Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Εφημερίες ιατρών.

<< < (13/41) > >>

D-Michalis:
Εμείς πήραμε εκκαθαριστικό που λέει 1000 ε. περίπου στο δικό μου.
Το Δ.Σ. πήρε απόφαση να κάνει οριζόντια περικοπή με βάση τα 95.000 που είχε για πληρωμή εφημεριών αυτού του μήνα και μου έδωσε περίπου 700. (όντως οι πραγματοποιηθείσες έπιαναν ποσό που αν τους αφαιρέσεις 30% περίπου, πάνε στα 95.000. Άρα έγινε πράγματι οριζόντια περικοπή 30% περίπου).

Η διοίκηση λοιπόν μας είπε (και στη συνέλευση και σε μένα προσωπικά, όταν επί προσωπικού διαμαρτηρήθηκα στο διοικητή) "θα πάρετε βεβαίωση ότι «αυτά και τέρμα» και πάτε στα δικαστήρια".

Άστον λοιπόν τον υπάλληλο. Ο υπάλληλος έχει απόφαση Δ.Σ. στα χέρια του σίγουρα για να το κάνει.

Τι θέλω να πώ? Μη ψάχνεστε. Γνωρίζουν ότι παρανομούν, αλλά ζούμε τη μόνη εποχή σε αυτή τη χώρα (εγώ όσο έφτασα τη χούντα δε θυμάμαι τέτοια νομική εκτροπή) που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για το ότι παρανομούν.

Κράτος το οποίο έχει επιλέξει ανερυθρίαστα και θρασέως ως μέθοδο αντιμετώπισης των προβλημάτων του την παρανομία, δεν αντιλαμβάνομαι σε τι διαφέρει από τους λήσταρχους κάποιων εποχών ή από τους κοτζαμπάσηδες και τους κατακτητές.

Harper:
Το θεμα κ.Μιχάλη ειναι:
Αν στο ονομα ενος δηθεν ασφαλους προγραμματος με πιεσουν να κανω πρόσθετες εφημεριες ειμαι υποχρεωμενος να εκτελέσω και να βγω παραπονουμενος ή απλα δεν εκτελω ?(δεδομενου ότι ήδη πηρα εφημεριες-εντος πακετου-τσεκουρεμενες)
Και από ότι αντιλαμβανομαι οι πρόσθετες ενδεχομενως να μην ειναι και το μεγαλο προβλημα αφου ηδη οι αντιστιχουσες στον καθενα μας εφημεριες-ΠΑΚΕΤΟ ετσιθελικα εχουν κατακρεουργηθει.Με άλλα λογια κανουμε τις εφημεριες του πακετου και πληρωνομαστε 1-2 λιγοτερες.Και ποιος ξερει τι θα γινει τον επομενο μηνα ή μετεκλογικα?

Ειλικρινα...δεν εχει πάτο αυτο το βαρελι...

ippocrate:
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να προβλέπει αριθμό εφημερεύοντων στα κέντρα Υγειας και τύπο εφημερίας αυτων¨?

ippocrate:
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανονισμός που να προβλέπει αριθμό εφημερεύοντων ιατρών στα Κέντρα Υγείας και τύπο εφημερίας αυτών.Ευχαριστώ.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανονισμός που να προβλέπει αριθμό εφημερεύοντων ιατρών στα Κέντρα Υγείας και τύπο εφημερίας αυτών.Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δες λίγο τη συζήτηση που έχει γίνει εδώ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος κι εδώ Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Βέβαια με τα ισχύοντα δεδομένα ΑΝ συνεχίσουν να εφημερεύουν (ή να λειτουργούν) τα ΚΥ θεωρώ δεδομένη ΜΟΝΟ την ενεργή εφημερία ενός γενικού ιατρού ή παθολόγου (κι ενός Παιδιάτρου αν υπηρετεί). Όσα έχουν σε ενεργή εφημερία δεύτερο γενικό γιατρό ή ειδικευόμενο ή αγροτικό θα θεωρούνται ευνοημένα. Πιθανότερο ο δεύτερος εφημερεύων (αν υπάρχει δεύτερος σε εφημερία) να είναι σε ετοιμότητα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση