Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

mymd.gr

<< < (4/8) > >>

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα αρνητικά σχόλια (αλλά και γενικότερα τα σχόλια) όπως προανέφερα είναι μόνο για τον ιατρό...

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή τα αρνητικά σχόλια και επομένως η συνολική βαθμολόγηση είναι ορατή μόνο στον ιατρό. Τότε πως ο ασθενής θα επιλέξει τον καλύτερο ή τον λιγότερο κακό; Με μπερδέψατε.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο ασθενής μπορεί να συγκρίνει μέσω τον θετικών ψήφων (μόνο) και των συστάσεων από άλλους ιατρούς

--- Τέλος παράθεσης ---

Άρα ένας ιατρός με 10 θετικές "ψήφους" και 9 αρνητικές είναι καλύτερος από έναν συνάδελφό του, ίδιας ειδικότητας και περιοχής δραστηριοποίησης, με 3 θετικές και καμμία αρνητική "ψήφο". Σωστά;

Μου φαίνεται αρκετά αξιοκρατικό και με ορθές μαθηματικές βάσεις το σύστημα αξιολόγησης που προτείνετε. Ίσως να είναι και το μοναδικό στον κόσμο. Εύγε σας για την παγκόσμια αυτή πρωτοτυπία!!! Συγγνώμη για το ειρωνικό στυλ μου(αν και δεν το συνηθίζω) αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια της αυθάδειας και της προσβολής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο.   

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕνωμένα Αραβικά Εμιράτα γίναμε. Πω πω ανάπτυξη!!!

--- Τέλος παράθεσης ---

Στο Αμέρικα προσφέρεται και επί πληρωμή on-line ιατρική συμβουλή από ιατρό σε ασθενή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Σύμφωνοι, αλλά άλλο πράγμα η on-line επικοινωνία με τον ασθενή και άλλο η "βαθμολόγηση" τύπου "X-Factor" ή καλύτερα "X-Doctor"!!!

παναγιώτης βούρτσης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα αρνητικά σχόλια (αλλά και γενικότερα τα σχόλια) όπως προανέφερα είναι μόνο για τον ιατρό...

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή τα αρνητικά σχόλια και επομένως η συνολική βαθμολόγηση είναι ορατή μόνο στον ιατρό. Τότε πως ο ασθενής θα επιλέξει τον καλύτερο ή τον λιγότερο κακό; Με μπερδέψατε.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο ασθενής μπορεί να συγκρίνει μέσω τον θετικών ψήφων (μόνο) και των συστάσεων από άλλους ιατρούς

--- Τέλος παράθεσης ---

Άρα ένας ιατρός με 10 θετικές "ψήφους" και 9 αρνητικές είναι καλύτερος από έναν συνάδελφό του, ίδιας ειδικότητας και περιοχής δραστηριοποίησης, με 3 θετικές και καμμία αρνητική "ψήφο". Σωστά;

Μου φαίνεται αρκετά αξιοκρατικό και με ορθές μαθηματικές βάσεις το σύστημα αξιολόγησης που προτείνετε. Ίσως να είναι και το μοναδικό στον κόσμο. Εύγε σας για την παγκόσμια αυτή πρωτοτυπία!!! Συγγνώμη για το ειρωνικό στυλ μου(αν και δεν το συνηθίζω) αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια της αυθάδειας και της προσβολής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο.   

--- Τέλος παράθεσης ---

Οι αρνητικοί ψήφοι θα μειώνουν τους θετικούς χωρίς να εκθέτονται τονίζω πουθενά.

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Το ουσιαστικό ερώτημα είναι πως βγαζει τα λεφτά του mymd.gr ? Διοτι σίγουρα δεν είναι μη κερδοσκοπικη προσπάθεια.
Μήπως μέσω του advertise@mymd.gr ?

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΜΕΣΙΤΗΣ......

EzeΤΡΟΛ:
Εγώ θα βάζω τη μάνα μου να με τροφοδοτεί συνεχώς με θετικές ψήφους.
Μπορώ να το κάνω και ο ίδιος μου, στον ελεύθερο χρόνο μου στο ιατρείο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση