Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..
ΑΡΗΣ:
Συγνώμη, αλλά δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τις σκέψεις σας λόγω του ασύντακτου κειμένου σας.
kdiwavvou:
αρη δυσκολευομαι με τους η/υ, αναγακιο κακο για τη συνταγογραφηση, την εδω ενημερωση, αντε και κανενα τραγουδακι - βασει των λεγομενων σου εσενα σε ρωτησα το εξης : μπορουν να βρουν κατι να με στειλουν αδιαβαστο; ποιος θα ενοχληθει πιο πολυ διευθυντης η' διοικητης; οι υπολοιποι συναδελφοι δεν γνωριζουν τη νομοθεσια; γιατι υπομενουν καθεστος δουλει'ας;
- στον συναδελφο απαντησα ενδεχομενως με σαρκασμο πως αντικειμενικα δεν ειναι δικο μου περιστατικο, απλα ετυχε στη βαρδια μου και 90% αποζητα φορτοταξι, με τις συνθηκες εργασιας που αντιμετοπιζω ισως εγω δεν θα το κατεβαζα βολο, αλλα να δεχομαι πιεσεις να διεκπεραιωσω - εσεις τι θα κανατε στη θεση μου;
timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος εχει δικιο ο συναδελφος το περιστατικο ειναι δικο μου, ενα περιστατικο ομως που επιλεγει να εχει ιδιωτη θεραποντα, αποφευγει τον προσυμπτωματικο ελεγχο αν δεν επιδυνωθει/νοσηλευτει για να μην επιβρυνθει την δαπανη επισκεψης στον θεραποντα, απαιτει απο εμενα να συνταγογραφησω και μονο και δεν διαθετει το 5υερο για προσυμπτωματικο ελεγχο στο κυ, στελνει δε το βιβλιαριο με αντιπροσωπο, εχει δε περιβαλλον που απαιτει ασθενοφορο αλλα μαζι να παει και ο συνοδος με τα ρουχα στη βαλιτσα, περιβαλλον με περισση στργη το οποιο τις ημερες που δεν υφισταται σθενοφορο, δεν δυναται να φερει με ιχ τον ασθενη στο κυ για ενυδατωση , ηκγ/μα επειδη εχουν ιερολαγονιτιδα
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε αυτό δεν έχεις δίκιο... το ότι κάποιος ασθενής επιλέγει έναν ιδιώτη ιατρό για τα τακτικά και ότι "ελαφρύ" επείγον του συμβεί δε πρέπει να κατακρίνεται. Το κάνει για κάποιο λόγο. Είτε γιατί εκείνον τον εμπιστεύεται περισσότερο, είτε γιατί βαριέται να περιμένει στο ΚΥ, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Εφημερεύεις στο ΚΥ; Πρέπει να δεχτείς όλους τους ασθενείς που θα έρθουν, να τους περιθάλψεις, να τους συνοδέψεις στο νοσοκομείο και γενικότερα να κάνεις ότι μπορείς είτε είναι "πελάτες" σου, είτε όχι. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι αγροτικοί ιατροί θα γίνονται όλο και πιο δυσεύρετοι για να κάνουν τις διακομιδές...
kdiwavvou:
βρε παιδια ! [ αν και οι πιο πολλοι ειμαστε > -αντα , > -ηντα ] βρε παιδια ! ελεος ! παραπανω το παραδεχθηκα, εθεσα λαθος ερωτηματα και απο σειρα ερωτηματων ολοι ασχοληθηκατε με ενα, το λαθος !
ρωτω :
επιτρεπεται στο προγραμμα να εφημερευει ο ιδιος ιατρος 2 η' και 3 ημερες σερι ; αν εχει 11 ενεργεις, ποσα ρεπο δικαιουται ;
ποιους λογους μπορει να επικαλεστει η διοικηση για να κοψει παντελως το συνολο των ρεπο; αν επικαλεστω τη νομοθεσια, ποιος θα ενοχληθει ο διευθυντης η' ο διοικητης;
πληθος συναδελφων γιατι δεν επικαλειται τη νομοθεσια; αν επικαλεστω τη νομοθεσια, τι μπορει να επικαλεστουν για να με στειλουν αδιαβαστο;
ΑΡΗΣ:
Αν ο διευθυντής σου εφημερεύει 4 ημέρες σερί, ε, ναι εσύ μπορείς να εφημερεύσεις 3 ημέρες σερί
Αν έχεις 5 εφημερίες παίρνεις 5 ρεπό, αν έχεις 11 εφημερίες, πόσα ρεπό θα πάρεις? Κάνε την απλή μέθοδο των τριών και θα το βρεις.
Το τι θα επικαλεστεί η διοίκηση δεν το ξέρω, θέλει γνώσεις μαντικής και δεν διαθέτω
Το ίδο και αν επικαλεστείς τη νομοθεσία, πες μας ποιός είναι ο διοικητής και ο διευθυντής σου και θα σου πούμε
Ένα γκάλοπ θα ήταν χρήσιμο, ώστε να γνωρίζουμε την άποψη συναδέλφων που δεν επικαλούνται τη νομοθεσία
Επικαλέσου εσύ τη νομοθεσία, το τι θα επικαλεστούν αυτοί, είναι ένα ρίσκο
Γενικά μας ρωτάς να πούμε τη γνώμη μας για κάποιους που δεν γνωρίζουμε και μάλιστα πώς πιστεύουμε ότι μπορεί να αντιδράσουν σε κάτι υποθετικό ή να σου πούμε γιατί δεν κάνουν κάτι αντί να ρωτήσεις τους ίδιους.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση