Γενικά > Ενδιαφέροντα Links
mymd.gr
medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα αρνητικά σχόλια (αλλά και γενικότερα τα σχόλια) όπως προανέφερα είναι μόνο για τον ιατρό...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή τα αρνητικά σχόλια και επομένως η συνολική βαθμολόγηση είναι ορατή μόνο στον ιατρό. Τότε πως ο ασθενής θα επιλέξει τον καλύτερο ή τον λιγότερο κακό; Με μπερδέψατε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο ασθενής μπορεί να συγκρίνει μέσω τον θετικών ψήφων (μόνο) και των συστάσεων από άλλους ιατρούς
--- Τέλος παράθεσης ---
Άρα ένας ιατρός με 10 θετικές "ψήφους" και 9 αρνητικές είναι καλύτερος από έναν συνάδελφό του, ίδιας ειδικότητας και περιοχής δραστηριοποίησης, με 3 θετικές και καμμία αρνητική "ψήφο". Σωστά;
Μου φαίνεται αρκετά αξιοκρατικό και με ορθές μαθηματικές βάσεις το σύστημα αξιολόγησης που προτείνετε. Ίσως να είναι και το μοναδικό στον κόσμο. Εύγε σας για την παγκόσμια αυτή πρωτοτυπία!!! Συγγνώμη για το ειρωνικό στυλ μου(αν και δεν το συνηθίζω) αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια της αυθάδειας και της προσβολής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι αρνητικοί ψήφοι θα μειώνουν τους θετικούς χωρίς να εκθέτονται τονίζω πουθενά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συγχωρέστε με αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω. Μπορείτε να μου το απλουστεύσετε απαντώντας μου στο συγκεκριμένο παράδειγμα που σας έθεσα; Θα σας είμαι ευγνώμων.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγώ θα βάζω τη μάνα μου να με τροφοδοτεί συνεχώς με θετικές ψήφους.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάτησα "Βαθμολογήστε τον ιατρό" σε ένα τυχαίο προφίλ.
Απ' ό,τι είδα χρειάζεται μόνο η αναφορά ενός mail (ενδεχομένως και ανύπαρκτου αλλά και υπαρκτού να είναι, γνωρίζουμε με πόση ευκολία μπορούμε να ανοίξουμε καμιά 100στη σε 1 μέρα)
--- Παράθεση ---Οι απαντήσεις σας είναι απολύτως εμπιστευτικές. Ζητούμε το e-mail σας για να αποφύγουμε την επαναλαμβανόμενη και άσκοπη χρήση της εφαρμογής. Το myMD ποτέ δεν θα εμφανίσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στο γιατρό σας ή οποιονδήποτε άλλον χωρίς τη ρητή άδειά σας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Επίσης πολύ μου άρεσε η ακόλουθη ερώτηση:
--- Παράθεση ---Χρόνος που σπαταλάει με τον ασθενή:
Πιστευεται οτι ο ιατρός σπαταλάει αρκετό χρόνο με εσάς?
--- Τέλος παράθεσης ---
εκτός από το ορθογραφικό λάθος θέλω να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι ο χρόνος που διαθέτει ο ιατρός στον ασθενή του, αποτελεί "σπατάλη".
παναγιώτης βούρτσης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα αρνητικά σχόλια (αλλά και γενικότερα τα σχόλια) όπως προανέφερα είναι μόνο για τον ιατρό...
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή τα αρνητικά σχόλια και επομένως η συνολική βαθμολόγηση είναι ορατή μόνο στον ιατρό. Τότε πως ο ασθενής θα επιλέξει τον καλύτερο ή τον λιγότερο κακό; Με μπερδέψατε.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ο ασθενής μπορεί να συγκρίνει μέσω τον θετικών ψήφων (μόνο) και των συστάσεων από άλλους ιατρούς
--- Τέλος παράθεσης ---
Άρα ένας ιατρός με 10 θετικές "ψήφους" και 9 αρνητικές είναι καλύτερος από έναν συνάδελφό του, ίδιας ειδικότητας και περιοχής δραστηριοποίησης, με 3 θετικές και καμμία αρνητική "ψήφο". Σωστά;
Μου φαίνεται αρκετά αξιοκρατικό και με ορθές μαθηματικές βάσεις το σύστημα αξιολόγησης που προτείνετε. Ίσως να είναι και το μοναδικό στον κόσμο. Εύγε σας για την παγκόσμια αυτή πρωτοτυπία!!! Συγγνώμη για το ειρωνικό στυλ μου(αν και δεν το συνηθίζω) αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι έχετε ξεπεράσει τα όρια της αυθάδειας και της προσβολής, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιστημονικό επίπεδο.
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι αρνητικοί ψήφοι θα μειώνουν τους θετικούς χωρίς να εκθέτονται τονίζω πουθενά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συγχωρέστε με αλλά πάλι δεν καταλαβαίνω. Μπορείτε να μου το απλουστεύσετε απαντώντας μου στο συγκεκριμένο παράδειγμα που σας έθεσα; Θα σας είμαι ευγνώμων.
--- Τέλος παράθεσης ---
Χωρίς να μπορώ να δημοσιεύσω τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα μπορώ να σου απαντήσω πολύ απλά ότι σίγουρα ο ιατρός με τις περισσότερες αρνητικές θα έχει λιγότερες "ψήφους" από τον ιατρό χωρίς αρνητικές. Όπως προανέφερα οι αρνητικοί ψήφοι θα μειώνουν τους θετικούς χωρίς να εκθέτονται.
Επίσης η συνεχόμενη χρήση της ψήφου δεν επιτρέπεται και γι'αυτό ελέγχεται με μοναδικό mail την φορά, μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση και άλλα
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπίσης πολύ μου άρεσε η ακόλουθη ερώτηση:
--- Παράθεση ---Χρόνος που σπαταλάει με τον ασθενή:
Πιστευεται οτι ο ιατρός σπαταλάει αρκετό χρόνο με εσάς?
--- Τέλος παράθεσης ---
εκτός από το ορθογραφικό λάθος θέλω να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι ο χρόνος που διαθέτει ο ιατρός στον ασθενή του, αποτελεί "σπατάλη".
--- Τέλος παράθεσης ---
Μάλλον πρόκειται για άκομψη μετάφραση του αγγλ. "waste". Εδώ, το μεταφραστικό τμήμα της εταιρείας δεν τα πήγε και πολύ καλά: Θα ταίριαζε πιο πολύ το "αφιερώνει".
Gatekeeper:
Εγγραφή ή Είσοδος
Χωρίς να μπορώ να δημοσιεύσω τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα μπορώ να σου απαντήσω πολύ απλά ότι σίγουρα ο ιατρός με τις περισσότερες αρνητικές θα έχει λιγότερες "ψήφους" από τον ιατρό χωρίς αρνητικές. Όπως προανέφερα οι αρνητικοί ψήφοι θα μειώνουν τους θετικούς χωρίς να εκθέτονται.
Επίσης η συνεχόμενη χρήση της ψήφου δεν επιτρέπεται και γι'αυτό ελέγχεται με μοναδικό mail την φορά, μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση και άλλα
--- Τέλος παράθεσης ---
Μηπως θα μπορούσατε να δημοσιευσετε πως λειτουργεί το advertise@mymd.gr ?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση