Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ετήσιες Αξιολογήσεις Ιατρών ΕΣΥ

<< < (8/9) > >>

Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο έγγραφο αναφέρει ''στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου'', όχι με υπογραφή παραλαβής και αποτελεί εσωτερικό έγγραφο ενός νοσοκομείου και όχι του υπουργείου υγείας που απευθύνεται σε όλα τα νοσοκομεία

--- Τέλος παράθεσης ---

Ήταν με υπογραφή παραλαβής και προσωπικά το παρέλαβα 48 ώρες πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής.

Δεν μπόρεσα ακόμα να καταλάβω αν γνωρίζει κανείς να προβλέπεται να δίνει ο κρινόμενος γιατρός μια έκθεση για τα πεπραγμένα του που να λαμβάνεται υπ΄όψιν στις ετήσιες αξιολογήσεις.

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο έγγραφο αναφέρει ''στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου'', όχι με υπογραφή παραλαβής και αποτελεί εσωτερικό έγγραφο ενός νοσοκομείου και όχι του υπουργείου υγείας που απευθύνεται σε όλα τα νοσοκομεία

--- Τέλος παράθεσης ---

Ήταν με υπογραφή παραλαβής και προσωπικά το παρέλαβα 48 ώρες πριν την λήξη της προθεσμίας υποβολής.

Η έκθεση πεπραγμένων? Ή η ετήσια αξιολόγηση? Μάλλον για το δεύτερο εννοείτε ότι την παραλάβατε 48 ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, ενώ εγώ αναφερόμουν στην έκθεση πεπραγμένων.

Άρθρο 36 παρ.2 του νόμου 2519/1997
Οι κρινόμενοι πριν από τη σύνταξη των εκθέσεων αξιολόγησης τους μπορούν να υποβάλουν έκθεση για το έργο που έχουν επιτελέσει κατά τη διάρκεια του έτους.
--- Τέλος παράθεσης ---

Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο έγγραφο αναφέρει ''στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου'', όχι με υπογραφή παραλαβής και αποτελεί εσωτερικό έγγραφο ενός νοσοκομείου και όχι του υπουργείου υγείας που απευθύνεται σε όλα τα νοσοκομεία

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρέλαβα το έγγραφο που μας καλούσε να καταθέσουμε έκθεση πεπραγμένων εντός μίας προθεσμίας, και το παρέλαβα 48 ώρες πριν η προθεσμία αυτή εκπνεύσει. Αξιολογήσεις δεν μου κοινοποιούνται ποτέ, εκτός από κάποιες φορές που έκανα γραπτώς αίτηση και τότε με κάποια δυσκολία και μεγάλη καθυστέρηση (μηνών).

Η έκθεση πεπραγμένων? Ή η ετήσια αξιολόγηση? Μάλλον για το δεύτερο εννοείτε ότι την παραλάβατε 48 ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, ενώ εγώ αναφερόμουν στην έκθεση πεπραγμένων.

Οι κρινόμενοι πριν από τη σύνταξη των εκθέσεων αξιολόγησης τους μπορούν να υποβάλουν έκθεση για το έργο που έχουν επιτελέσει κατά τη διάρκεια του έτους.

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

ΑΡΗΣ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο έγγραφο αναφέρει ''στο πρωτόκολλο του νοσοκομείου'', όχι με υπογραφή παραλαβής και αποτελεί εσωτερικό έγγραφο ενός νοσοκομείου και όχι του υπουργείου υγείας που απευθύνεται σε όλα τα νοσοκομεία

--- Τέλος παράθεσης ---

Παρέλαβα το έγγραφο που μας καλούσε να καταθέσουμε έκθεση πεπραγμένων εντός μίας προθεσμίας, και το παρέλαβα 48 ώρες πριν η προθεσμία αυτή εκπνεύσει. Αξιολογήσεις δεν μου κοινοποιούνται ποτέ, εκτός από κάποιες φορές που έκανα γραπτώς αίτηση και τότε με κάποια δυσκολία και μεγάλη καθυστέρηση (μηνών).

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Τέλος παράθεσης ---

Άρα εννοείτε την ανακοίνωση-κλήση υποβολής έκθεσης πεπραγμένων.
--- Τέλος παράθεσης ---

Clemence:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚανείς δεν γνωρίζει αν υπάρχει πρόβλεψη για να υποβάλουν και οι γιατροί κάποια έκθεση αυτοαξιολόγησης όπως το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό;

--- Τέλος παράθεσης ---

Ναι, αυτή ήταν η αρχική μου ερώτηση.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση