Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..

<< < (5/46) > >>

kdiwavvou:
αρη ;   ο διευθυντης οχι, δεν εφημερευει 4 ημερες σερι - εχω απο 9 ως 11 εφημερειες ολεσ ωσ ενεργεις και δεν παιρνω κανενα ρεπο λογω υπηρεσιακων αναγκων
να συνεχισω ;

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςο διευθυντης οχι, δεν εφημερευει 4 ημερες σερι
εχω απο 9 ως 11 εφημερειες ολεσ ωσ ενεργεις και δεν παιρνω κανενα ρεπο λογω υπηρεσιακων αναγκων
να συνεχισω ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μερικές ερωτήσεις, αν θες να απαντήσεις.
- Πόσες πληρώνεσαι για 9-11 ενεργές εφημερίες; Γιατί σίγουρα υπερβαίνεις το νομοθετημένο όριο. Αν κι απ' ό,τι λες είσαι μόλις 2 μήνες στη θέση, οπότε δεν θα έχεις δει τι πληρώνεσαι. Αν θες ρώτα στο γραφείο μισθοδοσίας πόσες εφημερίες περάστηκαν επίσημα στα χαρτιά για τους μήνες που αναφέρεις. Τόσες θα πληρωθείς.
- Πόσες εφημερίες κάνουν οι άλλοι; Υπερβαίνουν κι εκείνοι το όριο;
- Οι άλλοι παίρνουν ρεπό;

kdiwavvou:
- Πόσες πληρώνεσαι για 9-11 ενεργές εφημερίες; Γιατί σίγουρα υπερβαίνεις το νομοθετημένο όριο. Αν κι απ' ό,τι λες είσαι μόλις 2 μήνες στη θέση, οπότε δεν θα έχεις δει τι πληρώνεσαι. Αν θες ρώτα στο γραφείο μισθοδοσίας πόσες εφημερίες περάστηκαν επίσημα στα χαρτιά για τους μήνες που αναφέρεις. Τόσες θα πληρωθείς.
- Πόσες εφημερίες κάνουν οι άλλοι; Υπερβαίνουν κι εκείνοι το όριο;
- Οι άλλοι παίρνουν ρεπό;

θα το ρωτησω - κανουν απο 9 εως 10 - ενα χρονο δεν επαιρναν ρεπο - βαλανε για τον γεναρη, απο 4 - η μια συναδελφος εβαλε 5
εβαλα εγω 6 και μου ειπαν μεχρι 4, ενα την εβδομαδα - δεν αναρτηθηκε προγραμμα ρεπο, μονο εφημερειων στο κυ
ρωτησα στο γραφειο προσωπικου νοσοκομειου αλλ δεν εχει παει χαρτι με ρεπο - οι υπολοιποι τα πηρανε
ρωτησα γιατι δεν αναρτηθηκε / προωθηθηκε και ασφαλως δεν ελειψα απο την θεση μου, πηγα στο γραφειο - πηρα την απαντηση πως καμω την τριχα τριχια και απο φλεβαρη θα κοπουν ετσι και αλλιως λογω υπηρεσιακων αναγκων

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Επομένως (αν κατάλαβα καλά) δε βλέπω κάποια μεροληπτική αντιμετώπιση προς το πρόσωπό σου.
Σύμφωνα με τα (δυσ)γραφόμενά σου:
- Όλοι έκαναν/κάνουν εφημερίες πάνω από το προβλεπόμενο όριο (δεν ξέρω αν πληρώνονταν για τις παραπάνω)
- Όλοι δεν έπαιρναν ρεπό τον προηγούμενο χρόνο
- Για τον Γενάρη προβλέπεται 1 ρεπό ανά εβδομάδα για όλους. (πάνω/κάτω)

Αν είσαστε τόσο λίγοι ώστε να κάνετε 9-11 εφημερίες το μήνα είναι "λογικό" να μην μπορείτε να πάρετε όλα τα ρεπό γιατί επιβαρύνονται όσοι μένουν. Σίγουρα είναι θεσμοθετημένο δικαίωμά σας αλλά αν είναι κοινή απόφαση να παίρνετε λιγότερα η διεκδίκηση εκ μέρους σου να τα λαμβάνεις στο σύνολό τους θα δημιουργήσει προβλήματα και συγκρούσεις.
Οπότε:
Συζητάτε αν μπορείτε να αυξήσετε τα ρεπό για όλους. Αν δεν συμφωνήσετε τότε ή συμβιβάζεσαι ή συγκρούεσαι με ό,τι αυτό σημαίνει.

kdiwavvou:
μαλιστα

τωρα αρχιζει και εχει ενδιαφερον η συζητηση
θετω το εξης ερωτημα : αντικειμενο των ιατρων ειναι το κλινικο εργο και οχι τα των `πολιτικων` θεσεων - κλειδιων διευθυνσης
οταν ομως μια κατασταση  με επηρεαζει και αφου εχω νευρικο συστημα ερεθισμα/αντιδραση, προσπαθω να δω τι ειναι αυτο που μου προκαλει δυσφορια και να διασφαλισω οτι δεν θα επιδρα στα αισθητηρια μου δυσμενως
τα λοιπα κυ του νομου εχουν αποκλειστικα ειδικους και υπερεπαρκεια σε σημειο που ναι μεν ειναι δυσβατα για επιφυλακης, χρεονονται εναλαξ ενεργη / επιφυλακης ενω βρισκονται και οι 2 στο ποστο τους, δηλαδη μια ο ενας ειναι 1ος μια ο αλλος στο προγραμμα  η' απλα παιρνουν 4 ενεργεις και εχουν ποιοτητα ζωης
ποιανου καλου ανθρωπου δουλεια ειναι να ενημερωθει ο διοικητης και να ερθουν εδω συναδελφοι απο λοιπα κυ;
γιατι ενα ετος τωρα η' και περισσοτερο που οι εδω συναδελφοι δεν εχουν θεσει γραπτως ζητημα, δεν υφισταται ζητημα για την διοικηση του νοσοκομειου
αν ειμαι λαθος .... ειμαι ;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση