Γενικά > Νομικά θέματα
Άρνηση διορισμού
nart:
Καλησπέρα!
Υπηρετώ σε θέση Επιμελητή Β' σε Νοσοκομείο της περιφέρειας. Εκκρεμούν ακόμη κρίσεις για θέσεις στις οποίες έχω υποβάλει υποψηφιότητα πριν το διορισμό μου. Έχω κριθεί πρόσφατα για κάποια θέση για την οποια, ενώ ήμουν πρώτη στη σειρά κατάταξης, δεν θέλησα να αποσύρω την υποψηφιότητα μου, και τα χαρτιά στάλθηκαν στο Υπουργείο.
Σε περίπτωση που η πρόσληψη για τη συγκεκριμένη θέση εγκριθεί και υποθέσουμε ότι μου έρχεται ο διορισμός και εγώ δεν τον αποδέχομαι, αυτό θα θεωρηθεί άρνηση διορισμού κατά τη συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης για διεκδίκηση θέσης στο μέλλον η οποία πιθανό να με ενδιαφέρει περισσότερο?
Ευχαριστώ και πάλι!
dralex:
Μάλλον δεν υπάρχει νομικό κόλλημα σε αυτό που κάνεις αλλά σίγουρα κατά τη γνώμη μου και συγνώμη που το λέω υπάρχει ηθικό. Γιατί πρώτον στερείς τη θέση από έναν άλλο συνάδελφο που ίσως παραμείνει άνεργος ενώ εσύ παιχνιδίζεις με τις θέσεις και δεύτερον γιατί το νοσοκομείο ή το κέντρο υγείας που δεν θα πας, θα πρέπει να επαναπροκυρήξει τη θέση που σημαίνει ότι με τα ισχύοντα δεόμένα δε θα καλυφθεί στον αιώνα τον άπαντα...
nart:
Καλημέρα!
Επειδή με ενδιαφέρει αυστηρά η νομική διάσταση του θέματος (δεν το θεωρώ σκόπιμο να απολογηθώ για κάτι παραπάνω) , παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας βοηθήσει επειδή η επικοινωνία με το Υπουργείο είναι δύσκολη...
Ευχαριστω!
D-Michalis:
Αφού εξεδόθη υπ. απόφαση διορισμού, η μη ανάληψη υπηρεσίας από μέρους σου, είναι –και λογίζεται για επόμενη διεκδίκηση- ως «άρνηση διορισμού»
nart:
Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για τη βοήθεια!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση