Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Εφημερίες ιατρών.
ΑΡΗΣ:
Υπάρχουν γιατροί που κάναν 15 ετοιμότητας και πληρώθηκαν 800 ευρώ και συνάδελφοι με 5 ενεργές που πήραν 600 ευρώ. Είχαν και οι δύο κατηγορίες γιατρών περικοπές. Είναι το ίδιο όμως?
Δουλεύω 5 ενεργές και ξημερωβραδιάζομαι στα έκτακτα και περικόβονται οι εποδοχές μου με το να κάθομαι στο σπιτάκι μου και μου περικόβονται πάλι οι αποδοχές?
timex:
Έγω για 8 καθημερινες,1 σαββατο και 2 κυριακες που έκανα σε 2 μήνες(Ιανουάριο-Φεβρουάριο) πήρα 998 ευρω!
thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈγω για 8 καθημερινες,1 σαββατο και 2 κυριακες που έκανα σε 2 μήνες(Ιανουάριο-Φεβρουάριο) πήρα 998 ευρω!
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε στα πετσοκόψανε ή μου φαίνεται? Κι εμείς τώρα θα κάτσουμε έτσι αδιαμαρτήρητα να τους λέμε κι ευχαριστώ για τα αποφάγια?
thepap:
Πρώτη φορά βλέπω έγγραφο απο επίτροπο που δικαιολογεί γιατί κάποιοι ζούν με δανεικά ενώ κάνει να λαμβάνουν.
Εγγραφή ή Είσοδος
Μπορεί να κατηγορούμε τους ηγέτες αυτής της χώρας για τα πάντα δικαίως η αδίκως.
Ένα είναι σίγουρο Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΛΗΤΕΙΑ
Harper:
Εγγραφή ή Είσοδος
Ένα είναι σίγουρο Η ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΛΗΤΕΙΑ
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγω θα το ελεγα πιο απλά φασισμο-ολοκληρωτισμο.Με το ετσι θελω αποφασιζομεν και διατασσομεν και οποιον παρει το βόλι.
Δεν ξερω εαν υπάρχει plan B ή ελπίδα σωτηριας ή αν απλα ό,τι και να γινει ειμαστε καταδικασμενοι και πάμε βουρ στο γκρεμο
Αλλά στο βαρελι με τα σκατα προτιμω να πεθανω από ανακοπη παρα να πνιγω από τα σκατα.Με άλλα λογια ακομη και στο θανατο λιγη αξιοπρεπεια χρειαζεται.
Σε λίγες μερες αφου άλλοι αποφασιζουν πως θα ζησουμε ας αποφασισουμε εμεις τουλάχιστον πως θα πεθανουμε ;)...Εάν πεθάνουμε και δεν προκειται απλα για ένα άλλο ψευτοδίλλημα των υπαλλήλων μιας διεθνους νεας ταξης πραγματων ;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση