Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Η Άνοδος της Χρυσής Αυγής

<< < (7/12) > >>

Δημήτρης Μακρέας:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Αναρωτιέμαι όμως τι έκανε το Μακρέα να ξεφύγει...σε σημείο να μοιάζει με αυτούς που κατηγορεί. Ο Διακομιστής τον διεγείρει βλέπω....

--- Τέλος παράθεσης ---

Που ακριβώς ξεφεύγω?
Στοιχειωθετείται από κάπου?
Είναι τόσο τρομακτικά δυσνόητο το μήνυμα που έγραψα?
Χρειάζεται να το επαναλάβω?
Έχετε κάποια διαφορετική εκτίμηση? Να την συζητήσουμε.
Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι την αχαρακτήριστη ευκολία με την οποία η προπαγάνδα των μηχανισμών εξουσίας προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στα "άκρα".
Το παιχνίδι όμως, ήταν και είναι δικό του.
Τρομάζω όταν βλέπω την ευκολία με την οποία ο περίφημος μεσαίος χώρος ,ο οποίος ανέχτηκε και χρησιμοποίησε τη νεοναζιστική συμμορία, προσπαθεί να εξωραΐσει μια πολιτική δολοφονία.
Ανοχή από μένα σε φιλο-κρυφο και απροκάλυπτα χρυσαυγίτικες  αντιλήψεις δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει.
Ενόχλησε το σιχτίρ τα χρηστά ήθη του φόρουμ?
Η τιμή της ανθρώπινης ζωής Δημήτρη,  γίνεται πολύ μικρή  όταν οι Πόντιοι Πιλάτοι πλένουν τα χέρια τους, όταν ο "μεσαίος ορθολογιστής" κοιτάζοντας το μανικιούρ στα νύχια του και διαλέγοντας γραβάτα, αδιαφορεί για οτιδήποτε πέρα από τη διατήρηση της μικρής ή μεγάλης εξουσίας και της ευμάρειας του.
Ναι, εγώ δε μπορώ να ησυχάσω όλες τις τελευταίες μέρες.
Πνίγομαι.
Ο μεσαίος ορθολογιστής τι κάνει? Κοιτάζει τους δείκτες του χρηματιστηρίου και τις δημοσκοπήσεις και αποφασίζει αν στεναχωρηθεί λίγο ή πολύ...
Αν στεναχωρηθεί πολύ, μπορεί να κάνει και καμία δωρεά ή να πάρει μέρος σε κανένα φιλανθρωπικό γκαλά.
Η να σχεδιάσει κανένα vaoucher για ανασφάλιστους...
Πάω τώρα να σκεφτώ τα σενάρια που ετοιμάζει για τη ζωή μου ο μεσαίος ορθολογιστής και να προσπαθήσω να προετοιμαστώ.
Γιατί να κοιμηθώ δεν παίζει..

Δ. Κουναλάκης:
Να κεράσω τον "μη κεντρώο ορθολογιστή" ένα καφεδάκι; Έτσι, για να ανοίξει και το άλλο μάτι.... Γιατί εάν αυτός είναι ο πρώτος θάνατος που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς μάλλον κάπου το έχασες.

Τώρα, η κανονική κωδωνοειδή κατανομή έχει άκρα. Και δεν φταίει ο "κεντρώος ορθολογιστής" για αυτό. Και έχω μάθει να ξεχωρίζω πόντιους πιλάτους παντού. Ίσως τελικά να είναι κι αυτό ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό και όχι μια συμπεριφορά. Σκέψου απλά πχ την τελευταία φορά που έχασες άμεσα συγγενικό σου πρόσωπο, εάν έπλυνες τα χέρια σου ή όχι. Αν δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις, μάλλον τα έπλυνες Πιλάτε μου.

Προσωπικά, δεν ανέχομαι ακραίες ή μη ακραίες πράξεις που αφαιρούν την ανθρώπινη ζωή, που βιάζουν την ανθρώπινη ύπαρξη. Και τρέμω και το λύκο, γιατί εγώ προσωπικά δεν προστατεύομαι μέσα σε κάποιο μαντρί, όπως κι αν  αυτό ονομάζεται. Επέτρεψε μου συνεπώς να γνωρίζω και "μη κεντρώους ορθολογιστές" Πόντιους Πιλάτους .

Και επαναλαμβάνω: Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.

Δημήτρης Μακρέας:
Αγαπητέ μου Δημήτρη, τουλάχιστον οι δικές μου αμαρτίες , δεν είναι αμαρτίες σκοπιμότητας.
Τα λάθη μου μπορεί να είναι λάθη βλακείας (που θα έλεγε και ο διακομιστής) και πλάνης, αλλά όχι λάθη δόλου ή λάθη σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Τα όσα με συγκλονίζουν ίσως τα γνωρίζω λίγο καλύτερα από σένα.
Με αφορμή μια συγκεκριμένη πολιτική δολοφονία από συγκεκριμένους δράστες σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, επιλέγεις να μην γράψεις ούτε μισή αράδα για το συγκεκριμένο γεγονός.
Σε αφήνει αδιάφορο ως γεγονός? Το έχασες κάπου?
Αντίθετα έγραψες για τον κομμουνισμό, τη γενική θεώρηση της βίας και για μένα που ξέφυγα.
Αλήθεια ποιος έχει ξεφύγεί?
Σε αυτό το φόρουμ κατατέθηκαν δύο άρθρα συμψηφισμού και παρουσίασης της δολοφονίας ως κανονικότητας.
Εγώ αυτή την τακτική την ονομάζω εξωραισμό της ναζιστικής βίας. Αν έχεις κάποια καλύτερη πρόταση να την συζητήσουμε.
Δυστυχώς φοβάμαι ότι το κέντρο της κωνοειδούς κατανομής ,σε αγαστή συνεργασία και συνενοχή με τη Χρυσή Αυγή αποτελεί τον πυλώνα της σκληρότερης, χυδαιότερης αντικοινωνικής βίας.
Τα έγραψε και ο Ζαχαριάδης παραπάνω.
Κλείνω γιατί θα φωνάζει ο τσοπάνης...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςδύο άρθρα συμψηφισμού και παρουσίασης της δολοφονίας ως κανονικότητας.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν αυτό καταλάβατε διαβάζοντάς τα, είστε ο μοναδικός (άντε μαζί με 1 ή 2 ακόμη) ανάμεσα σε 80+ χρήστες του φόρουμ, και έχετε (κατά τη γνώμη μου) πραγματικά προβλήματα 1) αντίληψης και 2) εχθροπάθειας.
Επίσης, η αιμοσταγής περιγραφή που δώσατε για τον μετριοπαθή-ορθολογιστή άνθρωπο, περισσότερο προς έναν άνθρωπο των άκρων μου φέρνει.
Αυτά και δεν πρόκειται να ασχοληθώ περισσότερο με εσάς, φτάνει να μην ασχολείστε κι εσείς μαζί μου.

Δημήτρης Μακρέας:
Αφού είπαμε, είμαι βλάκας με περιορισμένη αντίληψη.
Δεν υπάρχει λόγος να προσβάλλεις και άλλους. Άκου κλακαδόροι...
Αιμοσταγείς είναι οι δολοφόνοι που υπερασπίζεσαι.
Οι περιγραφές μου ήταν συγκεκριμένες και κάποια αντίρρηση επί αυτών ακόμα δε βιάβασα.
Όσο ποστάρεις φιλοναζιστικά (κατά τηn περιορισμένη αντίληψη μου πάντα) άρθρα και απόψεις δε θα σταματήσω να σχολιάζω.
Δεν είναι πια αστείο.

Υ.Γ. Ο πληθυντικός -τάχα ευγενείας- είναι γελοίος.

Να και ένας άλλος ακραίος...
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση