Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ετήσιες Αξιολογήσεις Ιατρών ΕΣΥ

<< < (7/9) > >>

ΑΡΗΣ:
Η αξιολόγηση ιατρών ΕΣΥ έχει δύο αντικείμενα, α) αξιολόγηση για εξέλιξη και β) ετήσια αξιολόγηση που είναι δυο διαφορετικές διαδικασίες, αφορούν διαφορετικά πράγματα και περιγράφονται στο άρθρο 22 του νόμου 3402/2005.

Όπως και να έχει, η παρ. 1 του νόμου 3402/2005 αφορά την αξιολόγηση προς εξέλιξη των ιατρών ΕΣΥ και όχι την ετήσια αξιολόγηση, για την οποία συζητάμε εδώ και δεν καταλαβαίνω τι προσφέρει στη συζήτηση το δεδομένο αυτό.

Η ερώτησή μου εμένα βασικά ήταν, αν γνωρίζει κανένας πώς έγινε η περυσινή (2015) ετήσια αξιολόγησή του και κυρίως ποιος υπέγραψε ως δεύτερος αξιολογητής (διευθυντής τομέα). Αν δηλαδή υπέγραψε ο διευθυντής του παθολογικού τομέα του νοσοκομείου.

Πατρωνάκης Μάνος:
 Δεν πιστεύω ότι το παρακάτω έγγραφο προσφέρει κάτι νεότερο στη συζήτηση, το ανεβάζω απλά ως νέο (σχετικά) του 2016.
 Πηγή: Clemence

ΑΡΗΣ:
Τα στοιχεία για τα οποία πληροφορούν οι εκθέσεις πεπραγμένων τους αξιολογητές, υπάρχουν στον υπηρεσιακό φάκελο του ιατρού που τηρείται στο γραφείο προσωπικού και ως εκ τούτου το μόνο που κάνουν είναι να αυξάνουν τη γραφειοκρατεία. π.χ. αν κάποιος ιατρός συμμετείχε σε κάποιο συνέδριο με ή χωρίς ανακοίνωση, έχει ενημερωθεί το γραφείο προσωπικού, καθώς για αυτό το λόγο αιτήθηκε εκπαιδευτική άδεια μετά το πέρας της οποία προσκόμισε και το ανάλογο αποδεικτικό συμμετοχής το οποίο αποτελεί στοιχείο του φακέλου του. Επομένως το γραφείο προσωπικού θα όφειλε να ενημερώνει τους διευθυντές των τμημάτων για κάθε ένα γιατρό ξεχωριστά για τις μεταβολές του υπηρεσιακού φακέλου που υπήλθε κατά το προηγούμενο έτος.

Πατρωνάκης Μάνος:
 Συμφωνώ, απλά το γραφείο Προσωπικού δεν είναι ενημερωμένο για τα λοιπά πεπραγμένα πλην των εκπαιδευτικών σεμιναρίων και αδειών.
Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι το εξής, το έγγραφο αναφέρει με υπογραφή παραλαβής. Σε πόσα Νοσοκομεία το έγγραφο παραδόθηκε
έγκαιρα ή έστω πόσοι συνάδελφοι υπέγραψαν ότι τους παραδόθηκε;

ΑΡΗΣ:
Το έγγραφο αναφέρει ''στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου'', όχι με υπογραφή παραλαβής και αποτελεί εσωτερικό έγγραφο ενός νοσοκομείου και όχι του υπουργείου υγείας που απευθύνεται σε όλα τα νοσοκομεία

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση