Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Ευαισθητοποιημένος καταναλωτής

<< < (80/114) > >>

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔυστυχώς δεν είναι όλες οι περιοχές Αθήνα

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν νομίζω να μην έχουν στην Καβάλα VDSL, τώρα για την σύνδεση του γρήγορου Ιντερνετ με on line παιχνίδια και κατεβάσματα, δεν θα σχολιάσω...

Στην περιοχή μου (Αττική-Προάστιο) έχουμε FTTC και έχω ζητήσει FTTH μπας και φέρουν οπτική μέχρι το σπίτι, το θέμα όμως είναι να προσφερθούν περισσότεροι να πληρώσουν για να γίνει, αν έχουμε κόσμο να λέει "βολεύομεαστε και με ADSL" δεν πάμε μπροστά.

Απ΄ την άλλη έχω την ατυχία να πιάνω μόλις 2 Mbps με ADSL, οπότε το απλό ADSL δεν ειναι επιλογή (αν είχα 10άρα, κάπως παλεύεται) για μένα

schumifer:
Δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Στην Αθήνα έχουμε ακόμη 24άρα που δίνει 12, εδώ στα βόρεια είχα μέχρι και 300άρα και τώρα 30-50άρα. Καμία διαφορά δε μου έχει κάνει. Μόνο όταν για πλάκα βάζω τίποτα τεράστιο να κατέβει, ή άμα βλέπουν 2 youtube κι ένας πάει να κάνει βίντεοκλήση. Αν οι ταχύτερες εναλλακτικές δεν πέσουν σε τιμή δεν αξίζει για εμένα, και προφανώς για πολλούς

Αρχίατρος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες. Στην Αθήνα έχουμε ακόμη 24άρα που δίνει 12, εδώ στα βόρεια είχα μέχρι και 300άρα και τώρα 30-50άρα. Καμία διαφορά δε μου έχει κάνει. Μόνο όταν για πλάκα βάζω τίποτα τεράστιο να κατέβει, ή άμα βλέπουν 2 youtube κι ένας πάει να κάνει βίντεοκλήση. Αν οι ταχύτερες εναλλακτικές δεν πέσουν σε τιμή δεν αξίζει για εμένα, και προφανώς για πολλούς

--- Τέλος παράθεσης ---
Προφανώς δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες, αλλά μια οικογένεια με 2 μεγάλα παιδιά, δλδ συνήθως 4 φορητές ή σταθερές συσκευές, έχουν ακόμα μεγαλύτερες!!!

Δεν έχω παιδιά , αλλά ξερω από συγγενείς. Η 50άρα γραμμή είναι το MINIMUM.
Για ένα άτομο, τα 12 είναι αξιοπρεπέστατη ταχύτητα.

Εδω να πούμε ότι η Σουηδία δεν... πρωτεύει ακριβώς στις ταχύτητες στο Ίντερνετ, ακόμα κι βαλκανικές χώρες είναι μπροστά της.

Argirios Argiriou:
20-02-2020

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Argirios Argiriou:
Μιλούσα 07/04/2020 με φίλο μου που είναι επιδιορθωτής υπολογιστών. Μου είπε ότι ένα σταθερός υπολογιστής που είναι ανοιχτός ο σκληρός και ανοιχτή η οθόνη, καίνε χαλαρά 100 Watt. Μου έκανε εντύπωση. Δεν περίμενα να καίνε τόσο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση