Γενικά > Νομικά θέματα
Άρνηση διορισμού
Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜάλλον δεν υπάρχει νομικό κόλλημα σε αυτό που κάνεις αλλά σίγουρα κατά τη γνώμη μου και συγνώμη που το λέω υπάρχει ηθικό. Γιατί πρώτον στερείς τη θέση από έναν άλλο συνάδελφο που ίσως παραμείνει άνεργος ενώ εσύ παιχνιδίζεις με τις θέσεις και δεύτερον γιατί το νοσοκομείο ή το κέντρο υγείας που δεν θα πας, θα πρέπει να επαναπροκυρήξει τη θέση που σημαίνει ότι με τα ισχύοντα δεόμένα δε θα καλυφθεί στον αιώνα τον άπαντα...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εχω την αίσθηση πως απλά διορίζεται ο επόμενος στον πινακα διοριστέων!
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω την αίσθηση πως απλά διορίζεται ο επόμενος στον πίνακα διοριστέων!
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστό, εκτός των περιπτώσεων θέσης Δ/ντή σε μή άγονα Κ.Υ.
Ωστόσο, νομίζω πως το ηθικό θέμα που τέθηκε παραπάνω πρέπει να μας απασχολεί. Στη μονάδα μας υπήρξε περίπτωση που αρνήθηκε ο πρώτος, ο 2οε, ο 3ος και τελείωσε ο πίνακας χωρίς διορισμό (άργησε η κρίση και τα παιδιά όλο και κάπου είχαν βολευτεί). Η μονάδα όμως δεν βολεύτηκε με αυτή τη θέση ποτέ έως σήμερα, αφού πήγε η προκήρυξη από τον ΄Άννα στον Καϊάφα και τελικά δεν προκηρύχθηκε ξανά ποτέ επί 5ετια.
DoctorX:
Καλημέρα σε όλους! Επειδή η ερώτηση μου αφορά περίπου το ίδιο θέμα δεν ανοίγω νέο θέμα.
Κρίθηκα επιτυχών σε προκύρηξη για θέση επιμελητή Β το 2009. Ο διορισμός δεν έγινε ποτέ. Στο ενδιάμεσο άλλαξαν πολλά και πλέον δεν ενδιαφέρομαι για αυτή τη θέση.
Μπορώ να ανακαλέσω το ενδιαφέρον μου για τη θέση πριν ενδεχομένως (αν γίνει ποτέ κάτι τέτοιο...) βγει διορισμός έτσι ωστε να μην καταλογιστεί ως "άρνηση διορισμού".
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντησεις...
stathis:
Οτι ωρα θελεις παραιτεισαι απο τη θεση μεχρι να φτασει στο εθνικο τυπογραφειο, με ενα απλο φαξ στο υπουργειο. Δεν χρειαζεται να κινηθεις αμεσα, παρα μονο οταν μαθεις οτι δρομολογειτε η θεση ωστε να μην καθυστερησεις τον επομενο στις κρισεις. Εχεις ανοιξει γιατρειο; Πιστευω οτι απο τις θεσεις που εκκρεμουν λιγοι θα βρεθουν τελικα να διοριστουν μετα απο τοσα χρονια.
DoctorX:
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Βρίσκομαι πλέον στο εξωτερικό αν και δεν είναι αυτός κυρίως ο λόγος που δεν θέλω τη θέση αλλά το γεγονός οτι πλέον έχω αλλάξει ιατρικό αντικείμενο το οποίο δεν εκπροσωπείται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και δεν θέλω να "καώ" μέσω άρνησης διορισμού σε περίπτωση που ανοίξει άλλη θέση (λέμε τώρα...) στο κατάλληλο αντικείμενο σε άλλο νοσοκομείο...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση