Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
Η αξία των φαρμάκων του 2014 δεν πρέπει να υπερβαίνει το 80% του 2013.
DrGar:
Στη χθεσινη ανακοινωση ζητουν βεβαιωση απο την εφορια για την εναρξη επαγγελματος. Ωστοσο, σημερα εμαθα οτι η εφορια δεν παρεχει τετοιες βεβαιωσεις. Ουτε μπορεις να επικυρωσεις αντιγραφο του αρχικου εγγραφου της εναρξης. Η μονη δυνατοτητα ειναι να στειλεις αντιγραφο μαζι με υπευθυνη δηλωση . Εχει καποιος συναδελφος ολοκληρωσει την αντιστοιχη διαδικασια?
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος- Αιματολόγοι και ογκολόγοι συνταγογραφούν φάρμακα μεγάλης αξίας που όμως λαμβάνονται από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ κι έχουν πει ότι δεν μετρούν στο πλαφόν. Ποια φάρμακα που λαμβάνονται από ιδιωτικά φαρμακεία τους έχουν δώσει τόσο μεγάλο πλαφόν;
--- Τέλος παράθεσης ---
Που το έχουν πει; Έχουν πει ότι εξαιρούνται τα φάρμακα που προεγκρίνει ο ΕΟΠΥΥ...,τα οποία αναφέρονται στην τελευταία ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ και σίγουρα δεν είναι το σύνολο των φαρμάκων υψηλού κοστους που οι ασθενείς μας λαμβάνουν από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ.
Ερυθροποιητίνες ,ογκολογικά, θεραπείες για ρευματολογικά νοσήματα κ.α
Μου έχει διαφύγει κάτι;
--- Τέλος παράθεσης ---
Σωστή η επισήμανση και ευχαριστώ που μου έδωσες αφορμή να το ψάξω και να δω ότι δεν ισχύει αυτό που έγραψα.
Πουθενά δεν αναφέρεται ότι φάρμακα υψηλού κόστους που λαμβάνουν οι ασθενείς από φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ δεν προσμετρώνται στο πλαφόν! Επομένως μετράνε κανονικά; Η (λανθασμένη) εντύπωση που είχα προερχόταν από το ότι οι συγκεκριμένες συνταγές εμφανίζονται στο ιστορικό συνεχώς ως "συνταγογραφημένες" (κάποια στιγμή λήγουν) και ποτέ ως "εκτελεσμένες"
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή Είσοδος....Για παράδειγμα, αναισθησιολόγοι που έχουν ιδιωτικά ιατρεία "Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας" θα καθορίσουν τον μέσο όρο των ιδιωτών αναισθησιολόγων. Όχι σε σχέση με την εργασία τους ως αναισθησιολόγοι αλλά ως ιδιώτες ιατροί "Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας"....
--- Τέλος παράθεσης ---
Οι αναισθησιολόγοι έχουν και ιδιωτικά ιατρεία πόνου με ικανοποιητική πελατεία (ή και σε εξ. ιατρεία νοσοκομείων). Νομίζω το πλαφόν τους είναι κανονικό και προβλέψιμο...
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠουθενά δεν αναφέρεται ότι φάρμακα υψηλού κόστους που λαμβάνουν οι ασθενείς από φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ δεν προσμετρώνται στο πλαφόν! Επομένως μετράνε κανονικά; Η (λανθασμένη) εντύπωση που είχα προερχόταν από το ότι οι συγκεκριμένες συνταγές εμφανίζονται στο ιστορικό συνεχώς ως "συνταγογραφημένες" (κάποια στιγμή λήγουν) και ποτέ ως "εκτελεσμένες"
--- Τέλος παράθεσης ---
Επειδή έχω την ίδια απορία, θα ήταν καλό αν κάποιο μέλος του forum έγραφε ΦΥΚ (προς φαρμακεία του ΕΟΠΥΥυυυυ) να διαπιστώσει (αν μπορέσει βέβαια) αν "μετράν" στο πλαφόν του. Γράφω εγώ προσωπικά σε ένα παθόντα, αλλά δεν ήρθε πρόσφατα για να το ελέγξω (και τώρα προβληματίζομαι αν τελικά θα του "γράψω").
Απο την άλλη θυμάμαι κάποιο πρόσφατο έγγραφο του ΕΟΠΥΥΥΥΥυ προς τα φαρμακεία των νοσοκομείων που έλεγε ότι θα δέχεται εκτέλεση συνταγών αρκεί να καταχωρούνται ηλεκτρονικά. Μήπως θα αρχίσουν να φαίνονται και τα ΦΥΚ ως εκτελεσμένα;
Αχιλλέας.Κ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτη χθεσινη ανακοινωση ζητουν βεβαιωση απο την εφορια για την εναρξη επαγγελματος. Ωστοσο, σημερα εμαθα οτι η εφορια δεν παρεχει τετοιες βεβαιωσεις. Ουτε μπορεις να επικυρωσεις αντιγραφο του αρχικου εγγραφου της εναρξης. Η μονη δυνατοτητα ειναι να στειλεις αντιγραφο μαζι με υπευθυνη δηλωση . Εχει καποιος συναδελφος ολοκληρωσει την αντιστοιχη διαδικασια?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ολοκληρωσα ακριβως την διαδικασια και μου εδωσαν τον μ.ο ειδικοτητας.
bpikou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτη χθεσινη ανακοινωση ζητουν βεβαιωση απο την εφορια για την εναρξη επαγγελματος. Ωστοσο, σημερα εμαθα οτι η εφορια δεν παρεχει τετοιες βεβαιωσεις. Ουτε μπορεις να επικυρωσεις αντιγραφο του αρχικου εγγραφου της εναρξης. Η μονη δυνατοτητα ειναι να στειλεις αντιγραφο μαζι με υπευθυνη δηλωση . Εχει καποιος συναδελφος ολοκληρωσει την αντιστοιχη διαδικασια?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ολοκληρωσα ακριβως την διαδικασια και μου εδωσαν τον μ.ο ειδικοτητας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ενδιαφέρον! Θα μπορούσες να μας πεις ακριβώς τι έκανες; Ευχαριστώ !
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση