Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..

<< < (6/46) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςποιανου καλου ανθρωπου δουλεια ειναι να ενημερωθει ο διοικητης και να ερθουν εδω συναδελφοι απο λοιπα κυ;
--- Τέλος παράθεσης ---

Η προσπάθεια να ["καννιβαλίσουμε"] τον εύκολο στόχο, δηλαδή τους συναδέλφους των άλλων ΚΥ , μας οδηγεί να χάσουμε το [όποιο] "δίκηο" μας.

"Ο συ μισείς, ετέρω μη ποιήσεις" [σοφή ρήση]. Με άλλα λόγια: Πώς θα σου φαίνονταν να πήγαινες εσύ [ με τί μεταφορικό μέσο; πώς θα γύριζες πίσω στη θέση σου το επόμενο πρωί να συνεχίσεις πρωινή εργασία; αν δεν έχεις ΙΧ ή δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις επειδή έχει πρόβλημα στο imjection ] να καλύπτεις εφημερία [Πρωτοχρονιά, Ανάσταση κ.λπ] σε όμορο ή πιο απομακρυσμένο/"δυσπρόσιτο" (όπως αναφέρεις) Κ.Υ.;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαν ειμαι λαθος .... ειμαι ;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ε, un po...

kdiwavvou:
τωρα η συζητηση γινεται ακομη πιο ενδιαφερουσα :
4 ειδικοι [ 2 β' και ενας α' και  ενας αναπληρωτης διευθυντης] + μια μονιμη αγροτικη ιατρος + ενας αγροτικος  = 3 δυαδες
3χ8 = 24 -- τι μενει; 7 ημερες
[ οι 4+2 τι καμουν; ]
αντε ας πουμε 3χ9 [ και στην ειδικοτητα 7 ως 8 εκαμνα, μια παραπανω τι εγινε;] τωρα ως προς τα ρεπο, στο κυ ειμαστε μονο 2 ιατροι, οι υπολοιποι ειναι σε υπαγομενα ιατρεια, αρα δεν επομιζονται κανενα βαρος αμα παρω ρεπο, αλλα προσωπικα δεν διανοουμαι να πω σε κανενα φυγε σε καλυπτω οποτε δεν το καμω και εγω - τωρα ως προς την επιβαρυνση των συναδελφων απο λοιπα κυ : εδω ειναι πολυ της μοδας το ΠΣΚ  ή το ΣΚ διότι ειναι και οι βενζινες στη μεση βλεπετε - αντι λοιπον να βρισκεται στο κυ το αλλο ως 2ος με δηλωμενη επιφυλακης, ας καμει 3 ενεργεις στο εδω κυ - 2 φιλοξενουμενοι ιατροι χ 2 τριημερα και μια μερα εκ της διευθυνσεως
αλλα στο φιναλε πως θα παρω ρεπο χωρις υπογεγραμμενο προγραμμα; στο μιλητο;
-----------------------------------------------------------------------------------------
προσωπικα την ιατρικη δεν την αντιλαμβανομαι σαν εργασια ουτε σαν επαγγελμα, ισως να ειναι τροπος ζωης
θελω να πιστευω πως την δουλεια'  δεν την φοβαμαι αλλα με φοβαται  εκεινη
επισης οταν καταπιανομαι με τα της ιατρικης, δεν αντιλαμβανομαι κουραση αλλα ξεκουραση και ποτε δεν εχω κοιταξει ωρολοι, αλλωστε δεν φορω διοτι αποτελει εστια μολυνσης για τον ασθενη
δεν διεκδικω ρεπο ουτε αποδοχες
ειναι τιμη μου που αξιολογηθηκα ως ικανος να υπηρετησω ανθρωπους που δουλευουνε απο το πρωι μεχρι το αλλο πρωι και μου δοθηκε η ευκαιρια να πραξω πραγματα σπουδαια και μερα με τη μερα να αποτολμησω να γινω βλασφυμος και να επιδιωξω αυτα που πρατω να ειναι οσο το δυνατο πιο κοντα στο τελειο

αλλα διεκδικησα τουτη τη δημοσια θεση για να καμω κλινικο εργο και οσο περναει απο το χερι μου θα το κανω
απο αυτα που λεγονται και δεν γινονται  αλλα και απο αυτα που γινονται και δεν λεγονται δεν ξερρω. προσπαθω οσα λεω να τα καμω και να εχω την αισθηση πως βρισκομαι σε μια υπηρεσια και οχι σε θεση εργασιας ιδιωτικου δικαιου

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---4 ειδικοι [ 2 β' και ενας α' και  ενας αναπληρωτης διευθυντης] + μια μονιμη αγροτικη ιατρος + ενας αγροτικος  = 3 δυαδες................τωρα ως προς τα ρεπο, στο κυ ειμαστε μονο 2 ιατροι.........
--- Τέλος παράθεσης ---
Στο Κ.Υ. που υπηρετείς υπάγονται 6 γιατροί όλοι κι όλοι; Και μάλιστα στο ίδιο το Κ.Υ. όπως αναφέρεις είσαστε 2; (οπότε πώς να πάρεις ρεπό όταν θα μένει 1 στο Κ.Υ. σε πρωινό ωράριο; )
Δηλαδή διάλεξες εν γνώσει σου να υπηρετήσεις σε ένα Κ.Υ. που πριν να πας υπηρετούσε 1 γιατρός;

Αν ζορίζεστε με 10-11 ενεργές (που αμφιβάλλω αν τις πληρώνεστε όλες) μήπως να σκεφτείτε να βάλετε κάποιες ετοιμότητας ή μεικτές;
Αν πάλι τις πληρώνεστε όλες, τότε για οικονομικούς λόγους ίσως δεν θέλουν κάποιοι να μειωθούν.
Για τις "ενισχύσεις" από γειτονικά Κ.Υ. που αναφέρεις/προτείνεις, ενστερνίζομαι πλήρως τις απόψεις του διακομιστή.

kdiwavvou:
αγαπητε αδαμαντιε,
στο κυ υγειας προυπηρχε ενας ειδικος και αγροτικος - τωρα δυο ειδικοι  και αγροτικος - τα ρεπο και ο φορτος των εφημερειων ηταν ισως η αφορμη και οχι το αρχικο ζητημα
το αν παρανομουν οι δυπε και οι διοικησεις ειναι ενα θεμα - το αν λειτουργουν οικογενιακα καποιες υπηρεσιες ειναι ενα αλλο θεμα
προσωπικα δεν μπορω να με φανταστω να αφομοιωνομαι σε μια πραγματικοτητα οπου θα πληρωνομαι για λιγοτερες απο τις ωρες που βρισκομαι σε χωρο εργασιας και παραλληλα δεν θα δυναμαι να αξιοποιησω αυτο το χρονο για να καμω ιατρικη - δεν ειμαι σε θεση να κρινω ουτε να σχολιασω καταστασεις, συνθηκες, συγκυριες, ανθρωπους - σχετικα με την ολιγο εγκυο εχω ενα θεμα, δεν μπορω να την φανταστω ως υποσταση
μια υπηρεσια η' ειναι υπηρεσια η' δεν ειναι - το να μπορω να εχω ψυχολογια καλη και ηθικο ακμαιο ωστε να ειμαι παραγωγικος δεν το σπουδασα και δεν αποτελει αντικειμενο μου στο χωρο εργασιας μου αλλα παραγωγικοτητα δεν ειναι μονο η νομικη  κατοχυρωση προϊσταμενων μου οτι καλυπτεται το προγραμμα για διακομιδη και να μην διαμαρτυρεται το κοινο και να συνταγογραφουνται τα παντα και παντα
το οτι εργαζομαι σε επαρχια δεν σημαινει πως κατεβηκα και απο το βουνο

parpar:
αν εχεις περιθωριο οικονομικο και αν αγαπας τη ζωη σου ,  φυγε και ανοιξε ενα ιδιωτικο απεναντι απο το κεντρο υγειας......

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση