εισαστε, ..... μου ταραξατε τα αντερα 1 εβδομαδα τωρα - επανερχομαι στα αρχικα ερωτηματα [ τι ηθελα και το εβαλα εκεινο το αναθεματισμενο ερωτημα με το φοριοφορο [ μην απαντησετε επι τουτου ελεος ] ]
Συνάδελφε,
απ' ό,τι βλέπω με την άφιξή σου έφαγες τρελό χώσιμο. 11 εφημερίες σε 13 μέρες!!!
Ισχύει ακόμη οι εφημερίες να μην υπερβαίνουν τις τακτικές αποδοχές; Γιατί να δούλεψες 15 μέρες (άρα μισθός 15 ημερών) κι έκανες 11 εφημερίες μπορεί να εμπίπτεις και σ' αυτή την περίπτωση.
Πάντως απορώ γιατί δέχεστε να κάνετε τόσες πολλές εφημερίες, πάνω από το νομοθετημένο όριο, που ξέρετε ότι δεν θα τις πληρωθείτε!
------------------------------------------------------------------------------------
μαλλον, αν οχι σιγουρα οι υπολοιποι συναδελφποι δεν θελουν επιφυλακης, το ειχει προτεινει ο διοικητης στο παρελθον και το αρνηθηκανε, ουτε και μικτες θελουνε παρα μονο ενεργεις επειδη μενουν βολο, και μπορει να εκρεμει και αποφαση για δικαστικη κινηση που κανανε
επειδη αυριο το πρωι θα γινεται πανυγηρι απο εξω απο το ιατρειο για συνταγογραφηση :
αρα αν ειναι να καμω εγγραφο πρεπει 7.45 το πολυ το πρωι να εχι φυγει φαξ
ερωτω :
1. για το μηνα γεναρη που εχει κατατεθει προγραμμα εφημερειων και παλι εχω 8 μεσα σε 13 ημερες, μπορω να το προσφαλλω ;
2. γα τον μηνα φλεβαρη αν πω κυριοι ελεος 22 εργασιμες + μισες και ανω αργιες + μη προσφαση σε δημοσιες υπηρεσιες ...... οτι δηλαδη θελω 3 ρεπο οπωσδηποτε, 5 ως 6 ενεργεις εκ των οποιων μονο 2 αργιες και αν θελετε και 2 επιφυλακης και αν θελετε παραπανω επιφυλακης, μονο καθημερινες και οπωσδηποτε οχι 2 συνεχομενες ημερες μεσα στο κυ : ποιον ζοριζω τον διοικητη; η' τον εχω με το μερος μου τον διοικητη σε αυτο;