενοεις στο μαγαζι τους ........ δεν υπαρχει περιπτωση να επικαλεστουν οτι δεν λειτουργω ευρυθμα;
τωρα, εχει δικιο ο συναδελφος το περιστατικο ειναι δικο μου, ενα περιστατικο ομως που επιλεγει να εχει ιδιωτη θεραποντα, αποφευγει τον προσυμπτωματικο ελεγχο αν δεν επιδυνωθει/νοσηλευτει για να μην επιβρυνθει την δαπανη επισκεψης στον θεραποντα, απαιτει απο εμενα να συνταγογραφησω και μονο και δεν διαθετει το 5υερο για προσυμπτωματικο ελεγχο στο κυ, στελνει δε το βιβλιαριο με αντιπροσωπο, εχει δε περιβαλλον που απαιτει ασθενοφορο αλλα μαζι να παει και ο συνοδος με τα ρουχα στη βαλιτσα, περιβαλλον με περισση στοργη το οποιο τις ημερες που δεν υφισταται σθενοφορο, δεν δυναται να φερει με ιχ τον ασθενη στο κυ για ενυδατωση , ηκγ/μα επειδη εχουν ιερολαγονιτιδα
σορρυ, για την τοποθετηση - γιατι κανενας δεν επικαλειται τη νομοθεσια; ξερρω πολυ κοσμο που υπομενει και εξτρα εφημερεις και καθολου ρεπο
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση