Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςδια στόματος υπουργού σήμερα το πρωί: Οποιος γιατρός λέει σε ασθενή οτι συμπλήρωσε το πλαφόν, θα του κόβεται η συνταγογράφηση....αρκεί μια απλή καταγγελία!!
πείτε μου οτι δεν αληθεύει...
--- Τέλος παράθεσης ---
Γιατί;
Αν το έχει ήδη συμπληρώσει τι θα λέει;
Ότι ο γάϊδαρος πετάει;
EzeΤΡΟΛ:
Νομίζω ότι ο Άδωνις πρέπει να μας διευκρινίσει τί να λέμε στον ασφαλισμένο όταν στ' αλήθεια έχουμε ξεπεράσει το μηνιαίο πλαφόν.
george fagogenis:
είχα φτάσει 490 ευρώ απ' το πλαφόν μου.
Χωρίς να έχει εκτελεστεί καμία συνταγή μου σήμερα (το είδα στο "αναζήτηση"), το ποσό μου πήγε 496.
Γιατί;
παίρνω ΗΔΙΚΑ να δω τί θα μου πουν...αλλά "είμαι σε γραμμή προτεραιότητας"
george fagogenis:
Εγγραφή ή Είσοδοςείχα φτάσει 490 ευρώ απ' το πλαφόν μου.
Χωρίς να έχει εκτελεστεί καμία συνταγή μου σήμερα (το είδα στο "αναζήτηση"), το ποσό μου πήγε 496.
Γιατί;
παίρνω ΗΔΙΚΑ να δω τί θα μου πουν...αλλά "είμαι σε γραμμή προτεραιότητας"
--- Τέλος παράθεσης ---
παρντόν. Υπάρχουν δυο συνταγές μου απ' τις 14 του μήνα που δεν είχαν εκτελεστεί ακόμα.
Harper:
Εγγραφή ή Είσοδος
Προσωπικά, θα συνεχίσω να εκδίδω συνταγές (και μάλιστα τρίμηνες) όσο μου το επιτρέπει η τρέχουσα μηνιαία δαπάνη. Αν κάποια στιγμή μια συνταγή μου δεν θα μπορεί να εκτελεστεί στο φαρμακείο, ας μάθει τα μαντάτα ο ασφαλισμένος από τον φμφ. Και τότε, θα φταίει ξεκάθαρα ο Άδωνις και όχι εγώ που έκανα ό,τι μπορούσα.
--- Τέλος παράθεσης ---
Στο ιδιο μηκος κυμματος θα κινηθω κ εγω.Το ερωτημα ομως ειναι:
Εαν ξεπερασω το πλαφον,ο ασθενης θα μαθει τα μαντατα απο τον φμφ και δε θα παρει συνταγη Ή η συνταγη θα εκτελεστει κανονικα (για να μη φωναζει ο ασθενης) και μετα ο ΕΟΠΥΥ θα με τρελανει(ως γιατρο) στις ερωτησεις και τον έλεγχο?
Μας λενε λοιπον πως θα εχουμε κυρωσεις εαν δε συνταγογραφησουμε πριν κλεισουμε το πλαφον...οκ,δεκτο και προς αποφυγη τακτικισμων απο ιατρους...γιατι δε μας λενε ομως τι θα γινει εαν το ξεπερασουμε 1,2,3 πολλες φορες...ειδικα με τις 3μηνες αυτο δεν ειναι δυσκολο να συμβει .Από την άλλη ειδικα σε ΚΥ και ΠΙ με πολυ δουλεια,εαν σταματησει η 3μηνη θα βουλιαξει το ιατρειο ...οπότε επί υπερβασης πλαφον,απλο stop στη συνταγογραφηση(και τι θα γινουν τοτε οι ασφαλισμενοι και ειδικα στο υπαιθρο???) ή και τραβηγμα στο αυτακι του γιατρου???
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση