Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα
Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής
Αρχίατρος:
Συγγνώμη αλλά εν έτει 2020 συζητάμε ακόμα για ADSL ; 24άρι Ιντερνετ ΔΕΝ υπάρχει, θα βλέπετε μονοψήφιο νούμερο !
Τι να κάνει κανείς το σκάρτο 20άρικο συμβόλαιο αν είναι να ΜΗΝ έχει ουσιαστικά ίντερνετ.
Συγκριτικά σκάω 31€ για 50άρα VDSL και αστικά/υπεραστικά.
Θεωρώ ότι το ΠΡΩΤΟ που πρέπει να κοιτάμε είναι η ταχύτητα στο ίντερνετ, άλλωστε και η τηλεφωνία είναι voip πλέον.
schumifer:
Δυστυχώς δεν είναι όλες οι περιοχές Αθήνα
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος.... 24άρι Ιντερνετ ΔΕΝ υπάρχει, θα βλέπετε μονοψήφιο νούμερο !
Τι να κάνει κανείς το σκάρτο 20άρικο συμβόλαιο αν είναι να ΜΗΝ έχει ουσιαστικά ίντερνετ....
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι να κάνω την υψηλή ταχύτητα στο ιατρείο. Θα παίζω on line ή θα κατεβάζω ταινίες; Ως πέρυσι είχα 4 Mbps και ήμουν μια χαρά. Εξάλλου η Συνταγογράφηση και 10000 Mbps να έχεις το ίδιο καθυστερεί. Την αναβάθμισε τη σύνδεση μου αυτόματα ο πάροχος σε 24 και τώρα είδα ότι έχω: DOWNLOAD Mbps 10.25 UPLOAD Mbps 0.66.
Γιατί να πληρώσω 13 ευρώ το μήνα παραπάνω για κάτι που δεν χρειάζομαι; Για να μου έρχονται οι συνεχείς διαφημίσεις πιο γρήγορα;
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤι να κάνω την υψηλή ταχύτητα στο ιατρείο. Θα παίζω on line ή θα κατεβάζω ταινίες; Ως πέρυσι είχα 4 Mbps και ήμουν μια χαρά. Εξάλλου η Συνταγογράφηση και 10000 Mbps να έχεις το ίδιο καθυστερεί. Την αναβάθμισε τη σύνδεση μου αυτόματα ο πάροχος σε 24 και τώρα είδα ότι έχω: DOWNLOAD Mbps 10.25 UPLOAD Mbps 0.66.
Γιατί να πληρώσω 13 ευρώ το μήνα παραπάνω για κάτι που δεν χρειάζομαι; Για να μου έρχονται οι συνεχείς διαφημίσεις πιο γρήγορα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα ίδια ακριβώς με τον Ορθοπαιδικό σκέφτομαι και εγώ.
Δ. Κουναλάκης:
Εγώ πάλι θα ήθελα την μέγιστη ταχύτητα για να μπορω να έχω πρόσβαση ότι ώρα χρειαστεί στον Η/Υ μου στο γραφείο.
Για να μπορώ να δω video σε υψηλή ανάλυση
Για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο φάκελο ασθενή που είναι στο ιατρείο μου
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση